mini и зрънчо ли са и давали? Тва изтрепа рибата. Иначе когато беше още на ясла с удоволствие за следобедна закуска гризкаше вафла с шоколад и кифла с шоколад.
На родителската среща просто попитах, не може ли да сменят тези глезотиики с ябълка например? Отговора беше, че се прави меню, което за седмицата по стандарти на ХЕЙ включва всичко необходимо на детето като белтъчини, калории и т.н. и ни се натърти да си трайкаме , щото не е лесно всяка седмица да правиш меню и да спазиш всички изисквания. А най-кофти е като свършиш трудната задача някой да седне да мрънка. Е точка, какво да кажа.. Гледах да я взема по рано преди да е почнала следобедната закуска, под предлог, че сега се прибирам от работа и ми е на път.
Другото което не ми харесва е, че всеки ден се прибираме с едни мазни оранжеви петна по блузата. вярвайте в нас подобни петна няма как да се получат. Аз не ползвам Пикантини, Галини бланки, запръжки и застройки. Е те ги правят в огромни количества, като за малко дете
. Това е пагубно за моя стомах, представям си какво им е на техния.
Ама така е, като не ти изнася гледкай си го ти.
Вчера Мони се прибра доволна от градина. Един час всичко беше ок, докато изведнъш не яхна един стол и не почна да крещи: Йо Йо стига си ме дразнила, Йо ЙО...
На 40 минута вече бях с главоболие и безсилна да я умиря. Като мирна с усмивка ми обясни, че Веси я научил на тая песен и цял ден я пяли на Госпожата.
Днес сутринта и предложих Аулин, жената не изглеждаше добре
Мен снощи само той ме спаси.