0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Август дойде с много чертички две по две :) 16.08 - 22.08 :)
« Отговор #160 -: Август 22, 2010, 08:08:02 am »
Добро утро сладурки  :)
Леле, Пете, а направо ми се напълни устата със слюнка значи, как хубаво изглеждат тези палачинки!! Благодаря за страхотната закуска! И хоп-пльос в шарените вирусчета!  :balk_183:
Аз днес цял ден се "давя" в слюнки, какво става  не знам! Правих си кола маски и насмалко да се удавя!Страшно слюнкоотделяне! Майтап няма!
В Понеделник вечерта тръгваме за Лас Вегас, ще женим сестричката ми Ани(аз имам още една сестра, но тя тъкмо навърши 18 преди 2 дена)!! То бяха приготовления, то беше чудо...И предчувствам, че още не  приготвено всичко и ще се бяга в последния момент-както винаги!! Направо сме пълен цирк!  osi_15
Днес моя мил съпруг има рожден ден. Става на 33..Аз преди 8 месеца ги направих, сега 4 месеца-до Декември, сме на една и съща възраст :)Заповядайте :)

Лека и спокойна Неделя от мен  :flower:

*
« Отговор #161 -: Август 22, 2010, 08:49:12 am »
Добро утро сладуранки .
Пете ,мила с тебе човек трудно ще може да се подложи на диета  :lol: :lol: :lol:.
Закуската изглежда страхотно .Благодаря ти за грижите .
Галка ,Честито ти рожденник -да тие жив и здрав и да сте много щастливи .
За свадбата споко ,всички ще си мине ОК .Весело изкарване на големия ден за сестра ти ,а и не само за нея .Да СА МНОГО ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО  :goodluck: :goodluck: :goodluck: :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:.

Мале то от много приказки ,щях да забравя да се цопна във вирусите на Петето - :a_cat_06: :a_cat_06: :a_cat_06:
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #162 -: Август 22, 2010, 09:01:52 am »
Добро утро момичета кокичета и от мен. Гале, успех при приготовленията - и ние сме на този хал. Честит рожден ден на твойто мъж. Да ти е жив и здрав и много да те слушка  :wink:  След малко трябва да дойдат да ни вземат за Зарата и само преговаряме багажа и все пак мисля, че ще пропуснем нещо.
Петееее, ще дойда лично да те пипна за късмет ама и сега ще се цооопна във вирусите ти  :bubblebath: Честита ти 8-ма седмичка муцунко
ФЕ  :bighug:

Аз съм малко в шок с моята БТ ама квото такова...

Хайде чао и успешен ден и като погледна довечера да видя мнооооого  :bfp:

*
« Отговор #163 -: Август 22, 2010, 09:02:15 am »
Пете, благодаря за закуската! Сега майка я пратих в кухнята да ми прави палчинки-много го обичам! Аз ще правя кафето.

Гальонди, честит празник  :ballons: osi_5. И ние сме така, аз първо ги навършвам годините, а след 19 дни мъжът и той, ние даже сме родени в един месец, освен че и в една година.

Хайде, днес за разнообразие да се гмурна под вирусчетата с розово легенче и коте :a_cat_06: :a_cat_06:
*
« Отговор #164 -: Август 22, 2010, 09:08:40 am »
Добро утро щъркелани!Леле Петеееее ще ме побъркаш бе милооооооо много вкусотии си наредила :hungry: :hungry: :hungry:
Гали,Честит празник ,веднага се черпавам и от теб!Много да те слуша и да ти е жив и здрав  :D :balk_7:
Фе,не се натъжавай :hug2:
Жени,Йоли честити аватарчета и на Йолито лентичката :balk_21:

Туциии къде се изгуби би мило ние сън не спиме тук :lol: :lol: :lol:

« Отговор #165 -: Август 22, 2010, 09:15:05 am »
Добро утро милички :).
 Честит рожденник на Гали,да ти е жив и здрав ииии когато трябва корав  :lol: :lol: :lol: :lol: ( малко хумор,дано не се засегнеш ;)).
 Ние сме добре с маймунчето,растеме и така.За лентичката ,за да не се чудите ,цъкате на бейби маймун и хоп излиза лентичкаааа ;).
 Петеее няма да ям вече ,че 100 кила ще стана ,после няма мога да влеза в залата да родя :lol: :lol:.
 Лек и спокоен ден милички,иииии време е за плюсовеееее :))))))
« Последна редакция: Август 22, 2010, 10:41:19 am от Мonkey :) »
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #166 -: Август 22, 2010, 09:57:00 am »
Добро утро и от мен милички :) Галеее честит роженник скъпа.Да ти е жив и здрав и много щастливи мигове заедно :) и много ама много скоро да си направите най-хубавия подарък  :D
Лек ден и от мен момичета и приятен неделен ден :)
*
« Отговор #167 -: Август 22, 2010, 10:01:38 am »
Пете, нямаш милост ...
Спинкаме - да, ами ти кога ще спинкаш, после няяяяяма спане да знаеш :wink:

Тити, Фе, съжалявам :hug2:
Гали, да ти е жива и здрава любофта :dance2:

Зареждам днес  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: че голям списък има да се пълни.

Хубава неделя на всички!
« Отговор #168 -: Август 22, 2010, 10:08:03 am »
АУУУУУУУУУУУУУуу, къде гнездили щъркелите?!?!?
Че и колко познати именца виждам тук.

Добро утро!

Приемате ли във вашата компания и малко вирусчета изненада???
 :pink_dust_1: :green_dust_1::pink_dust_1: :green_dust_1::pink_dust_1: :green_dust_1::pink_dust_1: :green_dust_1::pink_dust_1: :green_dust_1:

Пете, чудна закуска! До сега да ги бях врътнала и аз, ама отивам след малко.
Че то докато ви изчета ... станало 10,00ч

Гальони да ти е жив и здрав мъжа!
Дано и аз да ви нося заразни  :bfp:

Хубав ден!
« Отговор #169 -: Август 22, 2010, 10:15:26 am »
Добро утро :)

Честит рожденник Гале! Да е много здрав и щастлив :)

На всички хубав ден и с усмивки пълен

« Отговор #170 -: Август 22, 2010, 10:22:09 am »
Добро утро,дами,нареждам се на масата,която Петето отново много старателно е наредила.
Тити,Фе,съжалявам.Знам,че това не е достатъчно,но поне знаете,че ние тук наистина ви разбираме е и подкрепяме.
Гале,честит ти рожденник,мила.Да ти е жив и здрав и много да те слушка.
Желая на всички лек и спокоен неделен ден  :grouphug:
[/url]
*
« Отговор #171 -: Август 22, 2010, 11:43:35 am »
Здравейте и от мен, сладурки...
Първо бързам да честитя рожденика на Галето- да ти е жив и здрав, да слуша и скоро да го дариш с най-прекрасното бебче.
Петенце, както винаги, страхотна закуска, ама многоо калорична :)
Минавам през вирусчетата, та дано са ми на късмет.
Аз днес ще се отдам на  :balk_115:
Прекрасен ден на всички
*
« Отговор #172 -: Август 22, 2010, 13:02:58 pm »
Здравейте,
Петеееееее, ти не спиш ли бе, все си така ранобудна? Ей, аз се изучих да правя студено айс-капучино от разтворимите, мммммммм, добре ми се отразява в топлините,  :coffee:
Гальонди, честит ти рожденик! И много да те слуша.
Стоека, а една зодия ли сте?  :cupid: :D
Мънки, ако трябва ще бутнат стените и ще влезете с маймунчето в родилното,  :D
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
« Отговор #173 -: Август 22, 2010, 13:40:24 pm »
Стоека, а една зодия ли сте?  :cupid: :D

А не, аз съм си готин Стрелец, а той упорит и инатлив Козирог! И освен това роден един ден преди Нова година, на 30-ти. Все недоволства, че цяла година можел да е по-млад :lol: :lol:
« Отговор #174 -: Август 22, 2010, 18:13:39 pm »
Здравейте и от мен! От много време чета тук, скоро се регистрирах и си направих графика, която обаче не е много за гледане:) Всеки път разглеждам темата с графиките и също толкова като вас се вълнувам за тези, които са в очакване. И с нетърпение чакам някой да сподели признаци за бременност или да си покаже бременната графика - това се едни от най-хубавите ми моменти - да видя, че някой е успял, че се е случило, че някой е щастлив. Пожелавам успех и щастие на всички  yahoo_17 stork-boy ylinfant
« Отговор #175 -: Август 22, 2010, 18:15:53 pm »
Здравейте :)
Много сте писали, прекрасни закуски. Пети, сега ще правя палачинки, че ми се доядоха  :oops:.
Гале, честит рожденик. Да ти е много здрав и да те слушка ;).
Къде са тестчетата, аз реших, че след като ме е нямало 2 дни, може и да се препълнили темата :). Силно :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: на всички и големи  :bighug:.
Страхотно си починахме. Едни наши приятели имат огромна къща до Варна, с беседка, градинка, басейн ... и така от вчера до днес.
Опс, щях да забравя да пусна и малко вирусчета  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
*
« Отговор #176 -: Август 22, 2010, 19:39:31 pm »
Здравейте, момичета.
Аз най-накрая се прибрах. Казвам ви набързо резултата и почвам да ви чета. А резултата еееееееееее  :bfp1:
Втората беше бледа. Ама засега е това.
Хайде да ви прочета и ще разказвам.

« Отговор #177 -: Август 22, 2010, 19:44:47 pm »
Здравейте сладурки!
Аз вече съм си у дома,изкарахме страхотно  :beach1:
и утре пак работни дни се почват  :lol:
Галенце честит ти рожденник да ти е жив и здрав и скоро да го зарадваш с поне едно бебоче. :happy_birthday_1: и ние с моето мъжле сме през няколко месеца чудно че и аз водя като кака  :lol:
Хайде да изкачат вече положителните тестчета че като гледам днес много са в очакване :crossfingers: :crossfingers:
ние с милото едвам дочакахме да се приберем у дома и голям скандал си завъртяхме ужас,малеее едни приказки едно чудо
Жени,Йоли честити ви аватарчета и на Мони лентичка много са сладички
лека вечер момичета  :flower:

Мале Туцинка тихичко честито миличка  :bfp: безпроблемни бременелски дни

Вярвам!!!!
*
« Отговор #178 -: Август 22, 2010, 19:55:11 pm »
Хайде да започнем подред.
Гальонди честит ти рожденник.
Фе миличка пожелавам ти късмет за следващия месец. Дано стане.
Някой ми се губи от днешните тестващи. Извинявам се ако съм ви забравила. Просто все още ме владеят емоциите. Сутринта направо не можах да повярвам. Даже като се появи едната черта и втора - не, се стреснах. След това вече се прояви и тя-заветната втора черта - малко бледичка. Все още мисля че сънувам.  :D
Абе момичета да питам нормално ли е да ме болят яйчниците - болката е все едно ми идва. Вчера ходих през 10 мин. в тоалетната - все ми се струваше че ми идва. :D
Еми мисля че е това. Извинявам се че ви накарах да чакате толкова. Целувам ви и ви прегръщам.  :D

« Отговор #179 -: Август 22, 2010, 19:55:23 pm »
Туци, тихичко честито  :bighug: Лека и безпроблемна бременност :). Много се радвам, че има такива хубави новини  :D