0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте, момичета! Пускам нова тема и дано да ни е късметлийска на всички  :D и да пишем в другите теми.и Аз да се отчета- трето инсе завърши отрицателно и с нови сили отиваме към четвърто.
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
Re: Инсеминации Септември, Октомври и Ноември
« Отговор #1 -: Септември 04, 2010, 19:46:30 pm »
О, милата тя, Jeny_m съжелявам да го чуя  :(
А аз все си повтарям, че 3 е на късмет и се надявам чудото този път да се получи yahoo_17

Да ни е честита новата темичка и дано в нея се пишат само хубави новини!
Успех момичета!
*
« Отговор #2 -: Септември 04, 2010, 19:52:34 pm »
Здравейте момичета! :D
Влизам само да ви честитя новата темичка и да ви пожелая само положителни емоции да пишете в нея! :wink:
Специално за Чоки - Ще стискаме палци мила за 13.09  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Успех на всички! :D
« Отговор #3 -: Септември 07, 2010, 14:57:15 pm »
Момичета, и аз да се запиша.През този месец ще правим първо инсе на естествен цикъл. Малко скептично съм настроена, но доктора така предложи, тъй като до момента всичко е ОК. Пожелавам успех на всички и само  :bfp:
« Отговор #4 -: Септември 07, 2010, 20:21:11 pm »
Честита нова тема!Да е пълна с положителни тестечета.
Чоки  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: да повлечеш крак ние сме след теб!
Аз съм в застой, докторката е в отпуск до 10.09.,пък сме планували дилатация евентуално на този цикъл и след това инсе.Междувременно подготвям документи за инвитро, но докато ги подадем и излезе заповедта ще си продължим с инсетата.Така,че не съм напуснала отбора.
« Отговор #5 -: Септември 09, 2010, 17:55:05 pm »
и аз се включвам. стимулираха ме за втора инсеминация. имам 1 фоликул в ЛЯ и два в ДЯ. Последните два много й харесаха на докторката. но като пуснах естрадиол и ЛХ за да преценят кога да бият прегнил, се оказа, че нивата на естрадиол са ниски. утре пак ще пусна и ако не са се повишили ще трябва да пропуснем инсеминацията.
« Отговор #6 -: Септември 10, 2010, 19:11:18 pm »
Здравейте момичета.На нас също ни предстои инсеминация в края на септември или началото на октомври /зависи кога ще започне новия ми цикъл/.
Интересува ме,има ли пациентки на Д-р Кателия Александров? Колко излиза инсеминацията при него?В сайта пише 250лв. със съпружеска сперма,но това цената с прегледите ли се,или те се заплащат отделно?Благодаря предварително за отговорите и се извинявам,ако въпроса ми не е за тук.
« Отговор #7 -: Септември 17, 2010, 14:21:41 pm »
Привет Момичета,
И аз мисля пак да се включа. Имам 3 реализирани инсета и още толкова - незавършени по различни причини. Мисля, че ще бъде в Октомври.
Чудя се дали и този месец да е на ЕЦ или да увелича шанса си като си отгледам поне две фоликулчета.

УСПЕХ НА ВСИЧКИ ! 

*
« Отговор #8 -: Септември 20, 2010, 14:11:37 pm »
Здравейте, и аз ще се запиша в новата тема, нямаме досега никакви процедури, но ноември мислим да направим първото си инсе в Плевен при д-р Стефанов, ако всичко мине наред, първо малко се лекуваме, другия месец началото ще правим цветна снимка и тогава ще решим със сигурност.
« Отговор #9 -: Септември 20, 2010, 17:13:54 pm »
Здравейте момичета
Ние днес направихме първо инсе на естествен цикъл и сега чакаме резултата. Малко ми е притеснено, дано да успеем да хванем яйчицето. Пожелавам много успех на всички!
« Отговор #10 -: Септември 20, 2010, 20:20:42 pm »
Днес ми направиха дилатацията на цервикалния канал.Дано вече няма проблем с преминаванате на катетъра.В събота съм на преглед и евентуално инсе,ако фоликулът е узрял.
zhelanie успех миличка!Дано повлечеш крак с положителен тест.
*
« Отговор #11 -: Септември 20, 2010, 22:21:02 pm »
Лидия, дано вече всичко е наред, зареждам палчетата за теб и за всички други момичета.
Орхидея, каквото и да решиш, късмет!

Аз ще му умувам  osi_10
Правя си тук мои разбори, според мен при инсето през май сме закъсняли след овуто, стимулациите не ми понасят и излизам от строя, та ще видим ...
« Отговор #12 -: Септември 23, 2010, 09:05:33 am »
Снежи,
Аз след 3 поредни месеца клостилбегит направо се сбъгах. После лятото починах 3 месеца без хормони и направих едно инсе на естествен цикъл. Нещата се нормализираха. Сега пак ми предписаха клостил и ще го пия. За себе си установих, че като го пия поредно, без да почивам ми се отразява в доста негативен смисъл. Ще видим! 

Взех да ставам привърженик на ЕЦ, но нали знаете - все ни се ще ако може с още малко да увеличим шанса!

УСПЕХ!
« Отговор #13 -: Септември 27, 2010, 16:09:39 pm »
Момичета,
Един въпрос ме терзае: може ли да се ваксинираме (противогрипна ваксина) по време на стимилация за инсе? Това ще навреди ли процеса/плода ако опита стане успешен?

Трябва да се ваксинирам, но ме е страх да не направя беля.

Някоя от вас правила ли го е?

*
« Отговор #14 -: Септември 28, 2010, 15:17:14 pm »
Орхидея, консултирай се с доктора си, според мен противогрипната би могла да изчака, все пак ваксината си е чист вирус, който ти вкарват
« Отговор #15 -: Септември 28, 2010, 17:00:14 pm »
Доколкото съм запозната не е желателно да се прави каквато и да е ваксина при опити за забременяване или установена бременност.
*
« Отговор #16 -: Септември 28, 2010, 17:07:33 pm »
Цитат
не е желателно да се прави каквато и да е ваксина при опити за забременяване или установена бременност

Това не е съвсем вярно. Миналата година кампанията за ваксиниране срещу H1N1 даваше предимство на деца, стари хора и бременни жени.
« Отговор #17 -: Септември 28, 2010, 17:18:25 pm »
при мен този опит беше неуспешен. продължаваме напред, но мисля този път да е на ЕЦ защото така и незнам кой ден да броя за първи. три дни прокапваше и след това си дойде както трябва.
успех на всички.
*
« Отговор #18 -: Септември 28, 2010, 20:27:43 pm »
dinamilo, съжалявам ...
За първи ден брой този със същинското кървене.
Дано следващото инсе е успешно?
С какво ти беше стимулацията?
« Отговор #19 -: Септември 28, 2010, 21:52:59 pm »
благодаря, снежина.
този път с фемара, резултат - три фоликула. в деня на инсеминацията правих цяла сутрин коремни преси и трите се бяха спукали за самата инсеминация. този път бях много заета и не разбрах как минаха 15 дни и не бях кой знае колко разочарована. май свикнах с мисълта, че няма да е лесно и бързо. аз се оказа, че имам хашимото и няколко месеца не пробвахме изобщо, но от скоро тсх ми е в норма, така че пак започнахме с опитите. някои казват, че ще си стане така, защото всичко друго ни е в норма, на аз малко се притеснявам. а най-голямото ми притеснение е, че ако проблемът е в имплантирането, и инвитро може да не помогне. но това май трябва да го обсъдя с докторката си.
успех на всички.