0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Август дойде с много чертички две по две :) 16.08 - 22.08 :)
« Отговор #40 -: Август 17, 2010, 09:38:34 am »
Аууууу колко съм изпуснала!!!
 :happy_birthday_1: на патерички за Мони-жива и здрава и много влюбена и мн обичана,и едно прекрасно малко мишленце,което да те обожава!

Пете честити ембрионче-колко хубаво ще е че е овне!!!
Ние наистина сме наи-готините!!!!!!!!! :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:

И още Честита ви годишнина-още много, много години да се обичате и уважавате с половинката!!!

Аз този месец съм тотално объркана!Не съм сигурна кога ми е била Ову и дали съм имала изобщо,БТ много играе ,но ще пусна една тема за коментар!Според календара трябва да НЕ ми дойде в събота,но.....нямам представа!

Фе,Туци ние сме приблизително заедно!!!
Стискам ви  палци,както и за всички който имат нужда!!

Хубав ден от мен!
И стойте на хладно!
Цунки Маймунки!!

« Отговор #41 -: Август 17, 2010, 10:01:59 am »
Добро утро .След няколко дена "близане на рани" ето ме пак.
Пете мерси за закуската и почерпката.Честито ти овненце и честита годишнина с пожелание за много години заедно.Какъв хубав подарък си направихте само.
Стискам палци на всички ви да се похвалите с хубав резултат.
Дано щъркелите са ви на късмет.На мен явно не ми бяха  :( предния месец.
Лек ден на всички.

*
« Отговор #42 -: Август 17, 2010, 10:13:31 am »
Здравейте сладка банда .
Петенце ,честито ембрионче ,да си го пазиш много .
Честита ви и годишнина -здравии все така да се подкрепяте и да се радвате на миговете заедно .
Радвам се ,че днес има много положително настроение тук.
Стискам палчета за всички  :crossfingers: :crossfingers: :goodluck: :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug: /няма да изброявам /че може да изпусна някой ,а не искам  :D :D
При мен ловния етап продължава защото май пак ще имам късна овулация .Няма как ,не се отказвам толкова лесно  :wink:
Лек ден милички .
*
« Отговор #43 -: Август 17, 2010, 10:18:27 am »
Здравейтеее,

Ех, винаги е хубаво човек да чете добри новини- честито на Петя, пожелавам ви и да сте все така щастливи заедно много години по толкова  :kaos7:

Туци, Шкембелина, заедно да се надяваме, че не-чакането ще е по-леко  :wink:

Стоека, стискам палци!

Йоли, и аз много се радвам да те видя пак в темата  :P и дано щъркелите донесат бебета за всички желаещи  8)

Аз вчера вечерта пак се поядосвах едно хубаво, ех момичета, съжителството с родители дори и временно е кошмарно преживяване  :? дано час по-скоро заживеем отделно /уж е въпрос на още малко време- надявам се до месец-два/, че вече не ми издържат нервичките.

Хайде, лек ден засега и дано до края на седмицата имаме само слънчеви новини  :)

*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #44 -: Август 17, 2010, 10:35:07 am »
 :) Добър ден Добър ден  :D
Аз с малко закъснение  :oops: да честитя - Мони мила , Честит Рожден Ден !  :D
Най-хубавият подарък вече го имаш, от тук - много здраве, щастие и успех !

Пете честита годишнина и овненце  :D И аз, като Йоли, скромно ще кажа, че не сме за изпускане  :lol:
Йоли уелкъм бек !!!  :bighug: :bighug: :bighug: Чакахме те ! Сега само позитивни дни и хубави вести  :D

Успех на всички! Стоека , Туци  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
 :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
« Отговор #45 -: Август 17, 2010, 10:37:25 am »
Добро утро сладурки.
Петя при теб поводите за честитки не свършват-само така.
Честита ви годишнина.Желая ви дълги години семейно щастие и да отгледате и правнуци заедно.
Благодаря ти за трапезата.

