0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

В последно време нямам време за форумчето ни ,но няма как да пропусна Дени! Честито ,миличка ,пожелавам ти най прекрасния финал!!! И на всички останали пожелавам успех ,на виделите двете чертички -честито ! На чакащите -търпение и разбира се добър резултат от 2 черти! Аз да споделя какъв егоизъм проявих -постъпвам на нова работа и шефа ме попита планирам ли бременост и......... си замълчах стана ми кофти ,ми...... искам работата пък! Как да предвидя какво ще се случи,абсолютно съм наясно ,че на никой не му е приятно да се отсъства от работа ама какво пък сега да не подхващам работа само заради плановете ми ли ми...... гадно е ,в този момент ни прекъснаха разговора и като ,че ли забрави какво ме е питал.Тайничко си казвах ,че е забравил ама незнам свила ми се е душичката  :oops:
*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
Люба, мен пък много ме дразнят подобни въпроси, така че те подкрепям в решението ти. Каквото почукало - такова се обадило...дай сега да не работим, понеже искаме деца  :x
Като ми търсеха замистничка, шефа ми изрично каза жената да има деца ! Е ок, има момичето...но спокойно може да поиска 2ро, 3то. За мен това са грозни сметки.

Чокииии   :D :D :D
Много ми харесва графиката ти !
За главата - мен ме боли по 2 причини :
- ниско кръвно
- магнитни бури, резки промени във времето, разни стрес и подобни.
В първият случай ми помага кафе, кола, шоколад...а във втория - само аналгин. Пробвах с парацетамол, но нищо не стана. За аналгина съм чела и че може и че не може.
Много стискам палци !!!  :D
Добро утро,дами.
Заповядайте на кафе и закуска

Пожелавам приятна почивка на почиващите и лека работа на работещите
[/url]
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
Добро утро!
Колко сте грижовни и милички, как всички се григите за моето главоболие - Благодаря ви!

Чокииии   :D :D :D
Много ми харесва графиката ти ! Много стискам палци !!!  :D
Благодаря за пожеланията! Тази сутрин температурата пак спадна, но това е за друга тема  :D

Ахито, мерси за закуската и кафенцето, с удоволствие ще се почерпя.
Любче, мила, не се тревожи - каквото ни е писано, това ще стане. Започни си работа, тъкмо ще се разсееш малко, а шефа ако пак се сети да те попита дали възнамеряваш да имаш второ дете му кажи "Божа работа". Така той няма да разбере, че ти полагаш неистови усилия да забременееш отново, а ще си помисли, че просто не се "пазите" и сте се оставили на течението. Така "Хем вълка сит, хем агнето цяло."

Аз тази сутрин се кукнах рано-рано, не съм на работа, а защо не можах да си поспя малко повече? Дори не ми се лежеше и станах. Трабва да си измисля някакво занимание.
Вие какво ще правите днес?
*
Ха добро утро и от мен! :D
Днес си поспинках кажи речи с два часа по-вече :D
Ахиито, благодарности за слънчевата трапеза, веднага се присъединявам за компаниика :D
Любче, точно така се прави! И аз преди години като кандидатствах, точно така си замълчах на едното място, а на второто казах, че е Божа Работа и това е :wink:
Ехоо, Чоки, няма да се предаваш, мила! :wink: Има време до фатала, ще видим! :wink:
Спорна събота, милички! :wink:
*
Добро утро сладури :D
Ахито,благодаря за закускчицата.. :hungry:
Чоки,и всички очакващи  :crossfingers:успех :bighug:
Лек ден

*
Привет, момичета,

Е, Пете, най-накрая да си поспиш и ти.
Ахито, страхотна закусчица.

Хубав ден - само за разходчици!
*
Здравейте момичета.
Как сте днес? Чоки няма страшно нали БТ не е под 37 градуса. Стискам много палци да се задържи висока още дълго време. :goodluck: :crossfingers:
Пете браво миличка. Един ден и ти да си поспиш малко повече.
Ахито супер закуска. Ако има още едно местенце се настанявам на масата, макар и малко на обяд. :D
Любомира, това наистина е много глупав въпрос. Аз като бях на интервюто си за сегашната ми работа и мен ми зададоха този въпрос. Аз отговорих, че ще дойде и този ден. И между другото още тогава му казах на шефа, че това не е много подходящ въпрос за интервю за работа. Все пак това е нещо което не можеш да кажеш кога точно ще стане.
Ох много се разписах.
Хубава събота ви пожелавам.

Благодаря ви ,милички за подкрепата,поолекна ми на душата като ви споделих и живот и здраве на 13-ти започвам ,много съм се нахъсила за тази работа,определено е по-лека от предишната и ще имам и свободно време .Чокииии ,мисля те да знаеш на 13-ти ще е важен ден и за двете ни  :wink: и ще чакам хубавата новина !
*
Добро утро!
Малееее, много е пусто тук напоследък :?
Дано всички да сте добре, и да си почивате някъде на слънчево местенце :wink:
Айде пък аз да ви сервирам закуската в леглото :wink:

Лека и усмихната неделя!
*
Аз влизам също да пожелая приятна почивка на всички момичета-Пете,знаеш веднага взимам от всичко :D
стискам палци на всички момичета :crossfingers: :bfp:
айде и малко за тонус на ловуващите :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:

*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
Добро утро! Петя, вкусно както винаги  :D

Наистина са се изпокрили всички щъркелчета, какво им става на нашите девойки, къде отидоха? Да не отлетяха на Юг? Раничко е още  :D Или си са се отдали на пълна релаксация?
Да, разбирам ги, човек понякога има нужда и от това, да се отпусни, да забрави, да смени обстановката, дори хората, които го заобикалят.
Надявам се, че всички отсъстващи щъркелчета сте добре!

Чокииии ,мисля те да знаеш на 13-ти ще е важен ден и за двете ни  :wink: и ще чакам хубавата новина !

Любче, мила, дано този път да имам повод да почерпя!  :crossfingers: yahoo_17 :crossfingers:
А ти определено ще почерпиш за новата работа, няма да ти се размине  :coffee: :cheerleader:

Приятна неделя на всички! До скоро.
*
Здравейте, наистина е много пусто тук, но се надявам всички щъркелчета добре да ловуват.. и да се върнат освежени и в комлект...
:)
*
Здравейте още съм тук !
Този месец правя тестове за Овулацията да я хванем и днес теста показа две пък макар и бледички чертички  :D
Надяявам се този път да сме подпомогнали достатъчно природата !
Стискам палци на всички ловуващи да хванат малкото яйчице за най-хубавото пиленце накрая !
Хубав ден от мен ! Прегръщам ви силно!

*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
Добро утро и от мен! Макар че при вас е 4 следобед :) На всички ловуващи  :crossfingers: , на всички бременни - лека и спокойна, а на мен  :lol: - търпение да дочакам първото посещение при доктора след двете чертички. Остават още 10 дни...
*
Здравейте сладурки, аз съм болна-грипозна и ми е много отпаднало, изчетох ви всичките, пожелавам ви много късмет, много стискам палци за всички ви и много целувки от мен за вас  :D
Лека вечер
Здравейте,дами,аз май рядко успявам да пиша,но все не ми остава време.С тази моя работа...Но сега ще си почина малко от нея.От 07.09. до 29.09. ще съм в Пловдив-започват ми очните занятия.То от една простотия на друга,ама поне малко разнообразие.Като отида,няма да мога да ви следя,но ще ви мисля.Като се върна,ще ви нося новини от доки(на 10.09.съм на консултация да видим защо бебо още не става).Чао за сега от мен,момичета  :grouphug2:
[/url]