0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Гореща августовска тема 23.08 - 29.08 :)
« Отговор #60 -: Август 25, 2010, 09:45:26 am »
Еле, честито  :D! Аз чак сега видях  :oops:
« Отговор #61 -: Август 25, 2010, 12:02:01 pm »
Привет слънчица!
Бързам да си взема малко плодчета от трапезката на Петето :D
elle22 честити  две чертички ,незабрави пухкави дни до края
Мariq_81 само така давайте със сърчицата няма къде да бяга тъй яйчице  :crossfingers:
Stoeka71 е то не останало  :crossfingers: :bfp:
Палчета за всички които са в очакване и късмет на ловуващите
 :bighug: за всички

Вярвам!!!!
« Отговор #62 -: Август 25, 2010, 12:07:14 pm »
Здравейте муцунки,

Аз съм с гостите от Червен бряг от днес( да не повярваш колко рано дойдоха).. но пък от друга страна няма да съм на сватбата булка с постоянно притеснение да не се изцапа.. извинявам се за образността.

Еле, честито миличка-най-спокойните и щастливи 9 месеца ти желая.

На всички Нечакащи пожелавам много късмет :)

Цунки на всички !!!

« Отговор #63 -: Август 25, 2010, 17:02:48 pm »
Здравейте момичета кокичета :))))
 Минавам за да ви пожелая хубави дни до края на седмицата,да има много положителни тестчета та като се върна да ме изненадате.
 Ние тази вечер потегляме към моята Мамаааа :))).
Искам да помоля някой да почерпи от мое име за Рд то ми което е в петък :) ставам на 27 годинкии  :D.
 И сега да изпълня една поръчка специална,дето с панделка я чакам увита ;),Стое специално за тебе  :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust:.
 За другите има същооо ,заповядайте  :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust:.

Сега ви оставам и отивам да оправям багажецаа,малии нямам търпение :).
 :bighug:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #64 -: Август 25, 2010, 17:08:34 pm »
Милата ни маймунка ,как няма да почерпим за теб -имаш го .
Аз да се цопна сега в този океан от сини вируси  :surfinga: :surfinga: :surfinga: :surfinga: :surfinga:ихаааааааааааааааааааааааааа
Благодаяр ти за вирусчетата .А ти да си изкараш при мама много добре
*
« Отговор #65 -: Август 25, 2010, 18:38:21 pm »
Мънки, благодаря че изпълни специалната ми молба. Бързам да се гмурна под океана от сини вируси  :surfinga:

И непременно ще почерпим за рожденият ти ден, а и си очаквай подаръка! Знам, че ми стискаш палци, че аз ве4е без дъх съм останала от притеснение какво ме чака в петък!
*
« Отговор #66 -: Август 25, 2010, 20:37:59 pm »
Стое, айде още малко остана - само четвъртък и петък и големия ден. Много стиснати палци от мен и дано да зарадваш всички.
Мънки приятна почивка ти пожелавам.

« Отговор #67 -: Август 25, 2010, 21:02:55 pm »
Привет,момичета.
Първо да честитя на Туци и Ели22-честито,момичета,желая ви лека и спокойна бременност.
Мария_81,действайте мила,дано другия месец не се налага да дебнете яйцето.
Стое,стискам много палци миличка.
Много стиснати палци за всички,които им трябват.Специално за бременелките-много,много прегръдки от мен.И да се пазите,момичета,а мъжете ви много да ви глезят  :balk_69:
Сега малко и за мен:Доки днес ме хвърли в пълно недоумение-вчера и днес до обед ме болеше корема под пъпа,долу-горе откъдето отстранихме полипа.Една остра и рязка болка,опъваше ми,матката ми все едно ми тежеше,имах чувството,че ще падне-и аз не знам как точно да го обясня.Звъннах на док и той ми каза,че няма как да е от хистерото.Но така и така му бях звъннала,реших да го попитам и за овуто.Казах му,че на 12-я ден течението ми се оцвети в розово,а пък този месец според БТ нямам ову.Той ми отговори,че е нормално около О.да прокърви(което и на мен ми е известно).Каза ми още,да не вярвам чак толкова много на тази графика,че на 100%ову може да се докаже единствено с УЗ и че е много вероятно да съм си имала ову този месец.Оххххх,голяма каша стана в главата ми.Ако О е била на 12-я ден-лошо,защото мъжо го нямаше тогава,върна се на следващия ден.ВЕЧЕ НЕ ЗНАМ КАКВО ДА МИСЛЯ.
Извинявам се,че ви занимавам с моите терзания,но знам,че само вие можете да ме разберете.
Лека и спокойна вечер,момичета  :grouphug:
[/url]
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #68 -: Август 26, 2010, 00:20:36 am »
Благодаря на всички, но стискайте палци, защото трети ден ми зацапва... сутрин. Предполагам, че е от имплантирането, но имам вече спонтанен аборт и като видя цвят ми прилошава. Все пак, датата на М още не е дошла... Още не съм се зарадвала напълно, а и ми е толкова зле...
Да допълня, че не съм казала на никого и ми е още по - кофти...
Поздрави на всички, стискам ви палци! Дано всеки да получи това, за което си мечтае... бебче :))
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
« Отговор #69 -: Август 26, 2010, 07:15:35 am »
Добро утро, момичета!
Хайде да отменим малко Петето тази сутрин, че и тя има нужда от сън  :D

