0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте момичета,
Реших и аз да си отворя тема, тъй като този месец ми стана много трудно разчитането на графиката и се надявам всички тук да ми помогнете!
Предните месеци графиката ми беше като по учебник(или поне така си мисля)с добре изразена двуфазност и лек спад преди да настъпи новия цикъл.
Но този месец нещата са различни(въпреки че не меря от самото начало на месеца)!
Първо реших,че съм имала ранна Ову,после БТ спадна,имах дежурните болки за Ову,след което очаквах БТ да се покачи както обикновено,но стойностите са малко ниски според мен!
Та вече се питам имала ли съм Ову този месец и кога е било.
Мислите ли ,че факта че спя на климатик може да е от значение(може да ви звучи глупаво)!

Меря орално с дигитален термометър в 7:15 сутринта(като събота и неделя не съм много редовна,защото поспивам до по-късно), държа го 3-4 минути след сигнала..докато БТ спре да се покачва!

Надявам се не съм ви отегчила много и ще съм благодарна да чуя и вашето мнение!
Благодаря  ви и лек ден!

Re: Графиката на Шкембелина-моля коментирайте :)
« Отговор #1 -: Август 17, 2010, 10:28:08 am »
Здрасти мила, според мен Овуто ти е било на 18-19 ден, по това което чета за болките на 16-ти ?
Успех дано да е станало малкото човече :wink:
« Отговор #2 -: Август 17, 2010, 10:38:40 am »
По-скоро ми изглежда да не е имало още О, може и да е ановулаторен този цикъл, нормално е да се случи веднъж годишно, но знае ли човек, успех
*
« Отговор #3 -: Август 17, 2010, 11:01:30 am »
Здравей Шкембе и честита ти темичка, дано не ти помагаме дълго с разчитането  :D
И аз мисля, че ову. е била някъде 17-19 ти Успех!!!!
*
« Отговор #4 -: Август 17, 2010, 11:11:07 am »
Привет Шкембелина,
Честита ти темичка и дано скоро се похвалиш:)
Относно графиката ти, мисля, че Ову е било на 21ви ден. Много е важна БТ преди Ову, за да може да се определи точния ден, но от най-голямо значение са 5-6 дена преди това, за да се различи двуфазност.
Успех, миличка  :flower:

*
« Отговор #5 -: Август 17, 2010, 14:57:17 pm »
Честита темичка Шкембенце!Дано бързо я заформите тази графика с мъжлето ти и да честитим скоро!
Защо си правила така хаотично тестовете за ову??Според мен въпреки---теста мисля ,че  е била на 19 или 20 ден овулацията-успех Шкембенце :bighug: :goodluck:

*
« Отговор #6 -: Август 17, 2010, 21:08:16 pm »
Честита темичка, Лина.
Дано е много кратка и успешна :crossfingers:
Ову на 21/22 ден, ако БТ се задържи или повиши.

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #7 -: Август 18, 2010, 10:01:06 am »
Благодаря на всички който сте погледнали и коментирали графиката ми!
Все повече се обърквам с тази БТ която поддържам и нищо друго не ми остава освен да чакам...
Аз също мисля че този цикъл ще е ановулаторен.Странното е че стойностите ми на  БТ във ФФ обикновено са доста по-ниски( 36.2-36.4).

Честита темичка Шкембенце!Дано бързо я заформите тази графика с мъжлето ти и да честитим скоро!
Защо си правила така хаотично тестовете за ову??Според мен въпреки---теста мисля ,че  е била на 19 или 20 ден овулацията-успех Шкембенце :bighug: :goodluck:

Мони правих хаотично тестовете защото мислех че ми е минала Ову и исках да видя какво ще излезе на теста и 4-те поредни дни втора линия почти нямаше(обикновено с всеки ден интензивността и се засилваили ако предстои Ову и постепенно избледнява ако е отминало) и затова спрях.Когато обаче БТ спадна(неочаквано за мен) реших че можа Ову да тези дни и отново направих тестче ,но пак втората линия беше много бледа.И тогава вече тотално се обърках.
 :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #8 -: Август 18, 2010, 10:21:19 am »
Трудно ми е да ти дам някакво мнение, въпреки че ми се иска да съм в помощ- обаче според мен, опитай се да мериш и събота и неделя  :wink: след меренето продължаваш да си спиш. Така с липсващите части е малко като пъзел с липсващи парченца, още повече те обърква  :) Много стиснати палци от мен и успех!

