Сиксенс, спокойно мила! Аз си купувам контейнерчета от аптеката. Пусках стерилна урина 4 пъти докато се разбере имам ли бактерии или не. Замалко да ме накарат да пия антибиотици без нужда. В крайна сметка излезе, че нямам бактерии. Имало малко бактерии, които били обаче много под границата като стойност и т.н. Важното е да вземеш урината така че да не се замърси и в лабораторията да не оплескат нещо.
Колкото до главоболието, и мен ме боли глава понякога и не е от кръвно. Знам, че не е добре да се вдига кръвното и трябва да се следи. Електронните апарати не са надеждни. По-добре наистина си купи обикновен апарат.
По принцип при бременност се засилват някои проблеми, които си имаме от преди т.е. твоята мигрена може да се обостря. Но не мисля, че главоболието може да доведе до контракции. Някои момичета си имат подготвителни контракции през цялата бременност и те не са опасни. Пий си Но шпа и Магнезии щом и ти имаш.
Чери, ми те моите крака много често се надуват и болят. Не нито прееклампсия, нито висок албумин. Казаха ми, че е само от седящата поза в работата и от жегите.
Николинка, и аз се потя нощем, а никога не ми се беше случвало досега. Не мисля, че е от кръвно. Просто е много горещо, а ние напредваме с бременността и май е нормално да ни е по-горещо от обикновено
Повечето ми приятелки се потяха и те така по времена бременност.
П.С. Аз така и не разбрах какво е контракция досега. Било свързано с втърдяване на корема, каквото не съм имала. Имала съм само леки болки като менструални. Питах доки това контракции ли са и той ми отговори "Абе я не се занимавай с глупости. По-добре се благодари, че нямаш контракции!"