Аз вчера вечерта пак се поядосвах едно хубаво, ех момичета, съжителството с родители дори и временно е кошмарно преживяване  :? дано час по-скоро заживеем отделно /уж е въпрос на още малко време- надявам се до месец-два/, че вече не ми издържат нервичките.

Фе разбирам те напълно.И аз съм в подобна ситуация,само че при мен не става въпрос за родители,а за девер и етърва и при мен ще е доживотно (за съжаление).Но аз съм ги игнорирала уж,обаче знаят да ми скъсат нервите поне по един път на ден задължително.

Момичета и днес и докрая на месеца ще бъдат тези адски жеги.Пазете се на сянка и приятен ден от мен.
  <br />
*
« Отговор #46 -: Август 17, 2010, 10:55:09 am »
Аз уж писах ама някъде ми изчезна поста  :oops: :oops: :oops:
Та добър ден вече, Петенце много се радвам за резултата и честит ави годишнина още мноооооого години да се обичате, уважавате, разбирате и правите взаимни компромиси  :wink:
Йолиии дано поне един щъркел ти донесе бебоче :D
Стоека, аз силно се надявам тия дънки да не можеш да ги обуеш скоро и да имаш хвръкнал шкембак  :D :D :D
Гмурвам се във всичките вирусчета
Аз съм малко разочарована и сигурно ще отмня часа за Плевен, защото вчера мъжо ми донесе предизвестие за освобождаване от работа и докато не си намери някъде с тия кредити дето ги имаме ще е някакъв ад, но засега ще изчакам до края на седмицата ще го мъдря, много ми е гадно, но аз му казах, че сме млади, здрави и прави хора и да не ми се отчайва, че ще го бия  :D Всичко ще си дойде на мястото
Та да не ви отугчавам с моите простотии
Желая ви лек ден и ви стискам палци на всичките, да не ви изброявам, че само хубави графики има  :D
*
« Отговор #47 -: Август 17, 2010, 10:55:23 am »
Ооооооо и аз напълно те разбирам Фе,че ние сме в една гарсониера4 човека,надявам се и аз много скоро да се изпарят свекърските телеса ама....
Женка,ще се справите заедно  :bighug:живота все поднася едни изненади,точно мислиш ,че нещата потръгват и все нещо се скапе :?
« Последна редакция: Август 17, 2010, 10:57:34 am от moniks_s »

*
« Отговор #48 -: Август 17, 2010, 11:04:51 am »
Женя, ще справите! Но заедно, никакво отчаяние.
То май и мен ме грози уволнение след болничният които си взех от клиниката. Шефа, заяви, че съм искала 10дни отпуска, какъв бил този болничен сега, не можело да се разчита на мен!!! След 7 години работа във фирмата!!! Е, да не ти казвам какво си помислих на ум.... Ами кредити бол, обаче сега е по-важно да дойде 27.08 :lol: :lol:

Така, че горе главата! След всяка трудност идва и нещо по-хубаво. Както е казано, всяко зло за добро!
*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #49 -: Август 17, 2010, 11:35:37 am »
Оф с тея шефове...пу-пу, поне аз случих на много готин.

