Първом искам да се извиня че пиша тука ,ако сметнете че не е уместно изтрийте тази тема или я преместете!
Аз лично от 6 години се опитвам да забременея успешно !!Но уви и нестава!!
Та преди около месец бях испаднала в една депресия и си мислих .........господи какво да направя,....каде греша.....защо нестава...???В същия ден срещнах една позната с която не сме се виждали няколко години!Тя е на 39.Тя ме попита какво става имате ли си вече бебе???Аз смутена погледнах към земята и отговорих за сега не!Тя милата веднага разбра че е бъркнала в тежка рана,и реши да сподели неин случей!!
Тя е минала по същия път ,всичко е наред,изследвания ок !,2 години мъки по доктори ,постоянно фоликуметрия -всичко идеално и бебе нестава!Накрая след 2 години непрекъсната борба реши че поне временно се отказва от всичко и се е примерила!!
По това време майка и беше зле с нерви и всеки ден си пиеше билка жълт кантариони покрай майка си и тя си пийваше всеки ден почти 3 месеца и изведнъш БРЕМЕННОСТ!!!!!!!!!!!Сега има красива дъщеричка на 6 месеца!!!!!!
Тя е убедена че точно тази билка и помогна с това че се успокои!!!
Явно там е била причината-на нервна уснова!!Реших да споделя с вас тази история!Дано да ви е от полза!!