0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните №66
« Отговор #560 -: Септември 01, 2010, 22:14:21 pm »
Да се отчета и аз.
Мина първата ми ФМ.
Всичко е наред. Нухалната гънка е 1.2мм. Вижда се ясно изразена носна костица.
Според програмата ФФМ: NT риска е 1:3078 при възрастов риск=1:524.
Утре ще дам кръв и за БХС в МД.
И това, което много ни изнанада с таткото, защото ние се бяхме настроили за обратното. Док каза, че е на 90% сигурен, че ще имаме момче. :D

Чакам си бирата, Ели. Бях сигурна, че ще е момче.  :D

Моля, моля! Аз първа заложих!  :wink: :lol: :lol: :lol:

Дениса, и тук да кажа, че много се радвам за теб, мила! yahoo_17
Лека и спокойна бременност на всички!
Прекрасни дни ви желая!  :flower:
*
« Отговор #561 -: Септември 01, 2010, 22:22:37 pm »
Добър вечер и от мен!
Криска, Ники, браво милички, много се радвам за хубавите новини! :D
Добре дошла Дени! Леки и безпроблемни месеци до финала! :D
Натали страхотна новина! Честити сини гащи! :D
Маймун, честито ритниче! :D
« Отговор #562 -: Септември 01, 2010, 22:49:04 pm »
Здравейте момичета  :) реших, че е време и аз да се намърдам в тази темичка. Желая леки и успешни бременности на всички ви.
Криска, браво мила.
Натали успех и на теб, чакаме новини.
Страшно съм щастлива да видя тук много скъпи за мен момичета! Нека Господ е с нас!

Дениска, радвам се да те видя тук :) Отдавна ти видях лентичката, ама чаках да се разпишеш тук преди да честитя официално :) Лека и безпроблемна бременност и здраво бебче на финала :)
[/url][/url]
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #563 -: Септември 01, 2010, 23:10:54 pm »
Дениса, късмет мила, много!
Нека се случи, нека Денис бъде Бате!
Спокойни оставащи месеци!
С теб съм!

:flower:Мишанта
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
« Отговор #564 -: Септември 01, 2010, 23:31:21 pm »
Дениса,  :bighug:!
Успех!
« Отговор #565 -: Септември 01, 2010, 23:36:32 pm »
Страхотни новини днес. Браво на Криска, Натали.

Аз до сега съм правила 3 ФМ в 13, 17, 23 г.с. и една ехокардиография в 22 г.с. Имам още една последна 4 ФМ при д-р Врагалева следващата седмица.

На Дени добре дошла.

Аз утре ще пуска албумин и кръв за да видим как са бъбреците, предвид кръвното. Но днес се чувствам доста по-добре. Дано и за напред да е така.

Кърмих близнаците си 1 год и 2 месеца!!!
За моите две ангелчета родени в 25 г.с.
9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
*
« Отговор #566 -: Септември 01, 2010, 23:43:18 pm »
сами, щях да ти пиша, но се отплеснах. Аз съм пътувала със самолет два пъти - веднъж в 10 седмица някъде, втория път вече бях в 5 месец. Няма нищо притеснително, но внимавай с тежките багажи! Лек път!

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #567 -: Септември 02, 2010, 00:01:30 am »
Аз пък ще имам момаааа :balk_70:
Ай свекитата, строявайте се, голям избор ще имам :lol: :lol: :lol:

Дениса, много се радвам да те видя тук! Лека бременност и щастлив финал ти желая!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #568 -: Септември 02, 2010, 00:23:32 am »
Исе,най-сетне си получи ритника от вътре-честито :D!
На Натали честити сини гащи,а на Злати -розови!

*
« Отговор #569 -: Септември 02, 2010, 08:08:02 am »
Ехааааа, тук има много хубави новини...
Честити розови гащи на Сикси,и сини на Натали :balk_47:
Мънки,честити ритничета мила!
Йоани чакам и от теб хубави новини днес :balk_602:
Дениса  :welcome_1: и леки оставащи месеци,много се радвам  :bighug:

« Отговор #570 -: Септември 02, 2010, 08:20:32 am »
Дени ти знаеш колко много се радвам да те видя в тази темичка :).
 Сиксчееее ,еми хайде нека ти е честита панделката сладка ;),ще я крадем така да знаеш ихиххихихи :))))).Натали на тебе честит ти младеж  :D.
 Сами ,ами нещо като побутване беше ,не точно ритниче,но доста ясно и се повтори 2-3 пъти,от което бях сигурна че е бебока :).
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #571 -: Септември 02, 2010, 08:27:31 am »
Гледам гащи се раздават тука. А честито сините на Натали и розовите на sixsens! :lol:

Радвам се на добрите новини в темата! Дано все така върви!

