Значи щом е написано на етикета 5 месеца, можем да дадем от 5 месеца? Според мен това правило ама изобщо не важи. Агнешкото е тежко месо, миризливо( с особен аромат) и според мен и педиатърката ми ама изобщо не е подходящо за даване. Разбира се това са нашите мнения. Един го потъпка и го отнесе детето ми. Сега вече ще направи четири и непрекъснато ме питат дали това може, дали друго може. Файда викат хората. Белята станала вече. Дано не ви минава през главата, знаете ли, за 15 минути какви чудесии стават. От тогава противоалергичните капки са ми все в чантата. Смейте се ако искате. Виждала съм ги пюретата и с ягода и горски плод за 5 месечни, ами чудесно . Попитах педиатърката си веднъж, каза давай ги.
Ами викам да и дам ягодка? Не могло. В пюрето бил махнат алергена
. Айде прасковата ще я обелиш, ама ягодата как ще и махнеш мъха? Втория въпрос беше, има ли ягода в пюрето с ягода изобщо, щом става за 5 месечни дечица?
Разбира се, не размахвам пръст на никой, моята девойка е опитвала много щуротии, когато не им е било времето, но към определени храни и сега съм резервирана.
А онзи ден ми захраниха племенника с риба в 11 вечерта
. Ама щях да ги обеся. То вярно, така сладко си мляскаше детето
. Да не говорим, че сефтето му беше с едно парче и то пържена риба... Моята коса още седи щръкнала.
Извинявам се че откъслечно взимам участие, но нямам много време. Нямам време да чета и темите за захранването. Те сега сигурно вече са "модерни" други схемки.
Дай боже да ми потрябват пак. Липсват ми тези тюхкания и бебешки рев.
Моника вече стана кака. Дива е за две бебета, но не е бебе
. Добре, че още ми дава да я прегръщам и целувам. Като започне да ме бута, съвсем ще ми домъчнее.
Малко да се похваля и аз. Знаем азбуката, научихме я под формата на песничка. Сега учим английската. Пишем буквите до "О", е с малки изключения де. "К" например ни е много досадна и изобщо не щем и да чуем за нея
. Има си нейн юзер акаунд, реди си сама иконките, мести ги и т.н. За мен става буквално мазало, но на нея всичко икони в долния десен ъгъл и се струват много красив варянт.
Сама влиза в интернет и си пуска детски сайтове за игра. Запаметила съм и ги, за да има достъп. Любимото и е да отвори "Чичо ти гугъл" и да пише по клавиатурата докато му се завие свят и забрави кой е изобщо
. Пъзели, ребуси, книжки за оцветяване, книжки с азбука и цифри, в нас стана книжарница.
Мисля си, понеже аз чета много и прекарвам много време с книги и компютри, тя успешно ме имитира, знам ли. Голям интерес. Максимум по час на ден сядаме на дупето и работим и то на интервали, но аз и на толкова съм доволна. Трънчето на дупето е упорито,много упорито
Поздрави и приятно захранване и махане на памперсите