0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Гореща августовска тема 23.08 - 29.08 :)
« Отговор #80 -: Август 26, 2010, 11:24:51 am »
stoeka71 Имаш и моите стиснати палци, следя постоянно какво става с теб и го чакам този прословут петък  :lol: Още една безсънна нощ и ще дойде твоят "голям ден", напук на всички досегашни несгоди, чакане и напук на проклетия ти шеф дето ти образува нерви ;) Успех!
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*
« Отговор #81 -: Август 26, 2010, 11:35:12 am »
Е здравейте момичета, ама то аз вчера не съм писала малиии ужас, ама вие ми прощавате нали, време не ми остава сега като съм сама на работа. Ама иначе ви наглеждам от време на време  :D
Цвети мерси за страхотната трапеза миличка, стискам палци да хванете яйцето  :wink:
Стоека мъничко още миличка не се притеснявай, я гледай колко много палци стискаме тука, как няма да е втория вариант  :D
Ел пази се мила, този път всичко ще е ОК
Пете успех за прегледа и ще чакаме новини  :D
Йолиииии 3 дни миличка и ще си вече официално госпожа  :D
При мен какво ново, мойта графика е шашава от всякъде, ама да ви кажа неми пука  :lol: гледам си кефа и това е пък каквото стане  :wink:
Хайде лек ви ден и стискам палци на всички чакащи,ловуващи и целувки на всички
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #82 -: Август 26, 2010, 15:33:36 pm »
Ейй муцунки, ако знаете колко е яко в Заратаааа...КЕФ ви казвам. Луднахме естествено и подготовка и интервюта / без резултат / абе ужас. Обичам ви, благодаря, че не сте ме забравили и стискам палци на всички.Стоека   и за всички НЕчакащи :crossfingers:

Пете, хайде уговорка с Бебешори и ако има други заралийски щъркели и утре на кафеееее

Женичка тя и моята графика е шашава- направо на нищо не прилича- чак си мисля читав ли е термометъра ама го тествах- още си го бива... въобще незнам. Само знам, че искам неделя да идва и после аз да ида на морето, че много жега тук. Трябва да топна д-то в морето.

Е, хайде аз изчезвам да легна за малко, че после на пазар и по задачи и... пфуууу то било уморително бе.

Чааао и да слушкатееее  :P :lol:

*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #83 -: Август 26, 2010, 15:56:49 pm »
Привет! Днес съм доста по - добре, спря! Вчера пих Но - Шпа преди лягане и спах като бебе :)). На лекар съм след 2 седмици - доста е сложно, понеже съм в чужбина. Тази сутрин хормоните ми клонят към оптимизъм  :D
Поздрави на всички и приятна вечер! И  :bfp:
« Отговор #84 -: Август 26, 2010, 17:50:24 pm »
Стоека, късмет за утре! :goodluck: :crossfingers: yahoo_17
« Отговор #85 -: Август 26, 2010, 18:01:35 pm »
Здравейте милички,

Аз тези дни ще се включвам по-рядко, че сватбената треска ме тресе яко... Но дано да е на хубаво. Само да кажа, че днес докато си купувах 2ри чифт обувки за сватбата ми откраднаха чантата.(вътре лични карти пари абе всичко...) Но майка ми и свекито се втурнаха и я догониха тая мръсница...та всичко е наред..и съм много щастлива :)

Пожелавам на всички да имат многоо късмет и най-вече ++++++ :)

Цунки

« Отговор #86 -: Август 26, 2010, 20:55:37 pm »
Малииии,аз втора поредна вечер да успея да пиша,направо чудо.
Еле,радвам се,че това зацапване е спряло.Само дето много време има до прегледа,но всичко ще е нормално до тогава.
Стое,мила,малко остана  :crossfingers:
Момичета,исках да ви попитам,има ли някоя от Пловдив?Че от 07.09.до 30.09.съм на очни там и ще се радвам да се видим.
Аиииии,да не забравим,че утре и рожденичка си имаме.Бих почерпила за нейно здраве,но не мога да разбера как се слагат картинките  :oops:
[/url]
*
« Отговор #87 -: Август 26, 2010, 20:59:52 pm »
Аиииии,да не забравим,че утре и рожденичка си имаме.Бих почерпила за нейно здраве,но не мога да разбера как се слагат картинките  :oops:

Ние ще помагаме! виж тук
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=12353.0
*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #88 -: Август 26, 2010, 22:11:29 pm »
Стое и аз се включвам в неспящите от вълнение. Утре е големият ден и този път ще бъде друг! Все пак маймунките си чакат подаръците... :)

Йолииии  :D  :bighug:

Рени браво на жените! Тези джепчийките са толкова ловки...аз вече имам параноя - яко си стискам чантата и ципа ми винаги гледа напред !
Ура за свадбените трески !  :D
Успех на всички  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
« Отговор #89 -: Август 27, 2010, 06:57:01 am »
Добро утро, момичета! :D
Заповядайте на кафенце

Да ни е жива и здрава рожденничката и моного щастлива, айде от мен са бонбоните, някой друг да сложи тортичка

