Здравейте мамчета, моята АЦ може и да пропадне. Уж не съм контактувала с болни ,а ме заболя гърло. Реших да го лекувам с хомеопатични лекарства,мед лимони и т.н. Да ама не на третия ден се събудих с налепи, отбадих се на личната /щото беше събота/ и тя ми изписа антибиотик. Питах моята лекарка в клиниката и тя потвърди,че мога да го пия. Добре ама и една адска кашлица почна,направо очите ми изскачат, нощем спя само с компрес от ракия иначе няма мира. Дано бебето не се чувства некомфортно от това напъване,поне за сега нямам контракции или тежест в корема. Притеснява ме,че още не усещам бебето-тя доц.Томова каза,че плацентата е предна и по-късно ще го усетя ама и корема ми не прилича на бременен. На прегледа на 20,08 всичко беше ок, ама ми е едно притеснено дано няма защо. Чудя се какво да пия за отхрачване,че много ме мъчи кашлицата -май ще отида до поликлиниката днес.Омръзна ми това гърло и тоз фарингит от най-малкото и почвам да кашлям ,трябва някакво профилактика да правя явно ама не знам каква. Сутрин ям по лъжице пчелен прашец, пия козе мляко с мед, пих прополис даже смуках пчелен клей и нищо пак стигнах до антибиотика калкото и да не искам.Само дано бебчето е добре милото.