Nadine , щом по принцип лесно се разболяваш и сега си тръгнала с някаква настинка, бих ти препоръчала да започнеш да пиеш "Биозин-мама". Разбира се, допитай се и до своя лекар, ако не смееш на своя глава да го почнеш. При мен е изписан от лекар за профилактичен прием и въпросният препарат няма никакви противопоказания при бременност - точно напротив.
Ето и малко информация от листовката му.
предназначение:
- за повишаване на имунитета и подобряване бионаличността на желязо в организма при бременни и кърмачки.
- намалява риска от инфекции и усложнения по време на бременността
препоръчва си приемът на "Биозин-мама" при:- вирусни инфекции
- бактериални инфекции
- гъбични инфекции
- желязодефицитна анемия
Препаратът изгражда бърз имунен отговор при първите симптоми на грип и бактериални инфекции. Подпомага бързото възстановяване след боледуване.
НЕ се приема, ако сте получавали алергична реакция към лактоферин (активната му съставка)
Иначе казано това си е имуностимулатор, води се хранителна добавка.
Бях споменала в предишен пост, че също съм болнава и особено в студеното време непрекъснато ме лепваше нещо. Изключение са последните две години, в които пиех класическата версия на този препарат и дори в пика на грипните епидемии, с болни хора край мен - останах напълно здрава
Това е и причината така смело да ти го препоръчам, понеже лично съм се убедила в ефективността му.
Надявам се да не се разболяваш сега по-сериозно, а занапред - въобще!
Хубав ден на всички!