0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Браво вече и аз да честитя тук Бебшорче,Милиш чудесни и леки 9 месеца :bighug:Много се радвам :cheerleader:
Петенце,благодаря за поздравите от младоженката :D

Здравейте бандааа  :D.
 Аз се прибрах ,изкарах си прекрасно,отпочинах,качих едни 20-30 кил. ама здраве да е хааххахаххаа.
 Благодаря на всички за почерпката и пожеланията на моя Рд  :bighug: :bighug: :bighug:
 Стоенцеее,мила знаеш че сега може да няма подарък за мене ,ама аз ще си го чакам така че мило момиче горе главата  :balk_21: :balk_21: :balk_21:.
 Бебешорчееее ама много се радвам за тебе миличка,тихичко честито и от мен,и се пази душичке :).
 Честито и на Милиш,леки оставащи месеци и сладки бебочета покрай термина да имате :)))))).
 Целувки на всички от мен ;).

Забравих да кажа едно голямо ЧЕСТИТООО на Йолинцетооо  :drunk:
« Последна редакция: Август 30, 2010, 15:30:16 pm от Мonkey :) »
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
Здравейте милички,

Виждам почнали сте да пълните темичката с най-хубавите новини.

Бебешори и Милиш, да сте много здравички и да имате най-безпроблемните и щастливи 8-9 месеца, а после и най-здравите бебенца :)

Момичета, аз ще почна да ловувам, пък каквото стане :)...ще имаме 2 дена меден месец с милото..така че може да са ни на късмет :)

Изпращам ви безброй целувки!

*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
Хайде и аз да се включа в темата.Както вече е очевадно тя ще е късметлийска.
Честито на Бебешори и Милиш!Желая ви лека бременност и здрави бебенца.
Йоли честита ти халка.Да си мнооооого щастлива завинаги с твоя любим.И чат-пат по някой компромис няма да е излишен.
Лека и прохладна седмица на всички.
  <br />
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
Честито на момичетата с ++! Успешна и спокойна бременност!
На останалите - успешен лов!
*
Леле колко хубави новини.
Милиш, бебешори, честито милички. Напълно ви разбирам как се чувствате. Аз като се сетя още не мога да повярвам. Пожелава ви най-безпроблемните 9 месеца и на финала едни хубави и пухави  :babyflips:
Момичета да ви кажа толкова се зарадвах, че даже на моя мъж му стана интересно и ме пита какво толкова се усмихваш. И той се радва заедно с мен за вас.
Ех този август месец... :D :D :D
Суперрррррррррррррр.

*
Милиш, Бебешорче честити ви 2 чертички ех как се радваммммммммм  :D Леки и безпроблемни оставащи месеци, ех Петенце как хубаво започва темата дано всеки ден поне по едно+-че да има  :D
Йоле честто бракуване  :lol: :lol: :lol: много щастливи и вечно влюбени да сте
Хайде лека ви вечер и утре отново чакам хубави новини
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Милиш,Бебешорче честито и на двете :) радвам се много..супер започва седмицата.Дано все така да продължи и да има още много и много +++ резултати..
Иска добре ли си изкара мила :)
Бебешори,Милиш,честито,момичета.Много се радвам за вас  :bighug: Пожелавам ви лека и безпроблемна бременност.Колко добре започва новта темичка,много съм щастлива  :cheerleader:
Аз пък да ви кажа,момичета,този месец М ми е много оскъден и е с много странен цвят:единия път като пишкам е кафяв,нещо като ръждиво-червен,другия път е розов,но ще го видим,утре може и да се засили.Днес си записах час за 10.09.в "Медикус Алфа" в Пловдив.Поне докато съм на очни,да свърша и нещо полезно  :wink:
« Последна редакция: Август 30, 2010, 21:08:39 pm от ahiito »
[/url]
Йоли, честито бракуване. Желая ти дълъг и безоблачен брачен живот, пълен с щастие и любов  :balk_16: :balk_21:
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
Честито на новите ни бременелки  preggo. Лека бременност момичета и да ни зарадвате и с красиви, сладки бебоци  :sbabygirl: :babyboy:
Честито и на новата госпожа Йоли  :married: Дълъг семеен живот изпълнен с щастливи трепети и огромна любов.
Пете, браво, много хубава темичка се заформя и то с какви хубави новини - дано все така продължава!
Гале, чакам снимки от Лас Вегас  :D Да напълня очичките  :balk_116:
« Последна редакция: Август 30, 2010, 22:14:18 pm от Чоки »
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Re: Прохладна септемврииска темичка, изпълн&#
« Отговор #31 -: Август 30, 2010, 23:28:03 pm »
Е муцунки сладки ето ме отново при вас, но вече официално "госпожа" . Пете благодаря ти, че ми изпълни молбата и поздрави бандата тук. Виж как си знаех, че има нещо- много исках да се видим и с Бебешори докато съм в Зарата. Бебешори, Милиш ЧЕСТИТООООООО еххх гледайте какъв хубав подарък ми подарихте- прекрасно настроение.Милички пожелавам ви безпроблемни оставащи месеци и най-хубавите бебенца накрая. Прегръщам ви

