0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Седмица 30.08 - 05.09
« Отговор #60 -: Септември 01, 2010, 21:02:57 pm »
Парси, мерси :) Видях я :)
Мини и аз мисля че е от Макито. То аз съм свита надве след консумация на нещо различно от чийзбургер или тост там. Този морски вирус нали започва с температура, поне така чета.
[/url][/url]
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #61 -: Септември 01, 2010, 21:22:26 pm »
Жасмин, хич не е задължителна температурата...
У нас всеки го кара абсолютно различно от другите!
При Митака беше с много висока Т и диария, Калина диария и повръщане,
аз само мускулни болки до пълно изтощение, таткото само диария!

« Последна редакция: Септември 01, 2010, 22:15:24 pm от mishanta »
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #62 -: Септември 01, 2010, 21:40:44 pm »
аз за да се докажа за максимално лоша и злобна забраних на Стефания вече и Макдоналдсите  :) не случи на майка детето и това си е
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #63 -: Септември 01, 2010, 22:05:42 pm »
аз за да се докажа за максимално лоша и злобна забраних на Стефания вече и Макдоналдсите  :) не случи на майка детето и това си е

:D
Мише,благодаря ти за вниманието-възстанових се почти,то нали няма как иначе :) с тия 2 деца.Сега пия някакви витамини за меките ми хрущяли и се моля артрозата която несъмнено ми казаха че ще ме споходи в един момент да я отложим максимално дълго.
Лисе,бързо минаване на пръстчето на Никол и без повече тревоги :)

*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #64 -: Септември 01, 2010, 22:29:27 pm »
Лоши майки ей  :)
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
« Отговор #65 -: Септември 01, 2010, 22:45:01 pm »

Дай му Зайо Байо поне на детето дееее...То нали знаеш - положителни емоции :)

Парси, какви витамини пиеш? Че и нашата рода страда от износване на ставите и чупливи кости - три поколения жени от майчината ми линия си чупят тазобедрената кост - прабаба, баба и мама при падане. Чудя се и мен ли нещо такова ме чака, дали лошия късмет се унаследява. Засега просто гълтам калций и това е.

Ники тази вечер заспа много спокойно и дано така спинка.
[/url][/url]
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #66 -: Септември 01, 2010, 22:55:26 pm »
a, няма нужда аз да й давам, те в яслите ги запознават с този шедьовър на кулинарното изкуство  :x
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #67 -: Септември 02, 2010, 07:36:35 am »
Жаси,пия Стабифлекс-разтворими по 2 пъти на ден.

*

lidia

• 2959
« Отговор #68 -: Септември 02, 2010, 09:13:36 am »
mini и зрънчо ли са и давали? Тва изтрепа рибата. Иначе когато беше още на ясла с удоволствие за следобедна закуска гризкаше вафла с шоколад и кифла с шоколад.  :(
На родителската среща просто попитах, не може ли да сменят тези глезотиики с ябълка например? Отговора беше, че се прави меню, което за седмицата по стандарти на ХЕЙ включва всичко необходимо на детето като белтъчини, калории и т.н. и ни се натърти да си трайкаме , щото не е лесно всяка седмица да правиш меню и да спазиш всички изисквания. А най-кофти е като свършиш трудната задача някой да седне да мрънка. Е точка, какво да кажа.. Гледах да я взема по рано преди да е почнала следобедната закуска, под предлог, че сега се прибирам от работа и ми е на път.
Другото което не ми харесва е, че всеки ден се прибираме с едни мазни оранжеви петна по блузата. вярвайте в нас подобни петна няма как да се получат. Аз не ползвам Пикантини, Галини бланки, запръжки и застройки. Е те ги правят в огромни количества, като за малко дете  :(. Това е пагубно за моя стомах, представям си какво им е на техния.
Ама така е, като не ти изнася гледкай си го ти.

Вчера Мони се прибра доволна от градина. Един час всичко беше ок, докато изведнъш не яхна един стол и не почна да крещи: Йо Йо стига си ме дразнила, Йо ЙО... 8O
На 40 минута вече бях с главоболие и безсилна да я умиря. Като мирна с усмивка ми обясни, че Веси я научил на тая песен и цял ден я пяли на Госпожата.  :lol:
Днес сутринта и предложих Аулин, жената не изглеждаше добре  :lol: Мен снощи само той ме спаси.  :lol:
*
« Отговор #69 -: Септември 02, 2010, 09:45:49 am »
Ха, ха Лиде, ако питаш мен те госпожите никога не изглеждат добре  :? и никога не са доволни, факт.

Иначе ние 3 пъти само сме ходили на Макдоналдс, защото с роднини на глава не се излиза. Първият път яде само картофки, имаше леко неразположение, но нищо конкретно, вторият път яде малко от хамбургера и изпи шейка, е голямо мятане, голямо бълбукане в корема и малко д..с, третия обаче беше и последен. Макдоналдс вече е от забранените места за нас. Болки в стомаха и диария, но верно изяде си цялото меню. 8)

Тони вече започна да се гласи за ходене от есен на градина. Беше му хубаво с мен лятото и дума не искаше да се изприказва за градината, обаче май му по омръзна, особено като няма моренцееее вече. А на мен ми е свито сърцето, като знам пак какво ще е, дай боже вече да имаме някакъв имунитет, поне за моракселата.

Всичко добро дами и господа. Бъдете здрави.

П.П. Глася се в събота да ходя на риболов, че от както съм забременяла не съм ходила, а такъв ми е кеф и релакс. Дано не ми мине черна котка път.
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

« Отговор #70 -: Септември 02, 2010, 10:08:50 am »
Аз да питам - гледах във Фантастико кашите на Милупа, ама такова животно като оризова, безмлечна, без глутен не видях. Да не бъркам нещо - коя е безмлечната - тази, която не съдържа АМ, нали? Ама на нея не пише без глутен?

