Дианка, да ти кажа коликите не са от комбинацията АМ+кърма. И ние бяхме така - на смесено хранене, независимо дали съм се цедила и давам кърмата на шише, дали бозае, дали е на АМ, а колики мога да кажа, че почти не разбрах какво е. Всичко на всичко, съм дала 5-6 пъти капки. Явно си е до дете.
Случих аз на бебе.
Като ви чета, че някой бебета отказват някоя биба, а предпочитат друга, или не правят нещо конкретно, а искат друго, чак се чудя. Аз както казах имах 8 шишета /по 1 за всяко хранене, ама то това беше от мързел де, не че е необходимо/ от 7 марки, половината стъкло, другите пласмаса, както и преходните чаши така разнообразни и не съм имала никакви претенции от негова страна. Не че това е правилно де, ама и ми беше мерак да имам от повечето модели.
Ся ме е страх да не би момата да ми го върне тъпкано и заради брат си. Като се сетя, че и не знам какво е да будуваш нощно време и да ставаш час по час. След като махнахме и второто нощно хранене в 5-я месец, не съм ставала през ноща, а и не се е разболявал. Оф само мога си мечтая за такова бебе.