Луноходче, добре дошла и тук! Страхотна новина са двете сърчица! Лека бременност и всичко да е наред до края.
Малко ще върна назад темата, но искам да подкрепя казаното от Jbrul. Наистина голяма част от лекарите /не само гинеколозите/ лежат на знания от преди 30 години, когато са завършили. Оттогава насам не са прочели и една книга или учебник, да не говорим за нови изследвания и прочее. Боби, доколкото помня, ти не живееш в Бг. Там където си може и да не е така, всъщност, убедена съм, че не е, но тук е България, бивша соц държава. И нещата са трагични, повярвай ми. Само влез в темата за бисерите и прочети изцепки на лекари
Също така си мисля, че терминологията си е терминология и тя е една. Не може едни лекари да използват едни термини, а други - други, за едно и също нещо. Според мен описания от Jbrul случай си е пример за зверска некомпетентност. Може и да е имала навремето имидж тази докторка, но към днешна дата....май й е време за пенсия
Сигурно има доволни от нея, но когато човек е нямал проблем и всичко е минало леко, разбира се, че ще е доволен