Абе момичета, чета ви тука с тея контракции и вече съвсем се обърках. Това, което описвате е подобно на усещанията, които понякога имам, но не съвсем
Откачена работа. Аз по принцип си имам килца отгоре
и си имам коремче отпреди. Но след стимулацията видимо ми нарастна, а скоро след като разбрах, че съм бременна, започна да се заобля и офрормя...много странно. И на мен доста раничко ми пролича. Сега си имам бая коремче
/в 14 седмица съм/. Обаче, поради килцата, корема ми е мекичък
, та когато ми се появи нещо подобно на контракция, не мога да усетя втвърдяване /ако изобщо има такова де/, по обясними причини. Имам си разни пробождания, които знам, че са нормални. Обаче, вчера цял ден усещах едно стягане около пъпа, точно както някой го описа - все едно мускулите са обхванали някаква топка. Това сега контракции ли са или не са? В сряда съм на преглед, но се чудя дали да не се обадя на док по-рано? Пия си за всеки случай нош па, но като че ли няма много ефект. Днес по-рядко имам такива придърпвания. Отделно, от вчера така ме цепи глава, че ще пукна направо. Аз си имам по принцип мигренозно главоболие, което ми се появява периодично и ме държи по 1-2 дни и само с много ссилни лекарства се оправя. Но сега не пия нищо, разбира се. По принцип съм с ниско кръвно, на последния преглед на ЖК беше 110/70, което си е добре за мен. Иначе ми е по-ниско
Когато пуснах урина, ми излезе белтък в нея. Започнах да си меря кръвното, уж е добре, ако може да се вярва на електронните апарати /някой ако има опит с такива да каже, че нещо май не им вярвам и ще си купя обикновен/. Та с целия този объркаан пост искам да кажа, възможно ли е всички тези фактори да допринасят за тези евентуаани контракции или каквото са там. По принцип съм доста спокойна и не се вглеждам много-много в разните му там бодежи и т.н., но нещо тези дни се притеснявам, заради този белтък. Иначе нямам отоци и подувания и т.н.
Ох, много объркано стана, дано ме разберете