0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Август дойде с много чертички две по две :) 16.08 - 22.08 :)
« Отговор #80 -: Август 18, 2010, 23:36:09 pm »
Здравейте момичета, късничко но все още е днес  :D За мен какво ново, освен че ще си отменя часа за Плевен, защото мойта майка ми изигра номер и няма как да стане, можеби е за хубаво езнам резултатите от СГ още не са излезли и утре вече ще се обадя да питам какво става
Гледам все хубави новини ни поднасяте хайде Туци Фе чакаме +++++ и другите мушмурочета да не се услушват, а да вадят положтелните тестове  :D :wink:
Лека нощ и дано утре успея да се вредя за кафенцето
*
« Отговор #81 -: Август 19, 2010, 06:52:18 am »
Добро утро! :D
благодаря отново за пожеланията :D
Жени, дано отмяната на часа ти е на късмет, мила!
Стискаааам палци за всички!
А сега на закуска :D

Лек и прохладен ден!
*
« Отговор #82 -: Август 19, 2010, 07:58:33 am »
Добро утро момичета.
Пете тази закуска с тази гледка направо ми се иска да се телепортирам там. :D Мерси много.
Жени дано наистина това е за добро. Стискам палци на теб, а и на всички останали.
Момичета пожелавам ви хубав ден. До по-късно. :D

*
« Отговор #83 -: Август 19, 2010, 08:28:15 am »
Пете, мерси за закуската. Пожелавам ви лек и много успешен, и по-хладен ден. Дано скоро някой се похвали с :bfp:
И розови вируси за желаещите :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
« Отговор #84 -: Август 19, 2010, 08:32:00 am »
Добро утро момичета!
Пете пак си ни изпреварила.Мерси за кафенцето веднага пийвам с удоволствие при такава гледка.То и на работа имам такава гледка като добавя и 2-3 танкера,но атмосферата не е толкова приятна ,така че и кафето не ми е толкова сладко.
Женка късмет за следващия час.
Мойта БТ продължава да полудява и нямам вече търпение до прегледа във вторник.
Айде да не ви занимавам повече със себе си.
Много стиснати палчета за всички.Желая ви лек ден в тия жеги и по-малко напрежение!

*
« Отговор #85 -: Август 19, 2010, 08:41:55 am »
Добро утро и голяяяяямо мерси за Петето!
Жени ,нямам думи мила :?,дано наистина е за добро както се казва!
Мария,то тоз клостилбегит мен вместо да ме стимулира ми докарваше само ановулаторни цикли,така,че ....не се притеснявай може да е от него.
Туци,Фе,Снежи,Фовчо,/сега ще се опитам да ви изредя :lol:/,Чини,Йолито,Бебешорчо,Тити,Оливче,Стоека,Реничка успех ви желая в ловуването,нещо сме оредяли ятото,айде дано всички отлетят за другата тема :crossfingers: :bfp: :bfp:
Йоани :D,Шоколадче,Мамче не сме Ви забравили :D
« Последна редакция: Август 19, 2010, 08:54:58 am от moniks_s »

*
« Отговор #86 -: Август 19, 2010, 08:56:41 am »
Добро утро бандитки сладки .
Петенце гледката е страхотна ,как да не изпие човек кафето си с кеф -Благодаря ти миличка .
Бебо ,Мони благодаря ви за вирусчетата ще се цопна  :a_cat_06: :a_cat_06: както му е реда .
Офффф.... незнам дали ще ми помогнат ,защото вчера точно където му беше мястото на  :heartbeat: ,мъжът ми се оказа много изморен и изтощен /мъжка му работа /и сега се надявам на чудеса.То и аз съм изморена от работа ,мерене на Бт ,правене на тестове ама на ,  мен никой не ме пита .Както и да е оплаках се ,няма да ви занимавам с това .
Жени съжалявам за това ,че при вас се объркват плановете .Дано всичко което става да е за добро . :bighug: :bighug:
За всички които имат нужда от подкрепа имате  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
« Отговор #87 -: Август 19, 2010, 09:03:47 am »
Добро утро :)
Пети, закуската е прекрасна, но изгледа ... нямам думи. Направо ми се иска да си хвана куфарите и право там.
Жени, всичко ще е наред и новия час ще бъде на късмет.
А да попитам, никой ли няма да прави вече тестче и да се хвали ;)
Страхотен ден, момичета! Целувки
*
« Отговор #88 -: Август 19, 2010, 09:14:39 am »
Здравейте момичета и добро утро  :D
Петенце отново страхотна закусчица милаи този изглед хммм чак се размечтах
Лек ден от мен и много усмихнат да е за всички вас
За всички  :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #89 -: Август 19, 2010, 09:21:32 am »
Здравейте момичета-кокичета. Пете, ахх само как се размечтах при тази гледка...

