0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Моля за съвет.
« -: Май 16, 2006, 19:17:54 pm »
Здравейте,
Моля ви дайте ми съвет, малко предистория: Пих Dufaston предните 3 месеца заради нередовен цикъл, ходих на контролен преглед и ми казаха ако ми закъснее повече от 10 дни да пия Urostan или не6то подобно (незнам къде забутах рецептата). Е, закъснява ми. Правих си тест на 3ия ден беше отрицателен. Та дайте съвет да си направя ли още един тест или да почвам хапчетата.
Благодаря ви предварително.
Успех на всички :balk_103:
Моля за съвет.
« Отговор #1 -: Май 16, 2006, 19:29:32 pm »
Гучи, още един тест, с първа сутрешна урина и хубава марка. Например ClearView
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Моля за съвет.
« Отговор #2 -: Май 16, 2006, 21:02:41 pm »
Съгласна съм с Литъл Рабит!!Задължително си направи още един тест!!!!Дано да е положителен.Успех!! :lol:
Моля за съвет.
« Отговор #3 -: Май 16, 2006, 21:30:15 pm »
Добре де, всички производители се кълнат, че резултатът е с точност над 99% още от първия ден на закъснението, че и от по-рано. При два отрицанелни теста има ли хипотетичен шанс за трети положителен, макар и от по-добра марка??

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
Re: Моля за съвет.
« Отговор #4 -: Октомври 29, 2009, 12:22:47 pm »
Зравейте момичета,
моля ви за съвет! Преди 2 седмици ходих на гинеколог понеже 2 месеца подред 3 дни преди цикъла ми имах някакво кафеникаво течение, то спираше и ми идваше нормален цикъл. но това се повтори на следващия месец. отидох при гинеколог , той ме прегледа , каза че всичко е чисто , намам кисти някви възпаления и най вероятно е хормонално нарушение. Изписа ми дуфастон , започнах да го пия по време на овулацията 10 дни го пих и според гинеколожката трябваше да ми дойде до 3,4 дни обаче ми закъсня със 7 дни. Като ми дойде имах страхотни болки и съсиреци. Сега ми е 3 ден и цикъла не е нормален а е с кафеникъв цвят. Утре ще ходя да си правя хормонални изследвания. Но въпросът ми е може ли тоя дуфастон да ми причини тези смущения  и дали и зобщо е трябвало да го пия? Благодавя ви предварително.
« Отговор #5 -: Ноември 13, 2009, 11:17:36 am »
здравейте,аз съм нова но 6те ви помоля за съвет:от 2м.с мъжа ми правим опити за бебе(да отбележа 4е това 6те ми е 2-ра бременност),интересното е от парвия месец на опитите ми запо4на едно гадене и болки в яй4неците ,но за уйас на мене :(ми доиде.Изпаднах в паника когато ,не както е нормално кражоте4ение а цял ден ми беше кафяво,при което на следва6тия тръгна нормално,на следва6тия месец пак пробвахме,но пак за мое разо4орование пак ми доиде ,тук е .....проблема ми който много ме притеснява,цикала ми трае то4но 2 дни и краи без кап4ица пове4е.Моля ви даите ми савет какво да правя ,вазмойно ли е да карам цветна бременност,или имам някакво заболяване.А толкова много искаме да си имаме бебенце.оставям е-мейл,които иска да ми пи6е.Благодаря предварително!
*
« Отговор #6 -: Ноември 13, 2009, 11:27:56 am »
Мила, ако се съмняваш че може да има бременност по-добре си направи направо кръвен тест. Ак осе притесняваш, че минава време, то недей поне 6 месеца са необходими неуспешни опити, за да започнеш да се притесняваш и да се изследвате. Но ако кръвния тест покаже ниско ЧХГ, то съвета ми е да се консултираш с гинеколог. Моят цикъл също е кратък и на вторият ден вече почти няма М, говорих с моят гинеколог и той каза, че това е нормално и няма място за притеснение, но при теб е кафеникаво и можеби е различно. Направи кръвния - може да го направиш във всяка лаборатория и не е необходимо да има направление от лекар!!! Ще чакаме резултати.Успех
« Последна редакция: Ноември 13, 2009, 11:33:25 am от bebo_sn /jenq/ »
« Отговор #7 -: Ноември 13, 2009, 12:20:58 pm »
Благодаря ти бебо,6те те послу6ам ,и Дай Боже да има хубава новина 6те се похваля :D :youwoman: