Лъки, стискам палци резултата в четвъртък е добър. Щом лекаря ти е казал, да не се притесняваш значи не е толкова зле положението. Наскоро даваха репортаж точно за токсоплазмозата, казаха, че вече дори и в начална бременност не е толкова страшно,просто се пият лекарства, когато се открие. Дано водата на бебчето се резорбира и да няма повече проблеми.
Относно котките, аз цял живот от дете съм израснала с котка. Като се оженихме с мъжа ми си взехме две котки, много си ги обичам, като дечица са ми, те са ми били утехата през годините, когато сме се борили за бебе и за нищо на света не бих се разделила с тях. Направо полудявам някой като ми каже да ги махна. Освен това ветеринар ми е казал, че е по-вероятно човек да се зарази с токсоплазмоза от не добре изпечено месо и немити зеленчуци отколкото от котки. Аз също съм ги чувала тези глупости как котките били ревниви и лягали върху бебето и го задушавали или като бебето им мирише на мляко започвали да го хапят. Моят котарак много обича деца, така им се радва и даже да го скубят и дърпат никога не им е посягал.