Фовче съжалявам мила.
Мони благодаря за пожеланието ама и аз с тази шашава БТ, и без Клостил май съм ановулаторна този месец.  :(
Жени слънчицето ми- всяко зло за добро, нали  :wink: :bighug:

Целувам ви всичките, и чакаааам да се хвалитеееее :bfp:

« Отговор #90 -: Август 19, 2010, 09:39:28 am »
Здравейте маймунчета :)

Пете, мерсиз а пореден път за закуската...невероятна е :)

Фови, не се притеснявай мила. Аз си мисля, че хубаво сте ги наредили преди това сърчицата, нали те трабва да чакат яйцето, не то тях :) Така че горе главата. Стискам палци и ще видиш, че всичко ще е наред :)

На всички пожелавам усмихнат ден, с по-малко ядове :)

*
« Отговор #91 -: Август 19, 2010, 10:08:55 am »
Здравейте момичета,

Ренито много хубаво го е казала преди мен- дано днешния ден е лек и успешен за всички  8) И аз да благодаря за закуската!

Женя, всяко зло за добро! Важното е накрая резултатите да са добри  :wink:

Фови, стискам палци въпреки липсващото сърце, да имате успех този месец. То в жегите човек наистина понякога е като изцеден.

Много ми стана смешно като отбелязах в бележки на календара, че вчера по едно време ми се стори, че ми се гади обачее, може да не е от някаква вътрешна причина а от шефа ми, толкова е "приятен" този персонаж  :lol: Дано днес по-малко ме занимава със себе си  :wink: че без това от вчера се изморих с някакви жилищно-ремонтни планове, които като гледам колко са мащабни, може и да отидем на варианта да продадем старото жилище и да си вземем нещо по-ново. Важното е накрая да дочакаме да имаме нашия си дом  :)

Хубав ден на всички!

*
« Отговор #92 -: Август 19, 2010, 15:21:44 pm »
Момичета имаме си излезли резултати от Сг - нормозооспермия, но и двете хламидии са положителни. Резултатите съм публикувала в графиката ми, но нещо май не ми се виждат много наред, само като бройка са 2 пъти повече от предишната Сг в обикновена лаборатория  :)
Мнооооооого пусто днеска тука ей къде стеееее  :D :D :D
« Отговор #93 -: Август 19, 2010, 16:16:17 pm »
Женичка радвам се че СГ е наред,за хламидията не се притеснявай толкова,лекува се ,а и след излекуването и пак ще показва че е +  :wink:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #94 -: Август 19, 2010, 16:38:07 pm »
Как така и да се излекува пак ще е +?????  :ask:  8O Аз мисля да пуснем в лабораторията дето аз си правих моите давидим там какво ще ни кажат, ама ще видим
Микробиологията още я няма, така че не се знае дали от там няма да изкочи някое зайче.
« Отговор #95 -: Август 19, 2010, 16:40:46 pm »
Ами мн често става така ,дълък периот от време след премахване на хламидията,резултата е пак +,без да я има.Така беше при мен ,и моя док. ми обясни че е нормално.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #96 -: Август 19, 2010, 18:06:22 pm »
Женичка, стискаме палчета бързо да я излекуваш тази гадина, за което съм сигурна :):)А после ще чакаме от теб най-дебелите 2 чертички !
Прегръщам те силно !!!!!!!!!!

*
« Отговор #97 -: Август 19, 2010, 18:41:58 pm »
Привет момичета.
Най-накрая в къщи.
Фовче не се притеснявай, може пък и да е на късмет. Не си мисли че всичко е загубено. Все пак имате идно  :heartbeat: предната вечер. Стискам палци днес мъжо да не е изморен и да сложите още едно и днес и да хванете яйцето. И накрая едни хубави  :bfp:
Изпращам ви много :bighug:

*
« Отговор #98 -: Август 19, 2010, 20:02:58 pm »

Благодаря за подкрепата на всички .И за думите ,поне малко ме успокоиха и укоражиха..На края на месеца ще видим какви сме ги вършили .
*
« Отговор #99 -: Август 19, 2010, 21:40:42 pm »
Здравейте и от мен, да се запиша в седмичната тема. То няма кой знае какво за споделяне, освен, че последните новини доста ме окуражиха,  :)
Късмет на всички, утре е петък и после следва заслужена почивка. На работещите през уикенда - леки и безпроблемни дежурства.
Аз се врътнах за малко след моренцето, утре пак ще попътешествам за 2 дни и после се кротвам, няма начин.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг