Здравейте момичета редовно ви чета,но за съжаление пропускам да пиша...
Не знам дали някоя от вас ще си спомни като ви разпитвах за кафеникаво течение като шоколад... е момичета за съжаление пак имам такова отбелязвам го в календара като слаб цикъл но изобщо не съм сигурна дали е така...
Когато ходих на преглед преди седмица му споменах, но той не откри причина за това да имам такова нещо.... какво да правя ??? Нервите са ми изпънати като въжета трудно търпя каквото и да е ... освен това така трудно мога да определя както Обулация така и следваща дата на цикъл, а от там и как се забременява при това положение.... моляви дайте ми съвет един месец го има един го няма и пак така....
Надявях с този месец да завърши по-възможно най-добрия начин и утре на Рождения Ден на моя съпруг да му бях поднесла и най-готиния подарък но уви.... според доктора няма нужда от притеснение и от изследвания каквито и да е защото сме млади хммм не ви ли се струва странно обяснение ?!?!?
Съжалявам,че ви товаря така с моите мисли и притеснения,но искрено се моля на някоя от вас да са и дали обяснение, което е правдоподобно или поне знае за какво става дума и на какво се дължат тези тъмно кафяви течения,но според мен това не е цикъл или поне не е нормален