Привет,момичета.
Първо да честитя на Туци и Ели22-честито,момичета,желая ви лека и спокойна бременност.
Мария_81,действайте мила,дано другия месец не се налага да дебнете яйцето.
Стое,стискам много палци миличка.
Много стиснати палци за всички,които им трябват.Специално за бременелките-много,много прегръдки от мен.И да се пазите,момичета,а мъжете ви много да ви глезят
Сега малко и за мен:Доки днес ме хвърли в пълно недоумение-вчера и днес до обед ме болеше корема под пъпа,долу-горе откъдето отстранихме полипа.Една остра и рязка болка,опъваше ми,матката ми все едно ми тежеше,имах чувството,че ще падне-и аз не знам как точно да го обясня.Звъннах на док и той ми каза,че няма как да е от хистерото.Но така и така му бях звъннала,реших да го попитам и за овуто.Казах му,че на 12-я ден течението ми се оцвети в розово,а пък този месец според БТ нямам ову.Той ми отговори,че е нормално около О.да прокърви(което и на мен ми е известно).Каза ми още,да не вярвам чак толкова много на тази графика,че на 100%ову може да се докаже единствено с УЗ и че е много вероятно да съм си имала ову този месец.Оххххх,голяма каша стана в главата ми.Ако О е била на 12-я ден-лошо,защото мъжо го нямаше тогава,върна се на следващия ден.ВЕЧЕ НЕ ЗНАМ КАКВО ДА МИСЛЯ.
Извинявам се,че ви занимавам с моите терзания,но знам,че само вие можете да ме разберете.
Лека и спокойна вечер,момичета