Здравейте
Върнахме се от морето - там четях, ако уловях безплатен Wi-Fi
Ники понесе полета безпроблемно и на отиване и на връщане. Служителките бяха много мили, за разлика от някои пътници - на отиване ме раздигнаха за да седнат до прозореца и 10 минути отново ме закопчаваха с колани, на връщане 40 италианци не ме пуснаха да мина с бебето на паспортната проверка -просто си сложиха куфарите пред мен и ми обърнаха гръб. Дамата, която проверява ако детекторите за метал изпищят ме видя, дойде и ме прекара пред всички, за тяхно възмущение
Ники изкара три седмици на морето, цял ден под асмата на въздух, яде като ламя и порастна с 5 см. и 1,2 кг. Като се върнахме беше много кисел.
Започна да се обръща по корем за секунди и си го бях сложила на земята, в активна гимнастика върху килимче. Но му беше твърдо и затова разпънах дивана и качих гимнастиката горе...и резултатът не закъсня - Ники падна днес
Както беше в средата на дивана, така за по-малко от минута, докато не бях в стаята падна между дивана и масичката за кафе, заедно с килимчето на гимнастиката и одеалцата. Вестниците са омекотили падането и той един вид се е свлякъл и не е паднал със засилка, но се изплаши и рева 3 минути...а аз 1 час. Заведох го на лекар, нищо му няма - смее ми се и гука, яде добре, но още ми треперят краката. Той обаче не иска да се обръща сега
Парси, много неприятно, стискам палци за операцията.
Мише, дано бързо му мине на Митака