Не знам дали казах добре дошла на Алтеа...
всичко забравям.
Та, Добре дошла и браво за страхотните новини ! Чакаме и другите "досаднички от групата"
колкото повече толкова повече!
Много успех момичета !
Нати ще ти разкажа как беше при мен. В началните седмици често ме стягаше корема, но не знаех дали е нормално или не. Един ден имах много работа и почти цял ден бях в движение с колата. Тогава усетих, че освен стягането усещам и някакъв дискомфорт - все едни имам метално тежко гюле ниско в корема, и мускулите ми са го обгърнали. Никаква болка. Минах покрай една поликлиника и реших да видя какво става...влязох при първата свободна лекарка. Обясних и какво усещам, че съм притеснена...тя ме погледна и каза, че да, имам контракции - даже ми ги показа. Казаха ми да пия големи дози Магнерот ( 6 таблетки на ден ) и нош-па - когато усетя проблем. Аз изобщо не се ориентирам кога е проблем и кога не, та нош-па си пиех превантивно, а Магнезия си го пия и до ден днешен, само че в по-малки дози.
Контракциите ми Не спряха, но намаляха. Вярно е, че аз изобщо не се спирах...работа, лекции, изпити, домакинстване ...Нямаше начин просто. Но лежането със сигурност ми помагаше. Важното е че няма болка, си мисля.
Всичко ще бъде наред
вярвай в това.
( Аз аспирин протект пия и до сега...Тодорова ми го назначи, но не каза до кога
)