0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ето и моята графика
« Отговор #100 -: Октомври 21, 2010, 15:50:45 pm »
zdraveite momicheta.parvo iskam da se izvinq che ne moga da pisha na balgarski poradi prostata prichina che nito sam balgarka nito pak joveq v bg.iskam da vi kaja che az jiveq v budapesht i tuk se prodavat po aptekite ovulacioni mikroskopi(edvaq li ne gi prodavat i v bg)parvo che ne e mn skap i posle se polzva mnogo lesno.kupuvash edin pat i polzvash vseki den.sega iskam da vi kaja che hodih na ginekolog,toi mi kaza che ne vijda problem da zabremeneq,izchisli mi koga shte nastapi pri men ovu sled kato mc mi e prez 28 dni i trae 4 dena.po negovi i moi izchisleniq trqbvashe ovu da nastapi mejdu 21-26 septemvri.proverqvah se vseki boji den no nishto.sled 30 septemvri sprqh zashtoto misleh che veche e kasno i nqma smisal.na 9ti septemvri mi doide no svsem leko,vecherta i az ne znam zashto no pak proverih dali nqmam ovu i izleze che sam v ovulaciq.uchudihse dosta ama e taka. i iskam da vi kaja ako e vazmojno da si kupite i vie shte vi izlezi dosta po evtino i nqma da vi se nalaga da se machite s ovu testove.mikroskopat se kazva pg53.pojelavam na vsichki uspehi v bebepraveneto :pleasantry: :
« Отговор #101 -: Октомври 21, 2010, 16:24:35 pm »
momicheta proverih za pg53 v google bg.ima gi i v balgarskite apteki ama ne znam tochno kade.ne mislete che prava reklama,iskam prosto da vi ulesnq.ako vi zainteresuva s udovolstvie shte vi otgovora.dano nqmate protiv che ne sam balgarka,che vednaj bqha ma izkarali negramotna kogato pisah edna recepta v veseliq gotvach  :(
« Отговор #102 -: Октомври 21, 2010, 16:54:29 pm »
pilishka, Здравей, благодарим ти за информацията, единствено тук не е подходящо да говорим за това, тъй като темата е за графиката  на Льони. Мисля, че в общата тема доста повече хора ще откликнат на информацията ти и ще се обърнат към теб

Ето я и седмичната темичка: http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=43836.60

Поздрави от мен

« Отговор #103 -: Октомври 21, 2010, 17:07:01 pm »
blagodarq ti mnogo.pozdravi i ot men
« Отговор #104 -: Октомври 21, 2010, 21:22:16 pm »
Мили момичета благодаря ви за подкрепата.
Да, мисля да започна да пия и други витамини освен ФК- ще пробвам безобидните геритамин и витамин Е.
А на мъжа ми какво да давам, той може ли да пие от тях?
Уж правя всичко коет трябва но........ засега без резултат.
Прегърщам ви милички и си пожелавам на всяка една от нас най вече здраве , а бебетата ще дойдат,знам го
 :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #105 -: Октомври 25, 2010, 07:22:15 am »
Момичета БТ мерена анално по ли е висока по принцип?Тоди месез реших да я меря анално ама ме се струва висока
*
« Отговор #106 -: Октомври 25, 2010, 08:41:34 am »
Да Лиони, анално измерената температура е по висока от оралната и аксиалната температура!
« Отговор #107 -: Октомври 28, 2010, 07:01:02 am »
Момичета, забелязвам че БТ ми е една и съща вече няколко поредни дни, това нормално ли е ?
Проверих си термометъра, работи си
« Отговор #108 -: Ноември 01, 2010, 19:06:24 pm »
УФФ, и моята БТ е много висока нещо, притеснявам се.
Този месец пия витамини и меря анално - това са новостите, но пак ми се струва висока.
Като гледам графики на други момичета, много са малко графиките с висока БТ в първа фаза
*

vitanova_1981

• 418
  • аз съм твоя подарък,пази ме
« Отговор #109 -: Ноември 03, 2010, 11:01:40 am »
Привет Lioni_R днес е вашия ден,смело напред към постигането на :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:Не се притеснявай и мойта БТ ми се струваше висока,пък ето че се понижи и ову си имаше сега остава чакането. :P :bighug:
« Отговор #110 -: Ноември 03, 2010, 20:31:58 pm »
Дано всичко е наред този път, надявам се утре БТ да се повиши вече

« Отговор #111 -: Ноември 03, 2010, 21:06:52 pm »
Всичко ще наред миличка,ние не пускаме палчетата  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #112 -: Ноември 04, 2010, 09:29:36 am »
С теб сме!! :bighug: :crossfingers: :crossfingers:
*

vitanova_1981

• 418
  • аз съм твоя подарък,пази ме
« Отговор #113 -: Ноември 04, 2010, 11:55:20 am »
Ову вече е факт сега остава чакането. :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #114 -: Ноември 04, 2010, 19:29:05 pm »
Това покачване ли чакаше ;)  :bighug: :crossfingers:
[/url]
« Отговор #115 -: Ноември 04, 2010, 21:20:27 pm »
Това покачване ли чакаше ;)  :bighug: :crossfingers:
това покачване не е достатъчно, иска ми се още да се покачи, много се надявам, днес вече нямам болки в Я

Момичета  :bighug: ви всички
« Отговор #116 -: Ноември 04, 2010, 22:26:11 pm »
Ще,ще,почакай само още малко :)
[/url]
*
« Отговор #117 -: Ноември 05, 2010, 05:35:19 am »
Цитат
това покачване не е достатъчно, иска ми се още да се покачи

Ще се покачи :) Дай си няколко дена!! Успех този месец!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #118 -: Ноември 05, 2010, 09:19:05 am »
Ову може да е била и на 15-ти ден.
БТ се покачва до 5 дни след О.
Стискам палци!
« Отговор #119 -: Ноември 05, 2010, 20:41:59 pm »
от нетърпение забравям, че Т се покачва постепенно, благодаря за коментарите момичета, найстина  ми е хубаво с вас.
Днес имах малко проблеми, много нерви ме нападнаха, дано това не повлие на Т