Здравейте,
Натали, можеш да си удължиш направлението, аз така направих няколко пъти, тъй като нямаше час за ЖК. Няма проблем, само се сменя датата на направлението.
Лъки, моите от седмица хълцат, като пулсиране се чувства, само дето продължава около 2-5 минутки. Много е сладко.
tanj74 за раждането в Токдуа да кажа - 1500лв е избор на екип и по 600лв е пакет за бебе - изследване на главичката, краката и няколко други неща. Друго няма. Ако искате самостоятелн
а ВИП стая, мисля, че е 120лв на вечер, като таткото може да влиза непрекъснато.
Аз днес бях на ФМ при д-р Врагалева, морфологично се развиваме перфектно, кръвопотока е идеален, води. Но каза, че измерва бебетата малко по-малки и в 28 г.с. отговарят на 27 и 26 г.с., но не било обезпокоително, защото сега си забавяли разтежа. Каза,че едната плацента е леко калцирана.
Отидох в Токуда, д-р Колева и тя ме гледа и каза, че и се виждат малко по-малки, но всичко изглежда добре. И аз сега съм се стреснала разбира се, но аз четох че в тези седмици бебетата са около 1100-1400гр. , а ние сме 1180гр и 1кг
Със задна плацента се усеща по-бързо. Аз усетих близнаците много рано, преди 15 г.с., но на мен ми е 2 бременност.