0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

МАГНЕ В6
« -: Август 29, 2010, 16:31:18 pm »
Здравейте, момичета!!!! :D
Някой пил ли е МАГНЕ В6 за да помогне в бременността да успокои матка (когато има тонус на матка, това е напрежение на матка, не знам как в България това наричат)? Това е много добър елемент, успокоява матка, намалява гърчове!!!!
I am from Russia!!

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Re: МАГНЕ В6
« Отговор #1 -: Август 29, 2010, 17:21:41 pm »
не са гърчове, а контракции
аз съм го пила, какво те интерисува
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
« Отговор #2 -: Август 29, 2010, 18:38:19 pm »
не са гърчове, а контракции
аз съм го пила, какво те интерисува

Колко седмици/месеци трябва да го пия?

За този препарат ми каза моя лекар в Русия, той дистанционно ме води за сега.
I am from Russia!!

*
« Отговор #3 -: Август 29, 2010, 18:58:12 pm »
Ами, Бебония, аз пия Магне Б6 от 4ти месец. Засега нямам проблеми с контракции т.е. мисля, че помага. Препаратът е добър. Таблетките са филмирани и не дразнят стомаха. Пият се 2 или 3 пъти на ден по две хапчета, задължително по време на хранене. Така се усвояват по-добре :)

« Отговор #4 -: Август 29, 2010, 21:18:30 pm »
Аз сега пия по едно хапче 2 пъти на ден, не е ли малко? добре съм, пия го след като ми заболи корем (на 4 седмица), и сега съм добре (сега съм на 4,5 седмица), мисля,че няма смисл да увеличавам доза, щом съм добре така, какво ще ми кажете?

П.С.На лекар ще ходя само когато ще бъда на 8-9 седмица, сега няма смисл дополнително да ми правят видеозони, достаточно съм ги имала преди (миналата ми бременост, която свърщи с самоаборт), така че за сега имам отношения с моите руски лекари в Русия, те ме водят сега дистанционо, казват да пия МАГНЕ В6.

Може ли да пия МАГНЕ В6 ЦЯЛА бременост? (за да знам,че няма да имам болка)

Или трябва да правя почивки 1-2 седмици?

I am from Russia!!

*
« Отговор #5 -: Август 29, 2010, 21:24:20 pm »
Да, магнезият се пие без прекъсване. Не зная дали се пие съвсем до края. Може би се спира около 9м за да не пречи да започне раждането. Успех

« Отговор #6 -: Август 29, 2010, 21:45:59 pm »
Да, магнезият се пие без прекъсване. Не зная дали се пие съвсем до края. Може би се спира около 9м за да не пречи да започне раждането. Успех
Много благодаря, за сега мисля да го пия!! А после ще видим, и моите лекари (в Русия) ми казаха да го пия. В руски форуми момичета също ги пият, само че понякога правят паузи, а после пак пият!!!
I am from Russia!!

*
« Отговор #7 -: Август 29, 2010, 22:14:34 pm »
Мисля, че в 4г.с  е рано за магнезий.
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #8 -: Август 29, 2010, 22:18:02 pm »
и аз си мисля, че е прекалено рано
в този срок на бременността за успокояване на маточни контракции се препоръчва но шпа от тукашните лекари
Манге-то след 12 седмица, аз почнах да го пия в 13-та по преценка на лекаря
пих го до края на седми месец
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #9 -: Август 29, 2010, 22:18:35 pm »
Започнах го от 16 седмица и до края бях на Магнерот, Гинепрал, Но шпа 4х1. Взимах и желязо н опо схема защото нещо не се усвоявали добре с едновременен прием с магнезия.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #10 -: Август 30, 2010, 11:32:14 am »
Ох, девочки, мерси за отговори!!!!
Вчера и днес ПАК звънях на моите лекари и всички ми казаха да пия МАГНЕ В6 и да пръдолжавам да го пия и понататък!!!!
Четох (сама) листовка, там пише,что по принцип, препарат намалява мусколни смазми, контракции дори без да има плацента и това ме действа!!!!!
Аз ще пръдолжа да го пия, защото дори моята майка пита друг лекар (гинеколог) и той каза да го пия + ми помага!!!!!!
Щом съм добре, ще го пия!!!!!!!
МЕРСИ ЗА ВСИЧКО, girls!!!! :P
I am from Russia!!

« Отговор #11 -: Август 30, 2010, 15:26:07 pm »
Аз също съм на магне Б6,пия го по 2 на ден.И така като гледам май ще си карам до края.Щом толкова лекари са ти казали да го пиеш,не се притеснявай,още повече ако имаш доверие на лекарите си :).Лека бременност до края :).
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #12 -: Август 30, 2010, 17:50:14 pm »
Аз до 16 седмица пиех но-шпа или папаверин, а после магнезий до края на бременността. На мен лично ми препоръчаха магнерич или магнерот, а не магне Б6. Вече не си спомням защо точно, но моята лекарка каза, че варианта без витамин Б е по-добър
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
« Отговор #13 -: Август 30, 2010, 18:10:43 pm »
Аз също съм на магне Б6,пия го по 2 на ден.И така като гледам май ще си карам до края.Щом толкова лекари са ти казали да го пиеш,не се притеснявай,още повече ако имаш доверие на лекарите си :)ека бременност до края :).
Благодаря много!!
Благодаря на всички!!!
Радвам се,че ми помагате всички!!!
Да сте живи и здрави!!!!
I am from Russia!!