0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Август дойде с много чертички две по две :) 16.08 - 22.08 :)
« Отговор #60 -: Август 18, 2010, 08:33:37 am »
добро утро!! Пете, честито сърчице мила!!!
Заповядайте и от мен розови вируси, за силен старт на деня  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
*
« Отговор #61 -: Август 18, 2010, 08:41:44 am »
Пете, честито миличка. Мерси и за закуската.
Аз минавам само за малко да ви видя, че вече съм на работа.
Хайде и аз да се цопна под вирусите.
Поздрави и хубав ден ви пожелавам. :D И разбира се много стиснати палчета за всички.

*
« Отговор #62 -: Август 18, 2010, 08:52:57 am »
Добро утро момичета!
Петюха,честита лентичка душо !
Чоки,благодаря за пожеланията-да ти се връща скоро  :crossfingers:
Иси,тези схващания и мен ме тормозиха миналата седмица ,много е кофти и на таз жега не се спи :(
Вируси и от мен и дано след толкова вируси скоро да празнуваме тук :bfp: :crossfingers: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
:pink_dust_1:

*
« Отговор #63 -: Август 18, 2010, 08:53:35 am »
Добро утро сладуранки .
Пете честита ти лентичка ,много е сладка .
Мерси за закуската .
На всички момичета благодаря за вирусчетата цопвам се ,че определено имам нужда от това  :a_cat_06: :a_cat_06: :a_cat_06:
Лек ден на всички  :D :D :D
« Отговор #64 -: Август 18, 2010, 08:58:02 am »
Добро утро, сладурки :)
Пети, честита лентичка, супер е и благодарим за закуската  :bighug:
Аз все пропускам, но днес ще пусна от моите вирусчета, пък може и на късмет да са за някой ;)  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
Прекрасен прохладен ден на всички. Целувки
« Отговор #65 -: Август 18, 2010, 08:59:10 am »
Ама гледам преобладават розавите вирусчета,ема нека разведря обстановката с едни мъжкарски  :lol:  :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #66 -: Август 18, 2010, 09:42:17 am »
Ей веднъж и аз да съм първа под толкова много вируси  :P

Добро утро на всички  :D Аз се опитвам да не мисля много-много ще има ли чертички или не при мен този месец, обаче колко съм изперкала вече- сутринта започнах да се разбуждам половин час преди времето за мерене на Т и просънувах цяла история, в която меренето беше централен фактор  :lol:

« Отговор #67 -: Август 18, 2010, 09:45:55 am »
Да се цопна и аз под всички тези сладки вирусчета, дано на всички донесат много щастие.
Фе, пожелавам ти да се случи това, което най-много искаш :):)

*
« Отговор #68 -: Август 18, 2010, 09:47:27 am »
Мънки, аз искам под сините да се гмурна  :surfinga: :surfinga:

Как се справяте със запека? Аз никога не съм имала проблеми, редовно се отчитам дори по три пъти на ден. А сега, след пункцията е пълна скръб, чак взе да ми става лошо и да ми се гади, от това, че не мога да отида до тоалетната.

И друго, мисля утре да си занеса болничният лист, обаче ще ми се наложи да пътувам с кола до работата и обратно са си около 50км. А трябва, да си го занеса лично, шефа искал да ме види. Дали е проблем?

tucy, Fe  и на всички които чакат, че сигурно пропускам някой, но много съм разсеяна напоследък! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Последна редакция: Август 18, 2010, 09:51:11 am от stoeka71 »
« Отговор #69 -: Август 18, 2010, 09:51:38 am »
Добро утро и от мен.Благодаря за закуската на Петето.
Я виж ти колко много вирусчета.Ще взема да се цопна под тях макар да не знам дали има смисъл.С тая БТ вече направо започнах да се отчайвам(май клостила не и влиае добре).Нищо не разбирам защо така играе,какво значи това:че се образуват повече фоликули или вече са се спукали.Дано не е второто,че без мъжо няма как да работя по въпроса и да не вземем да изтървем важния момент-макар,че овулацията ми по принцип е между 16-20 ден и със сигурност е рано за нея.Ама няма начин ще си чакам вторника да видя какво ще каже доки.Оффф дано не ви надух главите с моите чуденки.Лек ден на всички.

« Отговор #70 -: Август 18, 2010, 09:59:33 am »
Стоенце,не е проблем миличка,стига пътя да не е от ями  :wink:,ама се съмнявам.За запека пробвай,киви сутрин на гладно,или сини сливи ги сваряваш и пий пак на гладно сокчето ако искаш и плодчетата хапвай,на мене ми действаше студен айрян на гладно една чаша на екс и бях набегом там ;).
 Хмммм повръщало и се че неможела да ходи до тоалетната ,дрън та пляс ,повръщати се от подаръка мииииии  :cheerleader: :bighug:.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #71 -: Август 18, 2010, 10:00:08 am »
Стоека, относно запека, мен до 2 часа ме разкарва сок от круша или плода. Иначе друго не съм открила, което да ми действа.
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: за ловуващи и очакващи да видят :bfp:. Напълнете тази тема с прекрасни новини :)
*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #72 -: Август 18, 2010, 10:06:10 am »
Стоека аз мисля че не е проблем...карай внимателно и това е.
Аз забременях доста изненадващо и неочаквано и докато разбера - какво ли не правих...то бяха празници до сутринта, пиене, заведения, ски карах, падах като куче, на сауна ходих и т.н. Всеки ден шофирам поне по 30-40 км. Някои дни ги навъртам към 150 км, барабар с всички тези дупки по улиците. Но в интерес на истината предпочитам да не карам толкова, доста по-спокойно ми е дома  :D
За запек - четох много горещи препоръки, от девойките с подаръци, за свещички "Ева - К". Кивито също, рано сутрин.

