0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Здравейте момичета! Наминавам да ви видя как сте и да не би да ме забравите, че скоро отново се  завръщам в редиците на ловуващите пък каквото ще да става  :wink: да ми пазите едно местенце ей!!!
Честито на виделите две чертички, лека и безпроблемна бременност ви желая и красив финал  :babyflips:
Хубава седмица на всички  :bighug:
Анииииииии,за тебе душко винаги има място,то твойто си е заковано тука ,дари да не ловуваш така чеееее идвай си когато пожелаеш цун,цун,цун,цун,цун и за малкия муцун много цун по муцун ихихххииххи.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
Здравейте, момичета!  :balk_69: !
Страхотна тема! Потъркайте ме, моля, да прихвана от вас и да се похваля най-после с  :bfp1:  Очаквам скоро добрата новина, надявам се  :balk_103:
*
Пак пустош  :( Аничка, Надеж, Мамче, Гардже и всички останали, не сме ви забравили, чакаме ви да се върнете при нас  :D винаги ще има място
Момичета, мислите ли , че е уместно да питам доки, понеже неможе да отидем до Плевен за преглед дали ще ми разчете резултатите онлайн /пишем си по скайпа/ като му предложа да му изпратя парички по банков път  :oops: нахално ли ще е, че направо изгарям вече от нетърпение и всичко ви е наред, пък знаете че няма как да отидем? Посъветвайте ме как да постъпя, да не прозвучи нахално от моя страна- неискам да го обидя.
*
Ами Женич,вие щом така и така общувате по скайп,мисля ,че не му е проблем да ти ги разчете онлайн,ти ще  си платиш тъй,че не мисля да му представлява проблем-опитай не мисля да ти откаже.Дано няма проблем   :crossfingers:
Тук наистина голяма пустош напоследък :?

Надявам се не дразня никого като влизам още в тази тема,но просто ми е навик и сутрин като пусна компа влизам тук  :lol:,то малко ли писах :lol:
Йолиии хайде покажи се вече :D :D :DАма ,че меден месец.... :oops: :D
Снежка как си бе душо,нещо не пишеш?
merrytime- :welcome:

*
Привет, сладурки!

Голямо честито и тук на двете щастливки, които влязоха в третото списъче!
Виждам и многообещаващи графики, които дават сериозна заявка също за ++++++, силно  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp:

Г-жа Йоли  :bighug:

Мони, как няма да влизаш, ама ръсни малко вирусчета, плийз.
То не че при мен много полза, ама знае ли човек. Нещо взех и аз да се оглеждам към Плевен, но не сме решили още ...

Момичета, хайде, чакаме си +++ отчетите тази седмица, дано, дано, дано!
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
 :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: браво на нашето Денииии  :D :D :D Дай Боже всичко да е наред докрай
*
И аз казвам същото -браво Дениса :D

*
Добро утро, милички! :D
Днес направо е студ бе хорааа 8O На ви сега, искахме хладно време, и то дойде кучешки студ :D
Айде стига съм ви се оплаквала, такова ще е от сега нататък, нали месеца има вече "Р" в името си! :wink:
Заповядайте на закуска:

Дении, честито и тук, мила! Леки и безпроблемни до финала месеци! :wink:
Лек и спорен ден!
И за всички в нужда-  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
*
Добро утро и мен.
Петенце нареждам се на масата че глад ме гони. Както винаги си се справила чудесно със закуската.
Пожелавам на всички хубав ден.

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Добро утро дами :) Пете мерси за закуската -много апетитно изглежда :)
Денииии честито миличка и леки 9 месеца :) Хубаво е повече жени да изпитат тази радост :) Успех на всички ..
Лек и ползотворен ден и от мен и по-бързо да идва края на седмицата-пак да си починем малко  :oops: Нещо май ме домързява напоследък...
*
добро урто момичета
Петенце мерси за страхотната закуска .
Аз си дочаках ,затова може да ме махнете от първият списък  :( :( ,но няма как скоро пак ще има да се гоним  :pleasantry:

Лек и успешен месец на всички
*
Добро утро и от мен милички, Пете мерси за трапезката,
Фови съжалявам миличка, бързичко ще дойде отново ловния сезон.
Лек ви ден и сряяяяда еее средата на седмицата, почти свърши и после 3 почивни дена  :D
Добро утро, Пети днес доста ще хапнем :)
Дени, честито и леки 9 месеца  :D. Лек ден на всички и за имащите нужда  :crossfingers: и  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
Добро утро слънчица!
Пете сядаме на масата веднага  :hungry:
Дениии честито мила леки оставащи бременелски месеци  :cheerleader: :cheerleader:
Пожелавам на всички успешен ден !

Вярвам!!!!
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Добро утро! Пете благодаря за закуската, за кафето, обаче аз счдам с вас на сокче, че килцата ме подпират  8O
Дени, честито и тук!
Жени, Мънкич  :bighug: :bighug:
Добро утро.
Пете мерси за закуската.Пийвам кафенце и изчезвам.
Дени честито.Леки  :cloud9:
Лек ден на всички

*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
Добро утро и от мен мили момичета.
Аз напоследък не съм много редовна в писането,ама то няма и какво да напиша.Така е като нито лов има при мен,нито се очаква нещо вървя по течението просто.Дори и температура меря през 1-2 дни просто ей така от любопитство.
Дениса мила честито ти бременност.Дано това е истинската и стигне докрай!
Фовери за теб една голяма  :bighug: след няколко дни всичко отначало.Ние си знаем репертоара-все едно и също до успешния месец.

Днес направо е студ бе хорааа 8O На ви сега, искахме хладно време, и то дойде кучешки студ :D

Наистина много студено,но това така ни изглежда от рязката разлика в темперетурата.И аз хич не обичам такива нагли промени ама какво да се прави- офкахме,пъшкахме в жегите сега пък ни студено.И Бог се е видял в чудо с нас-хората.
Хайде лек и успешен ден от мен.
  <br />
*
Р-р-р-р, голям студ ...
Хайде чакаме някой да ни стопли с +++++ тестче.
Дениса, и тук честито!

Фови, продължаваме, само напред, миличка   :hug2:

Пете, пак прекрасна закуска, с още по-прекрасни вирусчета, мерси и прегръдки  :bighug: