Днес видях една Мишанта, един Митко и една Калина-Малина:) Митко хич не ни обърна внимание, че имаше пистолет с балончета, но по едно време доде да покаже на бебетата какви голеееми балони правел:)
Да ви кажа тайно, докато тя неможе да чете...Калина е уникална:) То на снимките нищо не си личи, но днес на живо ако не ми беше неудобно и ако мрънкалата ме бяха оставили за малко, щех да я омачкам доста добре:)
Ауууу, няма ви казвам каква майка е майката на Калина и Митко...въй, въй.
Пътували са добре, без инциденти и децата са спали почти прз целия път.
Мише, благодаря за прекрасния слетобяд. Явно Дани от зор, дето му потопих крачетата в морето му изби зъбче:) Всеки ден ще ги водя да им избива по един на ден:))))))))))))
Мислех и памперсите да им махам вече, ама хайде след месец, че да науча Никол къде е тавана да ходи да си носи гърнето. Нека този месец да ни излязат всички зъби, да проговорим и да започнат да пишат пък памперса лесна работа:)
Шегувам се, че имам и аз една позната в Шумен, която ми обясняваше как били махнали памперса преди годинката. Сега детето е на 6 и се напишква всяка вечер ама тя чакала да му мине. И това го чакала от половин година. Е какво чакаш, неможе да се сети, че явно има някакъв проблем и, че трябва да го заведе на лекар.
Та на нея и казах, че Никол вече познава буквите. Еее, няма само на луда да ме правят, нека разберат, че действително не съм много добре. Весело беше в Шумен:)
Лека вечер.