Петенцее  :D :D :D Честита лентичка ! Прекрасна е  :D
Айде хубав ден !
« Последна редакция: Август 18, 2010, 10:09:17 am от Raissa777 »
*
« Отговор #73 -: Август 18, 2010, 10:07:31 am »
Мънкиииии, благодаря!
Да знаеш само как се усмихнах докато четях поста ти :lol: :lol:

Изпращам мъжа за сливи! Аз от вчера, се тъпча с грозде от нашата асма, ама резултат няма. Ще пробвам и с айран!

Raissa777 ще карам внимателно, дори се чудя дали да не се поглезя и да накарам мъжът ми да ме заведе?
*
« Отговор #74 -: Август 18, 2010, 10:07:58 am »
Добро утро, щъркелчета :sunshine:

Петя, честито сърчице миличка!  :babyflips:
Стоека, твоя шеф много неразбран човек :x та ти си в болнични, а не в отпуска.. по-добре го отложи пътуването до работа още малко, за да не се обвиняваш после. Невярвам да има проблем за 50км, но... А когато имам проблем с "прочистването на каналите" - пия 3 в 1 - действа като "Мистър Мускул" :wink:

Ведър и усмихнат ден :balk_21:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
« Отговор #75 -: Август 18, 2010, 10:20:35 am »
Добро утро приятелки.
Пете редовните благодарности за грижата която полагаш за нашите килограми и честитки за лентичката.Мноого е сладка.Така от цвят на цвят неусетно да минават месеците до срещата с бебчо.
[quote author=mariq_81С тая БТ вече направо започнах да се отчайвам(май клостила не и влиае добре).Нищо не разбирам защо така играе,какво значи това:че се образуват повече фоликули или вече са се спукали.
[/quote]

Точно това означава,че се образуват повече фоликули и графиката няма да е достоверна.Това съм научила от Денис,че такива графики не отразяват правилно нещата.

А при мен нещата вече са повече от ясни- :witch: пристига бавно но славно.Вчера имах чувството че всеки момент ще ми потече,въпреки БТ сутринта,но днес вече няма съмнение че ще потече с оглед на днешната.Само дано е по-бързо да не ме мъчи в тия жеги тази вещица.
И все пак измежду бейбиплан и ФФ-аз съм си определила най-точно деня на ову в случая нощта.И знаех че сме я изспуснали и този път,но  после се породиха някакви надежди бейбиплан да познаят с оглед на това че  :bed: бяха тогава,но не-знаех си че е невъзможно тогава да ми е била ову.Така че приключих и с този месец.От октомври отначало.
Аз от днес съм и на работа вече.Желая лек ден на всички.
  <br />
« Отговор #76 -: Август 18, 2010, 13:00:37 pm »
Здравейте милички!
Аз тия дни не мога да ви съзерцавам,на моренце сме от понеделник и вече зверски изгорях  :oops: та сега съм се скрила здраво под чадърчетата.
Мони честит рожден ден на патерици! :happy_birthday_1: бъди много здрава и щастлива
Пете честито сърчице дано всичко да е наред до края
Стоека  :crossfingers: и на всички очакващи тази седмица
Аз вече май я отписах този месец уво въпреки положителните тестове никога не се е бавила толкова

Вярвам!!!!
« Отговор #77 -: Август 18, 2010, 14:20:09 pm »
Bebeshori, според мен точно днес и утре е момента...Нищо не сте изпуснали..БТ е идеална направо !!!!!!!!!!!!!!

*
« Отговор #78 -: Август 18, 2010, 15:45:33 pm »
Здравейте момичета. Успявам да се запиша чак в сряда...
Маймунче, благодарско за темичката.
Моникс, честит рожден ден на патерици, пожелавам ти да съумееш да сбъднеш най-съкровените си мечти и сили да продължиш да мечтаеш.
При мен... големи терзания с едни ову тестове- клиър положителни, с две еднакви черти всеки ден в продължение на 3-4 дни, а овю успоредно  с Клиър отрицателни, така и не ми се покачи БТ, днес вече Овю е положителен. Обадих се на док, той каза, че Клиър имали лоша партида и да не им вярвам много...
*
« Отговор #79 -: Август 18, 2010, 16:02:25 pm »
Петич и тук честито ти сърчице
Голямо гуш от мен
[/url]