0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Привет мацуранки-аз днес бях на работа ,свърши отпуската и чак сега влизам да ви видя.Петенце пак си домакинствала ти :D
Днес наистина е доста хладно ,но пък на мен ми харесва повече от тия жеги :lol:
Аничка как е малкия палавник ,супер е че минаваш през щъркелчетата :bighug:
Фовчи -да изчезва вещурляка та да се почва лова отново :wink:
ето малко вирусчета за късметче и от мен :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:

*

ето малко вирусчета за късметче и от мен :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
:garden:  Мерси, Мониииииииии
*
Добро утро!
Как сте милички, спинкате ли? :wink:
Гледам нещо вчера не сте били активни много, да не би да е от хладнинката навън? :wink:
Разхлади се и всеки бяга по разходки,ааа? Точно така се прави! :wink:
Слагам масата и ще ви чакам за кафето :D

Анииии, имаш си място резерве в темата :D
Спорна работа на всички, а на почиващите, като мен :wink:, лек ден! :D
Айде и за начало на деня: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
*
Добро утро и от мен.
Пете идвам на кафенцето и на закуската.
Леле момичета незнам за вас, ама аз вчера направо умрях от студ. Като се прибрах легнах и се увих в одеалото. Добре че мъжо се беше прибрал по рано и беше направил вечерята :D
Приятна почивка на почиващите и лек на работещите.

*
Еййййй Петенце,викам си сега ще изнендам Петя ,да сложа масата ама човек не може да те улови ,веднага взимам от всичко ,че хммм :hungry: :lol:
Лек ден на всички момичета,ами да Туци то на фона на предишните жеги сега наистина ни се струва много студено,аз пък снощи даже климатика пуснах за малко :oops:ама трябва да свикваме :D

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Здравейте сладурки... И при нас лекооо се разхлади-определено вечер се спи нормално вече. Дано септември е по-хладен че аман от тези жеги :)
Пете както винаги-супер е всичко..А това бискочо ( тука така се казва  :oops: ) е направо супер :)
Лек ден и от мен..Очаквам ТИТКО с много хубави новини..Айде мила не се притеснявай-когато си готова за тестче ние сме тука :):) До скоро и ви целувам..
А да не забравя...  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
*
Веднага си грабвам от вирусчетат на Саричка, че ще ми трябват за новия старт и от закуската на Петето, направо е страхотна както винаги  и отивам да бачкам  :D
Лек и спорен ден сладурки
Добро утро щъркелчета!
Ехааа Пете големи сладкишчета си ни сложила  :hungry:
Тити чакаме хубави новинки  :crossfingers: :bfp:
Лек ден на всички момичета работещи и почиващи
 :balk_5:

Вярвам!!!!
*
чакайте и аз да ви наръся,че дано има скоро повече щастливи щъркелчета :D :crossfingers: :bfp:
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
Йоли,къде се изгуби би човек,нямате тук ,нито на скайп :?

*
Здравейте и от мен..
Благодарско за вирусите :)  :surfinga:
При мен няма ново.... този месец пак на стимулация и фоликулометрия и така.. стискайте ми палци, че последните месеци не ми върви много :)
Прекрасен ден от мен :)
*
Лелеееееее ,тук съвсем опустя... osi_14 osi_10

*
Добро утро!
Ехааа, ама то наистина било много пусто. :? Къде стееее?
Аааа, сега ще ви сложа софрата, та ха дано да ви се припие кафенце и да се отчетете подобаващо :wink:

Лек и спорен петък! :D
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
Добро утро!
Малеееее, Петя къде ги намираш тези закуски бе душицо :D То и изообщо да не си гладен, само като ги гледаш и ще ти потекат лигите  :D :eating:

Как сте момичета?
Аз вчера имах ужасно главоболие цял ден и нищо не ми помогна. Наложи се да си тръгна от работа още на обед защото направо главичката ми щеше да се пръсне.
Вие какво приемате за силно главоболие? Аз не смея да пия силни лекарства /ей така за всеки случай/, изпих само 1 Парацетамил, но скоро след това "го изкарах навън".
Дайте съвет за в бъдеще да знам какво да правя!  osi_1
*
Добро утро милички :D
Чоки-само парацетамол :wink:,ама виж да не ти е много ниско кръвното ако е така хапни сладко нещо ,опитай с айран и сол,но от хаповете само това!
Ама Петето нищо ,че ми е далеч ако ми направи такива лакомства аха и съм тръгнала
към Зарата ние и без друго си имами роднини там :lol:Наистина много апетитни картинки :D
« Последна редакция: Септември 03, 2010, 07:32:55 am от moniks_s »

*
Добро утро момичета.
Пете сядам и днес на масата, че много хубава закуска.
Аз ви пожелавам хубав ден, че отивам на работа. :D

Добро утро и от мен!
Леле каква закуска ни е спретната.Пете мерси мила.Сядам бързо на масата и изчезвам,че много работа ме чака.При мене нещо този месец не върви-чудна графика затова не се и надявам на нещо.
Чоки аз често съм с главоболие и затова Нурофена винаги е с мен.На мен ми действа доста бързо-доволна съм от него.Ако искаш пробвай.
На всички  :crossfingers: кой за каквото му трябва.
Лек ден момичета!
« Последна редакция: Септември 03, 2010, 08:18:50 am от mariq_81 »

*
Добро утро на всичкииии :)
Петенце, благодаря за закускта, нареждам се на опашката и аз  :D
Дениса, честита лентичка, леки и щастливи 9 месеца с прекрасен и здрав бебок накрая!
Много се радвам, Дай Боже всекиму в тази темичка!!
И тук настъпи студ, след седица-две, ще започне да вали и сняг..Никак не чакам бялата зима, тук в планината като почне Септември, та откарва чак до Май!! Ужааас!
Приятен уикенд на всички, на работещите като мен, спорен да е!
 :grouphug2:

Как сте, слънчица, в това хладно време ?
Минавам да хапна на бързо от прекрасната закуска на Петя. Благодаря ти, мила :)! И все пак искам да пожелая още  :bfp: и затова  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и малко  :pink_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
*
Здравейте сладурки, много е пусто напоследък наистина  :(
Пете отново страхотна масичка си сложила, Чоки стискам палци миличка, а това главоболие само с парацетамол го лекувай, че да не повредиш бебето. :)
Успех на всички Мари и на теб и на всички като цяло целувки и лек ден, че после 3 почивни дни ни чакат  :D
*
Привет, момичета!

Ей, Пете, милост нямаш, а на мен толкова малко ми трябва да нарушя всички обещания за диети  :lol:

Чоки, на мен пък точно за парацетамола ми бяха казали да не го пия, не знам ... дано това главоболие е много, много хубав знак, пък и БТ днес е просто супер  :crossfingers: Аз пиех ацефеин, беналгин, но не препоръчвам, по принцип най-добре нищо, или опитай зелен чай.

Хубав петък на всички!