Вижте момичета,нека кажа за последно нещо по темата,ама наистина за последно.Днешния пост нямах намерение да го пиша,и да се разваля и тази темичка.....но,след като ми беше обяснено че за линкове няма проблем ,а във същото време се премахват ,за какво говорим??? За честност,за лоялност която я търсят но не я дават ,за какво???
Някой посочи надписа ми на профила.
Ами да аз съм обидена и ми е болно ,че някой реши че искам да се фукам казвайки на другите че няма да го имат или че го нямат за момента........ами да болно ми е и дори заядливо да изглежда ,аз все още съм засегната.
За извинение не съм се и надявала,аз настина се извиних и тук публично,и на лични обясних че ,да съгласна съм за толкова видната снимка и казах че съжалява за несъобразяването,нооо пак нищо.
Ами да и лентичка вече не искам да си слагам ,поради причината че и тя представлява моето коремче,целият кеф от това че се записах в бременната тема изчезна,няма линийка с която да си пълня Моите очи и сърце,няма линкове сега..... ами да обидена съм и определено не ми е кеф вече.Ще спра единствено заради една приятелка,която уважавам и не искам да я ядосвам (с това че аз се ядосвам).
И още нещо не искам да обидя никой с написаното,но видях че имаше въпроси към мен и реших да отговоря.