Жаси, в ориза не се съдържа глутен, в просото и царевизата също. Овеса и пшеницата имат глутен.
 Така че, смело купувай оризова каша. :) Обикновено на Милупа на кутийте /поне в немско/ винаги пище дали са с или без глутен.

*

lidia

• 2959
« Отговор #71 -: Септември 02, 2010, 10:17:27 am »
Шегата на страна, и двете жени са страхотни и аз съм много доволна. Общо взето персонала е подбран и директорката е строга. Детето ходи с удоволствие на градина и да чукна на дърво проблеми има рядко. Даже ми става жал понякога, като слушам изказвания на родители. Майката на две близначета вдигна страхотен скандал, че децата и били все болни, защото седяли по тениски на отворен прозорец. Тя лично ги гледала от балкона на блока всеки ден  :lol: Заради нея моята девойка ходеше с шапка и яке на 30 градуса  :( Ама това е, то може ли на 25 човека да се угоди..
Свидетел бях и на псувните на разярен татко, който се ядоса, че му секнаха важната работа и трябва ше да си прибере детето с 39 градуса и т.н. Аз там няма да оцелея.

Перде, мен на риба не ме водят. Първо ми слагат червея, после залягат да хвърля във водата и накрая и да хвана нещо го пускам, защото ми е жал. Категорично ми е забранен достъпа  :lol:
« Отговор #72 -: Септември 02, 2010, 10:18:42 am »
В повечето детски заведения тук предлагат само обяд. Предиобедната и следобедна закуска се приготвят в къщи, за което обаче има изисквания. Никакви сладкотии, дават един списък с примерни неша, все здравословни.
В обедното меню, което се изнася на списък за цялата седмица, не съм виждала да има включени вафли, шоколади и подобни. Опс, сладолед са им давали през лятото за десерт, сега се присетих. Нещо, което според мен е ОК.

*

lidia

• 2959
« Отговор #73 -: Септември 02, 2010, 10:20:48 am »
А ти в коя държава беше  :lol:
« Отговор #74 -: Септември 02, 2010, 10:23:44 am »
А ти в коя държава беше  :lol:

В Немско Лиде :)

*

lidia

• 2959
« Отговор #75 -: Септември 02, 2010, 10:28:48 am »
Сигурна бях, че е далеч от БГ.
Тц Тц сладолег, не ги е срам  :)
*
« Отговор #76 -: Септември 02, 2010, 10:31:08 am »
А то и ние си имаме изнесено седмично меню, обаче доста често има и своеволни промени от детското заведение.Наблягат се на тестени закуски, пие се само чай и айран. А за мазните петна в началото ги вижадх и аз по дрехите на Тони, после си беше все чист. Или не яде това дете там нищо, или ме лъжат госпожите/лелите че си изяждал всичко. Друг е въпроса за порциона. Факт е обаче, че като го взема от градината се на хвърля на всичко.

ето ви закуските за тази седмица
сутрин              следобед

макарони            щрудел с ябълки айран

сандвич             крем ванилия
с масло и
сирене, домат
чай

попара със          кекс айран
сирене

соленка със         мляко с грис
сирене

сандивч с           козунак с айран
пастет, краставица
чай

Интересно ми чуждестранното здравословно меню какво е.
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*
« Отговор #77 -: Септември 02, 2010, 10:53:11 am »
Макдоналдс, не посещаваме. Както се казва ходила съм веднъж преди десетина години и нито ми беше вкусно, нито пък ми се стори нормално да давам толкова пари за толкова малко количество храна и от тогава не стъпвам там.
Иначе си признавам, че Ели яде кебапчета и луканки, вярно рядко се случва, но като види от баща си...  :oops: - както казва майка ми това е дете за ресторант ;). А шоколад получава за аки в гърнето, по една кутийка от киндер или милкинис.
Стефуняка поне още не е опитвал от тия всичките благини, ама той нали си е злояд, та лесно го удържам, ама като казвате че носи наслада и хубави емоции, да взема да му дам поне шоколад, че е доста гневно дете ;)
Ето тук можете, да видите менюто на Ели от яслата от миналата година:

Розовелка, честито Християнче, да ти е живо и здраво! :)

Imagination sets the spirit free into a distant land of fantasy;
close your eyes and you will see within your mind there lays the key.

Почивай в мир мамо - обичаме те!
« Отговор #78 -: Септември 02, 2010, 11:18:18 am »
Благодаря ви много момичета!

Тези чиспове и шоколадчета и мен ме хвърлят в потрес :? Като гледам по градинките как масово децата ги хапват Онзи ден видях и как дете на 11 месеца хапваше парче пица, докато майка му го разхожда в количката 8O Свят голям, хора всякакви!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
« Отговор #79 -: Септември 02, 2010, 11:40:45 am »
Благодаря ви много момичета!

Тези чиспове и шоколадчета и мен ме хвърлят в потрес :? Като гледам по градинките как масово децата ги хапват Онзи ден видях и как дете на 11 месеца хапваше парче пица, докато майка му го разхожда в количката 8O Свят голям, хора всякакви!

ООО, тя е закъсняла. Наша приятелка даде пред мен на 9 месечната си дъщеря пържени картофи от дюнер, купен от една дюнерджийница в Овча Купел до пазара 8O Ми то си нагъваше здраво. Вчера като й казахме, че ще захранваме от другия месец евентуално, тя обясни на мъжа ми за анемията и т.н. и каза, че е захранила децата си по "обратната схема", каквотро и да значи това. Сега, децата са й живи и здрави и това е най-важното, не настоява, че нейната схема е най-правилна, за което я уважавам и поради това и аз не й се бъркам за захранването.
[/url][/url]