И аз съм чувала хубави неща да Томи Типи.
Раиска, ей, съвсем си накрая. Аз на 17ти отивам за 45-дневния болничен. Остана ми само една седмичка работа Знам много случаи дето бебето било гигант, а после се ражда по 2,900 кг. Така че, не му мисли много.
Раисе, абе я кажи какво ти дадоха за болницата като документи. Знам, че трябва обменна карта и направление 7. Носиш си и лична карта и удостоверение за брак, ако сте женени с таткото. Друго нещо?
Ох, на мен от цялата схема най - ми се харесва че не работя
( Взех си изпита с 5
сега и утрешния да взема и вече може да раждам
)
И аз съм чувала такива истории за бебета уж гиганти, но това е защото ги мерят с компютърна програма и стандартни таблици. Щом има "х" обиколка на главата и "у" дължина на крака - значи тежи 3 кг. Което е доста неточно. Така мисля де!
Лекаря ми от ЖКто ползва освен таблиците - опипване
Той се ориентира за секунди кое какво е и къде е, докато аз - тъмна идния. Изкачат разни работи, но дали е рамо, крак, дупе...хич не ми е ясно.
Дяволов не ми каза абсолютно нищо за документи, освен да си взема тези от ЖКто. Две неща ми дадоха от там, но не ги разгледах...мисля че е точно това, което казваш - направление е обменна карта.
За друго нищо не ми е казвал, та ще е хубаво ти да го питаш какво трябва, че ще го видиш по-рано. Аз забравих
Лъки, за хълцането трябва да провериш в нета от коя седмица..аз забравих.
Аз го уещам като много леко и ритмично подскачане на корема. Ако е само веднъж-два пъти ще си помисля че нещо се движи, но понеже трае по-дълго време и е в ритъм горе-долу, разбирам че хълца шушулката.
Нати тея лекари...нормални ли са така да те размотават! Да измислят нещо. ( раздай го скандалджийски, за жалост често помага
)
За шишетата - аз купих на Авент, понеже стерелизатор взех такъв. Иначе чух много хубави неща за тези шишета и за "Др Браун"...или нещо подобно.