Добро утро! Ехххх,
Пете тази петъчна закуска ще я ям с егати му кефа.За мен днес е последен ден работа и после- отпускааааа, юпииииииии. Соро ще имаш гости
Освен това БТ ме зарадва тази сутрин и дано си имаме Ову този месец, в който не пия нищичко стимулиращо.
Фовче, разбира се, че ще се окуражаваш, никакво униване.Както казва
Рени, ТЕ чакат яйчицето, а не то тях, така че...
РТФ приятно пътуване и страхотно да си изкараш където и да ходите.
Чин - не му се сърди, недей ... Сега не е момента. И ние така предния ден се изпокарахме, защото милото искаше своите мързеливи 20 мин, и аз като едно истинско хлапе се разсърдих, но... сърчицето е на линия. Хубаво е да се поразсърдите малко и после да се сдобрите с един хууубав кекс. Надявам се да го видя сърчицето в графиката ти.
Женичка, аз не разбирам от хламидии, но съм чувала, че се оправят, така че смело напред и за твое успокоение направете изследванията и на другото място. Но те нали са за това, да се види откъде идва проблема и да се отстрани.А това няма как да не стане.Успех миличка
Е, хайде ще се подготвям за последния ми ден в АДА /колежката ми, като че ли съвсем умишлено постоянно ми говори за бебета, всякакви бебешки работи и постоянно ми навира снимки на бебета в носа- не издържааааам/
Туци, ФЕ, Гале и всички НЕчакащи - целувам виииии
Хайде спокоен, слънчев ден от мен и стойте на хладничко