Момичета, благодаря ви че ме мислите. Уриният тест е отрицателен, като досега чаках да излезе и кръвният тест и той е 1.58, както се досещате.
Моля, да не ми казвате колко съжалявам, защото знам че е така. Вие сте ми по-близки от доста много мой приятели. С вас мога да споделям всичко спокойно и винаги да получава подкрепа. С някой от вас, ве4е дори се познаваме лично и чувството е страхотно, че си открил сродни души. Затова още веднъж благодаря.
За мен този резултат е шокиращ и сега заминавам за малко при майка си да осмисля нещата. Но, отдавна бях взела решение, че ако и сега не успеем (а бях сигурно ще бъде положителен теста) да се разведа. Така, че минавам към вариант Б и ако чуете за някой свободен ерген да пишете
.
Съжалявам, само че изгубих 8 години в една безмислена борба. Но човек, трябва да премине през много неща, да си преосмисли и да види грешките си. Просто не ми е било писано да стана майка, и ми трябваше доста време да го проумея.
На всички останали, които продължавате борбата ви пожелавам, надеждата никога да не изчезва от вашите очи, да гледате право напред и да очаквате вашето чудо.
Малко е дълъг поста, но е за последно. Повече няма да пиша в сайта, но ще ви наглеждам тайно да знете
. Чуствам ви много близки и искам да изживея заедно с вас красивите ви моменти.
Благодарности на всички, че ви има, няма да изреждам за да не пропусна някого. На Мънки, да прекара страхотен рожден ден с много подаръци и усмивки.