На всички много благодаря за поздравленията и ще се опитам да кача една снимка, ха дано стане да видите що е то "булка-тюлен" хахахахахахахха.Е, не стана но ще кача в snimka.bg

« Последна редакция: Август 31, 2010, 06:54:21 am от petqst »

Започва се милички нещо сън не ме лови сигурно е от превъзбудата  :D днес
много исках да се видим и с Бебешори докато съм в Зарата.
Йоленце и аз исках много да се видим но нищо другия път да се обадиш като си тук   :)
то гледай какво стана днес цял ден съм като пияна вишна  :D
лека вечер милички

Вярвам!!!!
*
Добро утро!
Ееех, че е готино да е хладно  :D
Хайде да заредя масата, че да не чакате :wink:

Йоли, ами как няма да ги поздравя :wink:
Бебешорче, то сега се започва :wink: Гледай ме мене :D
Лек и спорен ден!
*
Добро утро!
Леле Пете отново си спретнала страхотна закуска. Нареждам се веднага на масата.
Пете направо не мога да ти се начудя. Аз умирам за сън. Ако не е за работа сигурно ще спя до обяд  :D. Едвам си отварям очите сутрин. А ти, гледай каква си ранобудна. Браво на тебе.
Момичета пожелавам ви хубав ден.  :wink:

*
Добро утро ранобуднички сладки :)

Закуска, йеее, първа съм!! Благодаря Пете :)
На Милиш и Бебешорчето, Честито!!! Леки 9 месеца момичета и здрави бебоци на финала!! :babyflips:
Много добре започва тази седмица, дано и завърши с много  :bfp: :bfp: :crossfingers:
Чоки, ще наслагам снимки, само да разопаковам багажа!! Много горещо беше, направо ми се стопиха лагерите от жега!!! (само дето не мисля, че нещо заслабнах от толкова потене)  :balk_71:
Йолии, сигурна съм, че си била красива булка!! Да сложиш снимки :) Честито!
Лек ден от мен сладурки  :grouphug:

Добро утро, слънчица :)
Както винаги сте много ранобудни, особено Петето. Отново имаме прекрасна закуска. Аз съм от поспаливите, ако можеше още щях да съм в леглото  :oops:
Тази темичка стартира страхотно,  :crossfingers: да се препълни с  :bfp:, завършващи с най-сладките :babyflips:
Добро утро милички!
Ехаааа Пете страхотна закуска
Благодаря на всички за пожеланията  :balk_21:
тъпкано да ви се връща момичета
да се леят само  :bfp: :bfp:
Йоленце,Галенце чакаме снимчици да гледкаме  :)
Хубав ден милички

Вярвам!!!!
Добро утро момичета.
Айде и аз бързо на масата.Пете всеки ден се справяш страхотно.
Честито и тук Бебешорке,а да не забравя и на Милиш.Леки  :cloud9:.
Аз беснея ,че не мога вече да си разбера графиката този месец и явно ми остава само да чакам дали ще се появи   :witch:.
Лек ден на всички!

Момичета искам да ви изкажа едно огромно БЛАГОДАРЯ!!! През цялото време на опититите съм се подкрепяла чрез вас и съм научавала много неща за които нямах представа. Сега мога да споделя с вас тази голяма радост  :D

За протокола записах си час за 07.09 за частно. Дано всичко е наред и ще си търся доктор за ЖК

хубав ден  osi_9