Хубав и усмихнат ден!  :D
*
« Отговор #90 -: Август 27, 2010, 07:06:23 am »
Добро утро, слънца!
Да и е жива и здрава Рожденничката - Маймуната! :D
Цвете, благодаря за кафенцето и бонбонките :wink:. Мисля, че е достатъчно за деня :wink:! Може да почерпим с някоя бирочка от нейно име само - :drunk: :drunk: :drunk:
Стое, стискам палчета за двоен резултат, мила! :D
Айде, днес е петък  - лек и спорен! :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
« Отговор #91 -: Август 27, 2010, 07:32:34 am »
Добро утро :)
Честит Рожден Ден на маймунката, много задрве, късмет, щастие и само прекрасни емоции.
Цвети, с удоволствие ще хапна сладичко ;).
Стое  :crossfingers:
За всички останали  :crossfingers: и  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
« Отговор #92 -: Август 27, 2010, 07:42:31 am »
Добро утро,дами.
Цвети,благодаря за кафенцето и бонбонките,тортата е от мен
........
Да ни е жива и здрава рожденичака
п.п.Стое,благодаря за помощта :)

Моля ви, почерпките в другата тема за честитки!
Редактирано от мод.
« Последна редакция: Август 27, 2010, 09:47:37 am от petqst »
[/url]
*
« Отговор #93 -: Август 27, 2010, 07:54:05 am »
Добро утро момичета.
Да ни е жива, здрава, щастлива и много обичана рожденичката.
Цвете мерси за кафето и бонбоните.
Ахито страхотна торта. Нареждам се и за нея, че нещо глад ме гони от сутринта :D
Стое продължавам да :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и на ръцете и на краката.
Момичета пожелавам ви лек петък.

*
« Отговор #94 -: Август 27, 2010, 08:02:15 am »
Добро утро и  :hbirth:на Мънки :D!Жива ,здрава ,най-обичана жена и мама :bighug:
Стое,не съм те забравила и за миг,чакам и си трайкам :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
На всички ловуващи и очакващи чудо късмет и целувки от мен,мисля ви всички до една,на булките много хубви емоции Йоли,Рени :lol: :bighug:
и вируси за малко баня :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
ПП Петенце ,не разбрах какво стана вчера при док????И мноооооого благодаря за цялата почерпка :D

*
« Отговор #95 -: Август 27, 2010, 08:07:24 am »
Добро утро и от мен.
Жива и здрава да е Маймуната и хубаво да си изкара, където и да е,  :party: :ballons:
Йоли, наистина браво на жените.
Да се топна малко под вирусите, че то знае ли се,  :D
 :bubblebath:
Спорен и лек петък, а после приятна почивка.

Stoeka,  :crossfingers: за +
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #96 -: Август 27, 2010, 08:11:54 am »
Иска Честит Рожден Ден..Много любов и щастие на цялото семейство :) да се радвате на бебо многооооо  :ballons:
Добро утро дами :) днес ми е последния работен ден за тази седмица и много ми е изморено-до късно си гукахме с мъжлето за всякакви неща :)
Виждам че ръсите с вируси  :D  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: Айде Стое взимай от всички и много успех-дано си уловила от тях че са пратени с много любов :) Оставям ви засега и до скоро ..
Айде Маймунке да си ни жива и здрава  :balk_104:
*
« Отговор #97 -: Август 27, 2010, 08:27:07 am »
Добро утро и от мен милички тука от сутринта едни почерпки, едни вируси летят ихаааа благодаря на всички, за което
Исе  Честит рожден ден!  :happy_birthday_1:
Желая ти леки запивки и много усмивки,
успехи в бранша и чупки в ханша,
здраве в изобилие и радост до безсилие!
както и всичко, което желаеш да е мое пожелание  :D
Рени браво миличка, важно е, че всичко се е наредило  :D
Стое миличка стискааааам и чакам да видя как ще ни кажеш за 2-те чертички  :D
На всички успех в кой с каквото се е заел и много усмивки в можеби един от последните хубави слънчеви дни за тази година
« Отговор #98 -: Август 27, 2010, 08:33:58 am »
Добро утро момичета.Благодаря за почерпката и Честит Рожден Ден Маймунке  :balk_12:  :balk_35:-
Пожелавам ти бъдеще, по-светло от слънцето; щастливи мигове, повече от звездите;
и любов, по-истинска от реалността! ....а подаръка вече си го имаш  :D.
Аз бързам да :surfinga: из вирусчетата ,че ще ми трябват до края на седмицата.
Стое айде мила всички чакаме хубави новини  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Лек ден на всички.
« Последна редакция: Август 27, 2010, 08:35:42 am от mariq_81 »

*
« Отговор #99 -: Август 27, 2010, 08:43:12 am »
Добро утро момичета .
Първо искам да благодаря н аЦветето за сутрешното кафенце -страхотно е .
Да честитя на сладкото Исе  :hbirth: :balk_5: :balk_5: :balk_5:
Пожелавам ти здраве - то се подразбира, пожелавам ти дълъг живот- и това е повече от ясно! Но освен здраве и дълъг живот ти пожелавам вълнуващи дни, приключения и безброй вълшебства! Живей на 1000%! Честит рожден ден!

Да не забравя да благодаря и на Цветето и Ахито които са направили страхотна почерпка от името на Исето .

И не на последно място разбира се на бременилките за морето от вирусчета в които веднага  :surfinga: :surfinga: :surfinga: :surfinga: :surfinga:се понасям по вълните.

Стое ,къде си ,очакваме те със затаен дъх ,хубавите новини . :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Лек ден на всички .
« Последна редакция: Август 27, 2010, 08:47:10 am от foveri »