Здрасти момичета. По въпроса за лекарите и многото мнения... Ами този при който ходя основно и слушам приоритетно, сам каза да си избера и някой друг в СЗ, за спешни случаи и дреболии, понеже е безумно да търча на 100км. всеки път като реша, че нещо не е както трябва. Т.е. не е моя хрумка това, а по-скоро негова. Сега, ако можех и да определя кое е спешно и дребно, кое не - идеално щеше да е, ама едва ли ще се получи
За лакирането, аз и за ръцете ходя всяка седмица на маникюр, понеже съм ужасно некадърна в тези дейности
Както и да се мъча - накрая съм омазана до средната фаланга на пръста поне и визуалният ефект е покъртителен, тип малолетна ромка намерила лак в контейнера. За краката - същата работа, ако съм и с корем пък ще е като за рубриката "невероятно, но факт".
Да се "похваля", че сутринта ми доставиха феталния доплер, омацотих се с гел и подслушвах човеченцето т.е. доволна съм от живота днес
За щастие машинката е високочувствителна, както ме увери продавача, иначе щях да хукна на УЗ да го видя и чуя, ако не бях засякла сърцето /типично за мен де/.
Усмихнат ден ви желая!