Хубав и усмихнат ден на всички!  :D
*
« Отговор #70 -: Август 26, 2010, 07:17:00 am »
Добро утро, слънца!
Браво Цвете, тъкмо и аз сложих софрата, но щом си ме предварила - супеер.
Благодаря и за изгледа и за трапезата!
Стискам палчета за всички в нужда, а на ловуващите -  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
Лек и спорен ден!
*
« Отговор #71 -: Август 26, 2010, 08:17:01 am »
Добро утро и от мен! Днес доставчика май се обърка и пускаха интернета по-рано :lol: и веднага сядам масата! Благодаря за закуската!

На всички лек и спорен ден. Хайде под шарени вируси. :a_cat_06: :surfinga:
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #72 -: Август 26, 2010, 08:17:12 am »
Добро утро :) Цвети мерси за закуската :) А ти Петич малко почивай душко-понаспивай се  :wink: .. Еле дано всичко мине добре и да не е нещо сериозно това със зацапването-но защо не потърсиш и лекарско мнение? за всеки случай.. щом продължава трети ден вече.. НЕ знам аз ако бях досега май щях да се шашна тотално ( познавам се  :oops: ). Лек ден от мен момичета
*
« Отговор #73 -: Август 26, 2010, 08:18:00 am »
[Цвети, супер трапеза ,мммммм да му се прияде на човек наистина
Петенце,кога си на преглед пак????
Елле,дано всичко е наред докрая и скоро да съобщиш на всички чудесната новина  osi_9
Йоли,не остана бе душко,още малко и хоп-госпожа :lol: :bighug:
Успех на всички щъркелчета :crossfingers: yahoo_17 :crossfingers:

*
« Отговор #74 -: Август 26, 2010, 08:26:11 am »

Петенце,кога си на преглед пак????

Монии, днес мила ще ходя на ЖК, а иначе на БХС съм на 27-ми септември :D
Благодаря, че ме мислите! :D
Сарич, почивам си, миличка :wink: То аз и само това правя :wink: Кво да направя като се наспивам рано, рано :wink:
Еле, бегай при док., мила :wink:
Стое, точно така, плувай във вирусите , а за утре ще стискаме силно палчета :D
А Йолито, треска я тресе, но приятна :wink: Не остана! :wink:
« Отговор #75 -: Август 26, 2010, 08:27:59 am »
Добро утро не всички.
Леле Цвете каква трапезка си спретнала и пейзажа е чуден.Немога да пропусна в никакъв случай и се нареждам на масата.Бързо се гмуркам и под вирусчетата на Петето,че ние продължаваме да си гоним яйцето.
Лек ,спокоен и ползотворен ден на всички!

*
« Отговор #76 -: Август 26, 2010, 08:33:37 am »
Добро утро момичета .
Цвете масата е страхотна ,а и пейзажа също .
Стоека  :crossfingers: :crossfingers: за утре очакваме добри новини ,Дано.
Лек ден на всички и да се пазете еййййййййй
За всички които имат нужда стискам силно и на крачетата  :D :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
« Отговор #77 -: Август 26, 2010, 09:17:29 am »
Добро утро момичета!
Цвете страхотна закусчица сядам веднага и си пийвам сокче и кафенце  :D
Ели бързо при доки
Стоека няма да пускаме палчетата докато не видим  :bfp:

Дано всички опразним тази темичка скоро   :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17
Хубав ден на всички !!!

Вярвам!!!!
« Отговор #78 -: Август 26, 2010, 09:18:20 am »
Добро утро :)
Цвети, благодаря за закуската, и аз се нареждам.
Петич, дори незнам как ставаш толкова рано, аз доста си поспивам.
Стое, не съм те забравила за утре  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Както и за всички, които имат нужда  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
*
« Отговор #79 -: Август 26, 2010, 09:40:05 am »
Благодаря момичета! Но  толкова ме е страх да не се разочаровам, че чак не ми се иска да си направя тест. Като си живеем в очакване е добре, но когато настъпи момента да погледнем истината направо ми става страшно. Да, както каза мъжът ми има два варианта, единият ве4е сме ги изживели, сега да се надяваме да е другия. Но, определно ме е страх, снощи не съм спала цяла нощ, дори почти се изкушавах да ди направя уринен тест, но устоях! Ще чакам утре, благодаря за подкрепата!