Дениса, добре дошла! Лека бременност, живо и здраво бебче с каквито там гащи си си пожелала! :)
*
« Отговор #572 -: Септември 02, 2010, 08:28:56 am »
Добро утро!
Отново се обръщам към вас с питане... Някоя от вас пила ли е витамини Матерна? Ако може да даде съвет, втори ден се опитвам да ги пия и опита завършва с отказ на стомаха ми да ги приеме. По принцип съм против приемането на изкуствени витамини, но лекарката е категорична, че известно време трябва да пия.
И още нещо - само нашето мъниче ли не иска да каже какво ще е!? Трети път ми обръща гръб и упорито отказва да ни осветли относно пола си  :lol:

« Отговор #573 -: Септември 02, 2010, 08:49:51 am »
Адито,ако ги пиеш на гладно напълно възможно да ти е гадно,аз повръщах в този варянт,Ако ли не сменете витамините,лично аз ги смених :0.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #574 -: Септември 02, 2010, 09:04:04 am »
Честити сини гащи на Натали и розови на Сикса!  :D

При мен пък още не е ясно какви са гащите :wink:. Едната седмица като ме гледаха ми казват- Ами 90% е момиче. Следващата седмица като ходих д-рката ми каза- Ааа тука си имаме пишка. :lol: Двата прегледа са при различни д-ри. Та затова ще си изчакам още 2 сед. и тогава пак ще видим  :lol:, абе едно от двете ще да е  :lol: .

07.10.2009
« Отговор #575 -: Септември 02, 2010, 09:23:23 am »
Добро утро и честити боксерки на Натали и бикинки на Сикси :)
Ние ще се мъчим да разберем какво е след 2 седмици. Днес пуснах пак кръвна захар, пък дано е какво трябва. Доки ми се скара, че от време на време хапвам банички и сандвичи  :oops:
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #576 -: Септември 02, 2010, 10:00:14 am »
Добро утро и честито на Дени, много се радвам да я видя тук!
За гащите, и мен така ме объркаха първо казаха 14г.с. девойка, после в 16-17 г.с. мъж (аз вътрешно си знам че ще е мъж :lol:) но чакам с нетърпение на 16.09 чааааак в 24г.с. :wink: прегледа да ми го каже отново, че заради летните отпуски ... почти два месеца не сме се виждали с д-р Сигридов  :?
*
« Отговор #577 -: Септември 02, 2010, 10:15:17 am »
Аз се надявам да разберем пола на 20.09 пък ще видим,а за витамините аз пия О,мами и се чувствам добре,не ми се гади,но винаги първо ям,че ако са нагладно ми се гади

*
« Отговор #578 -: Септември 02, 2010, 10:38:24 am »
aditoo И аз почнах с "Матерна" - същата работа  :? С храна, без храна все ми се гадеше от тях. После си купих "Пренатал" на Джеймисън, поне не са синтетика и по-добре ги понасям, ако искаш пробвай с тях. Няколко пъти се случи и от тях да ми се догади, но все пак доста по-добре е положението. Най-сигурният вариант е да пиеш витамините преди лягане, когато вече си се паркирала в спалнята - много по-лесно се понасят така.

Ние ще си имаме момче. Така ясно се видя, че чак аз разбрах какво гледаме  :lol: Едва ли ще има изненади по този въпрос занапред, ама докато не се роди - не се знае 100%, само 99 ;)
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

« Отговор #579 -: Септември 02, 2010, 11:06:30 am »
Аз пия ПРЕГНАКЕЪР , английски са и са много добри.Всички витамини в тях са дозирани така, както трябва за бременна жена. В О,МАМИ, например фолиевата киселина е 200 мг.,а в прегнакеър е 400мг.-колкото трябва да бъде. Понасям ги отлично и нямам никакви оплаквания. С първото си дете пих матерна, но после разбрах, че я отричат, защото прекалено "напомпвала" плода.