Добро утро приятелки.
Пете редовните благодарности за грижата която полагаш за нашите килограми и честитки за лентичката.Мноого е сладка.Така от цвят на цвят неусетно да минават месеците до срещата с бебчо.
[quote author=mariq_81С тая БТ вече направо започнах да се отчайвам(май клостила не и влиае добре).Нищо не разбирам защо така играе,какво значи това:че се образуват повече фоликули или вече са се спукали.
[/quote]
Точно това означава,че се образуват повече фоликули и графиката няма да е достоверна.Това съм научила от Денис,че такива графики не отразяват правилно нещата.
А при мен нещата вече са повече от ясни-
пристига бавно но славно.Вчера имах чувството че всеки момент ще ми потече,въпреки БТ сутринта,но днес вече няма съмнение че ще потече с оглед на днешната.Само дано е по-бързо да не ме мъчи в тия жеги тази вещица.
И все пак измежду бейбиплан и ФФ-аз съм си определила най-точно деня на ову в случая нощта.И знаех че сме я изспуснали и този път,но после се породиха някакви надежди бейбиплан да познаят с оглед на това че
бяха тогава,но не-знаех си че е невъзможно тогава да ми е била ову.Така че приключих и с този месец.От октомври отначало.
Аз от днес съм и на работа вече.Желая лек ден на всички.