0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

http://www.youtube.com/watch?v=VCUlC3l7PcQ

ОЧАКВАЩИ ДА ВИДЯТ  :bfp1:    

shkembelina - 21.08 :crossfingers:
Женя - 31.08 :crossfingers:
Ioly - ? :crossfingers:
mariq_81 - 09.09 :crossfingers:
Elenа B - 10.09 :crossfingers:
Цвете - 11.09  :crossfingers:
Чоки - 13.09 :crossfingers:

ЛОВУВАЩИ  :biglove:

Fe  :heartbeat:
Оливиа  :heartbeat:

ВИДЯЛИ   ЗА МЕСЕЦ Август  :bfp1::  :cheerleader:  
tucy :cloud9: :babyflips:
elle22 :cloud9: :babyflips:
bebeshori :cloud9: :babyflips:
milish :cloud9: :babyflips:

Добро утро щъркелчета мили! :D
Дано и в тази тема да има положителни тестчета :wink:
А сега на кафенце и закусчица, че ми е гладно :wink:

Лека, прохладна и много успешна седмица от мен и  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
« Последна редакция: Септември 01, 2010, 10:28:28 am от petqst »
Добро утро и от мен,да ни е честита новата темичка и дано се изпълни с много +++ тестчета.Пете,и за трапезата ти благодаря,закуската отново е старателно подбрана.
п.п.мен може да ме изкараш от списъка,че вече си имам гостенка  :(
[/url]
*
Добро утро и от мен.
Пете мерси за закуската и за новата тема. Да ни е честита и дано да се напълни с много тестчета с хубав резултат.
Засега това е от мен. :D
Поздрави и хубава седмица.  :D

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Благодарим на Пети за новата темичка :) Лека ден и от мен милички и дано седмицата се изпълни с +++ резултати че нещо тряба да наваксаме :)
Пети мерси и за закуската мила-както винаги без грешка! Айде мили дами аз отива на работа,че... труда красял човека казал някой някога.. Леле аз тогава много красива ще бъда  :D целувам ви и до после
*
Добро утро и от мен милички .
Петенце ,мила Благодаря ти за новата темичка дано се изпълни с много +++++.
Закуската както всяка сутрин е страхотна .
Лек ден мили дами и успешна седмица
Пете ,Мони -Благодарско за вирусчетата -цопвам сееееееееееее  :surfinga: :surfinga: :surfinga:
« Последна редакция: Август 30, 2010, 08:39:00 am от foveri »
*
Добро утро дами!Май ще си имаме новини ама ще изчакам тя да си каже :hug2:
Дано темата е много ,ама много късметлийска :crossfingers: :bfp:
Пете,ще се черпя от закуската
Уфффффф,то и моята  отпуска свърши и от 1.09 на есен с песен  :D
Ето и вирусчета за успешно начало :bighug: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:

*
Добро утро :)
Прибрахме се, напътувахме се.. дупе път видя!! :)
Петенце, благодаря за новата тема, също и за закуска, аз нещо примирам от глад та се нареждам веднага!!
От мен лека и прохладна седмица  :flower:

*
Здравейте сладурки, Пете мерси за закуската и темата миличка, стискам палци на всички нуждаещи се  :D
Лека седмица
Добро утро щъркелчета :),
Толкова много искам всяка от вас да види  :bfp:, че само ще ви заливам с  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
Приятен прохладен ден на всички  :bighug:
Добро утро и от мен.
Честита ни темичка,за което големи  благодарности на Петето.Дано се напълни само с хубави резултати.
Да ви се оплача-днес ставам ,меря БТ и ооооо ужас  osi_12 каво да видя вместо да се вдига,тя взела,че паднала(36.30).Така и не я отбелязах в графиката си-стори ми се много нереална.Мислите ли че може да окаже влияние това,че цяла вечер ми беше адски студено и така и не станах да си метна нещо по-дебело?Дано да е това,че иначе нямам логично обяснение.
Иначе лек ден ви пожелавам.

Здравейте момичета скоро не съм писала тук но искам тази нова тема да я почна с една хубава новина  :D след усърден труд през този месец днес на датата на М си направих тест и е :bfp: още немога да го повярвам но е доста ясна втора чертичка.
Тичам аз сутринта при мъжа ми и го питам виждаш ли я  :lol: на 07.09 ще ходя на доки дано всичко да е наред

хубав ден от мен
*
Мilish тихичко честито .Леки и безпроблемни месеци
*
Честито, milish!  :smiley_abxb:
Каква по-хубава новина за начало на седмицата и то след толкова чакане! Много се радвам за теб и ти пожелавам всичко да върви по мед и масло както се казва  :D

Момичета, миналата седмица не писах много /то и нямаше какво/, но ви следя и вече полека-лека открихме новия ловен сезон  8) Успешна седмица на всички!

Мilish, страхотна новина  :D. Тихичко честито и лека бременност  :bighug:
Здравейте щъркелчета!
Пете чудна темичка си пуснала и закуската с кафенцето е много изкушаваща
Дано тази темичка се напълни с много  :bfp: :bfp: :bfp: :bfp:
Мilish  честито миличка леки бременелски месеци
Ами аз да взема и аз да дам отчет че май време стана  :lol:
и аз видях  :bfp: още не съм на себе си  :balk_46:
Хубав ден на всичкииии момичета
Хайде чакаме ощееееее :bfp:

Вярвам!!!!
*
И тука да честитя на Бебешорито .Честито мила .Леки и безпроблемни 9 месеца .
Bebеshori, честито мила  :balk_16::balk_47:. Само хубави новини да има вече :). Днес просто немога да си намеря място на работа от кеф  :oops:
Много целувки на всички, леки и безпроблемни месеци Бебешорче  :bighug:
*
Здравейте, сладурки.
Петя, благодарско за новата темичка.
Честито, бебешори.. леки 9 месеца :)
Мен можете да ме отписвате от нечакащите, защото вчера ми дойде. Пак на 32 ден, както предния ми ановулаторен месец, а този си мислех, че има ову и подрани с 4 дни, даже 5
Прекрасен и бебеносен ден от мен :)
« Последна редакция: Август 30, 2010, 12:18:31 pm от chin »
*
Eхааа, Браво  бе момичета :D :D :D
Бебешорче, Милиш, тихичко честито милички :wink:
Леки и безпроблемни до финала :D
Малее, как се зарадвах, супеер :D :D :D
Хайде, дано темичката ни е на късмет на всички :D
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:

ПП: Току що се прибирам от кафе :wink: с вчерашната младоженка, вече г-жа - Йоли :D
Праща мнооого поздрави на всички и целувки :D
« Последна редакция: Август 30, 2010, 13:34:51 pm от petqst »
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
Здравейте, момичета!  :D
Честита ни нова темичка, гледам вече е започнала да се пълни с +++++++, все така да продължава !!!
Тихичко честито на бременните момичета!
Йолинце, сега вече е време за сватбения подарък, меденият месец ще ви е на късмет!  yahoo_17
Чакай да се ръсна с вирусите на Петенцето, че ще имам нужда, моята дата е 11.09., въпреки че много не се надявам с тази тънка лигавица / 8 мм/  :?
Лека и спорна седмица, сладурки!