*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #9 -: Август 18, 2010, 19:47:15 pm »
Честита ти темичка Шкембенце. Пожелавам ти тя да ти донесе мноого късмет и наистина както казва Мони, скоро да ти честитиме и да се радваме с теб  :bighug:

*
« Отговор #10 -: Август 20, 2010, 10:22:48 am »
Ами дано да е скоро ама ..надали!

Тъкмо вчера се зарадвах, че се е покачила БТ и днес пак започна да пада!Този месец много играе и наистина започва да ме притеснява-преди нещата изглеждаха доста по-плавни(знам че всеки месец е сам за себе си и е различен ...но все пак).
Тотално се обърках-нз дори на коя дата да отчета закъснение!!!
Този месец МЦ трябваше да е 29 дни,което означава че днес трябва да е деня Х,но все пак телата ни не са часовници или поне моето не е.
Най-странното за мен този Ц е че гърдите не са ме заболяли,не са се уголемили и не са чувствителни както става ден-два след Ову та чак до М(и поради тази причина си мисля че може и да не съм имала).
Май отегчих всички и себе си с собствените си разсъждения,но наистина няма с кой др да коментирам всички подобни мисли!

Благодаря че ме изслушахте/изчетохте!

Хубав ден!

« Отговор #11 -: Август 20, 2010, 10:53:09 am »
Ами, температурата не е паднала много, защо не препишкаш едно тестче, на мен ми се струва, че от ановулаторния ти цикъл ще излезе заека с изненада  :D
*
« Отговор #12 -: Август 20, 2010, 11:21:34 am »
Шкембенце,това не е ниска Т ,така,че шанс има :crossfingers:

« Отговор #13 -: Август 20, 2010, 11:25:39 am »
Миличка, не се притеснявай за цицките, че не те болят.. Само за пример ти давам себе си--преди си ме боляха от 15 ден та чак докато ми дойде. По закона на Мърфи--откакто бебеправим сериозно-не ме болят..А сега от два месеца нищичко.. Не се шашкай(това не е признак, че не си имала ову) :)

Горе главата, нали знаеш, че сме с теб :)

*
« Отговор #14 -: Август 20, 2010, 11:44:51 am »
Благодаря Момичета!

Дадохте ми малко кураж!

Тестче мисля в понеделник ако не е дошла тая с метлата(и ако издържа до тогава) пък ще видим какво ще излезе,въпреки че нямам мн надежда,но дано пък да има изненада,нали!

Няма да се отчайваме!
Пращам ви целувки и прегръдки и  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #15 -: Август 20, 2010, 12:24:52 pm »
Благодаря Момичета!
Няма да се отчайваме!

Ей това се казва, точно така до понеделник има време и се надявам теста, ако издържиш с търпението де и да ни зарадваш с едни тлъсти черти :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers
*
« Отговор #16 -: Август 21, 2010, 17:09:40 pm »
Mиличка, не бързай с теста - изчакай поне 14 дни от първата отбелязана ову. Иначе рискуваш излишно да се разстройваш. :balk_21:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #17 -: Август 22, 2010, 18:37:13 pm »
Mиличка, не бързай с теста - изчакай поне 14 дни от първата отбелязана ову. Иначе рискуваш излишно да се разстройваш. :balk_21:
Изчакай поне до Вторник.. На мен графиката ти не ми изглежда ановулаторна и много се надявам да сте успели, така като сте наредили сърчицата  :crossfingers: :a_cat_01:

« Отговор #18 -: Август 22, 2010, 19:55:10 pm »
Дано изскочи зайчето Шкембенце!
Имаш много стиснати палчета и от мен  :crossfingers: :bfp:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #19 -: Август 22, 2010, 20:07:27 pm »
Шкембенце сладко стискам палци