Много ме дразнят и мен разните му суеверия...
Аз самата казах на най-близките си почти веднага, но на по-далечни познати и приятели премълчах. Не от суеверие, а от чист практицизъм. Ако недай боже нещо се случи, с какви сили ще обяснявам на всички, на които съм казала, защо корема ми не расте? Би ми било достатъчно тежко, че и на всеки дето срещна и знае да обяснявам какво съм преживяла.
За покупките - много се изкушавам и много искам да купя нещичко вече, но мъжът ми е толкова суеверен, че ми иде да го убия. В това отношение е ужасно консервативен и е склонен да слуша бабините деветини, вместо да се отдадем заедно на удоволствието да пазаруваме за така чаканото си дете. Ама на него му е лесно - той няма да се лиши от това удоволствие да пазарува
Не че възнамерявам да го слушам
Ще има бой на негри в тъмна нощ, ама а да видим
А майки и свекърви, както и всякакви баби, лели и стринки категорично не слушам. Срязвам ги овреме и им порязвам ентусиазма да ми дават тон в живота. Аз съм се борила и мъчила за това дете, аз решавам. Никакви такива намеси в живота си по никакъв повод не търпя и толерирам. Ако искат да се сърдят - хич не ми пука.