0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
Re: Аз искам бебе,той (вече) -не!
« Отговор #40 -: Септември 06, 2010, 13:31:04 pm »
Кой не иска млад, грижовен, красив, богат и интелигентен?!  :lol:
:lol: + ужасно влюбен, с чувство за хумор...може и малко мускули  :lol:
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #41 -: Септември 06, 2010, 14:20:57 pm »
Лидия, да ти кажа честно, предпочитам баща за детето си на 60 г., който го обича и се грижи за него, докато може отколкото такъв на 30-35 г., който въобще не се интересува или се държи лошо. Пък и всичко е въпрос на това какъв човек ще срещнеш. Кой не иска млад, грижовен, красив, богат и интелигентен?!  :lol:

blue_sky  съжалявам, но не съм съгласна. Ако си над 40 а той на 60 да. Но ти на 25, той на 60, е не. Почва да ми се гади. Това с какво е по различно от аз са да си хвана едно 13 годишно момченце? Ако е гад и се държи зле, то това се разбира доста бързо. Темата ми стана гадна, не ми се пише повече. Не мога да съдя, всеки живее живота си, съсипва го, после пак гради тухла по тухла. И аз съм падала на дъното, пак съм се катерила и сега правя същото. Но си имам принципи и държа на някой неща. Знаеш ли какво би ме зарадвало истински? След седмица Диди да напише: Здравейте, докато си плачех аз за моя любим и реших да забия една водка с една приятелка в близкото заведение,се появи един мъж. Потанцувахме и разменихме телефоните си. После на по кафе и така вече два месеца излизаме и се чувствам много добре. Той не е Том Круз, ама е много добър. Иска да живеем заедно и да имаме деца. :wink: Това би ме накарало да се усмихна.
И 20 години разлика да имат, поне да са на един акъл и да са щастливи. Ама не повече, вече е гадно  :x
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*
« Отговор #42 -: Септември 06, 2010, 15:52:30 pm »
Ако си над 40 а той на 60 да. Но ти на 25, той на 60, е не. Почва да ми се гади. Не мога да съдя, всеки живее живота си, съсипва го, после пак гради тухла по тухла.

Ами и аз не мога да приема разликата във възрастта им и изпитвам същото чувство, че във връзката им има нещо противоестествено.

Всички съображения за възрастта на русенката и необходимостта родителят да не е в сенилна възраст поне до навършване на пълнолетие на децата важат и тук в пъла сила.

Въпреки това не ми се полага да ги съдя. И двамата са умни и зрели хора, и са направили избора си.

Но продължавам да мисля, че тази двойка е добър пример в темата как при разминаване във възрастта, приоритетите и потребностите все пак щом има любов, може да има и деца.
« Последна редакция: Септември 06, 2010, 15:54:53 pm от цигу »
*
« Отговор #43 -: Септември 06, 2010, 18:00:02 pm »
А за мен не разликата във възрастта, а отношенията между двамата правят връзката (истинска).

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #44 -: Септември 06, 2010, 18:48:15 pm »
Честно да ви кажа, на мен ми се струва, че тази тема става вече малко прекалено неуместна за този форум. Да ме прощава авторката, но тук хората имат много по-сериозни емоционални проблеми, по отношение на нереализираното майчинство. Те не са избрали да останат без деца, нито съпрузите им. Никой човек не ги лишава от тази възможност, освен природата по неведоми причини.
Диди, ако наистина искаш деца, намери мъж, който иска същото. Но щом си решила да намираш постоянно оправдания за егоизма и незрялостта на партньора си, носи си последствията. Тук хората наистина се борят за деца, с цената на много...разбираш ли? Не се засягай, но наистина е обидно спрямо тях. Разбери се със себе си какво искаш и следвай целта си.
Успех!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #45 -: Септември 06, 2010, 18:52:15 pm »
Честно да ви кажа, на мен ми се струва, че тази тема става вече малко прекалено неуместна за този форум. Да ме прощава авторката, но тук хората имат много по-сериозни емоционални проблеми, по отношение на нереализираното майчинство. Те не са избрали да останат без деца, нито съпрузите им. Никой човек не ги лишава от тази възможност, освен природата по неведоми причини.
Диди, ако наистина искаш деца, намери мъж, който иска същото. Но щом си решила да намираш постоянно оправдания за егоизма и незрялостта на партньора си, носи си последствията. Тук хората наистина се борят за деца, с цената на много...разбираш ли? Не се засягай, но наистина е обидно спрямо тях. Разбери се със себе си какво искаш и следвай целта си.
Успех!
:good_post:
*
« Отговор #46 -: Септември 06, 2010, 19:49:03 pm »
Много странно ...
Мислех, че сме в подфорума Емоционални проблеми?
И не знам защо трябва да ги определяме като по-маловажни от физиологичните такива за зачеване.
Диди потърси съвет тук, получи много различни, надяваме се да са и в помощ ...
А и мисля е на ясно какво иска. Със сигурност не търси просто мъжкар за разплод :? На мен пък това ми звучи обидно  :(

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #47 -: Септември 06, 2010, 21:11:06 pm »
Snegina, емоционални проблеми, които срещаме по време на стерилитета. Има разлика. Достатъчно ясно съм се изразила. Изобщо нищо не омаловажавам, нито разграничавам от физическите проблеми. Чети внимателно :wink:
Къде е стерилитетът тук? Разбирам терзанията на момичето, дадохме съвети, гледни точки, мнения. Да си решава. Оттам нататък става излишно вече да коментираме неща, които нямат общо с тематиката на форума.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*

Zai

• 955
  • Вкъщи сме вече 4 заека!
« Отговор #48 -: Септември 07, 2010, 10:48:55 am »
Успех!

Абсолютно!

Спермограма - задължително с морфология по Крюгер и САМО в клиника по репродуктивна медицина!
*
« Отговор #49 -: Септември 07, 2010, 21:03:17 pm »
Мисля че авторката на темата получи достатъчно добри съвети и темата се изчерпа, за това я заключвам.