Относно свекърските телеса - нашият опит за съвместен живот приключи за около 3 мецеса. 3 кошмарни за мен месеци и само като си помисля - лошо ми става ! Не искам по никакъв повод да стъпвам повече в онази къща...и Йоли ме подсети, че трябва да си откача хамака! :lol: От както съм бременна 3 пъти се местя ! Първо от нашия апартамента  в къщата на свекърите, после не просто ми писна, а подлудех...и кзах на мъжа ми че той каквото иска да прави, но аз се омитам...и съвсем сама си изнесох целия багаж! Отидох си в нас, при майка ми...2 седмици живяхме "разделно" с човека, докато на финала той не започна да се изнася леко леко към апартамента...Та чак след това аз пак съвсем сама се довлякох. Уж дебеланите не трябва да вдигат тежко...аз страх не страх - кака здравка ви казвам!
Това беше огромна грешка !!! Да не говорим, че цялата тази "веселбичка" ни струваше близо 10 хиляди в ремонти и нови мебели...пари хвърлени не на вятъра...а в кенефа. А сега като трябват - ми няма.  osi_7 osi_7 osi_7
Съжалявам! Ето и аз се облекчих  :lol:
« Отговор #50 -: Август 17, 2010, 15:15:32 pm »
Женя не се отчайвай моя мъж остана без работа от началото на май. Много се бях притеснила естетсвено и ние сме с кредит за ремонт на жилището ни  osi_7 Но за наше голямо щастие точно в момента в който се бяхме отчая ли че неможе да си намери работа промениха закона за безработицата. И тъй като той се е осигурявал на пълната си заплата сега ще взима с 100лв по малко от последната си заплата за следващите 7 месеца  :lol:

успех всичко ще се нареди
*
« Отговор #51 -: Август 17, 2010, 22:51:55 pm »
Минавам да ви пожелая мноого успешна седмица и тлъсти две чертички да има!!!Дано да “допринеса“ за това с малко заразни вирусчета  :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: Стискам палци за Стоека и за всички в очакване тази седмица  :bighug: Женя - дано скоро намерите нова и по-хубава работа - всяко зло за добро. Най-важното е да сме здрави, а всичко друго се нарежда някак си........
*
« Отговор #52 -: Август 18, 2010, 06:54:10 am »
Добро утро!
Спинкате ли, ааа? :D
Благодаря ви за пожеланията, милички! Да ви се връщат тъпкано и на вас! :D
Жени, Стоека, милички, дано скоро всичко да се оправи!
Пращам ви вирусчета за късмет на всички през днешният ден! :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
А сега закуската -
Аз отивам да пускам кръвчица за изследвания :wink:
Айде спорен! :D
« Отговор #53 -: Август 18, 2010, 07:16:09 am »
Добро утро :)

Пете, честито тупкащо сърчице  :heartbeat:
Леки и спокойни бременни месеци :wink:.

И аз да се наредя под твоите вирусчета :wink:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
« Отговор #54 -: Август 18, 2010, 07:17:13 am »
Добро утро и от мен!
Пете, мерси за трапезата, отново, и честита ти лентичка, следващата темичка ти е ред и ти се полага. :D
Лек и спорен ден на всички.
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
« Отговор #55 -: Август 18, 2010, 07:17:30 am »
Оооооо, честита ти лентичка Петя. Благодаря ти и за вирусите, аз определено имам нужда от тях.
Както обикновенно си раннобудна и си сложила масата.
Какво ли щяхме да правим без теб, сигурно все гладни щяхме да си стоим  :D :D :D

В тези дни много-много не ми се пишеше затова само ви четях.
Искам да честитя на патерица и на теб Мони, желая ти здраве, късмет и да си родиш здравичко и красиво бебче!
За Стоека много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

На всички останали, без да ви изброявам, желая красив и приятен ден!  :sunshine:
*
« Отговор #56 -: Август 18, 2010, 08:01:53 am »
Оле колко сте ранобудни! Не спите ли?
Аз бързам да се наредя под вирусчетата :D :D.
Благодаря за закуската, нареждам се на масата :D Ох, тези френски кроасани с масло!!! Пете, рецептата моля  :lol: :lol:
« Последна редакция: Август 18, 2010, 08:03:27 am от stoeka71 »
« Отговор #57 -: Август 18, 2010, 08:02:40 am »
Добро утро сладурки,

Днес съм от малк по-раннобудните.
Пете, честита ти лентичка :)

На всички пожелавам приятен и ползотворен ден :)

Цунки

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #58 -: Август 18, 2010, 08:15:10 am »
Петинка честито :) прекрсано мъниче :) лек ден и от мен момичета-отивам на работа,а днес пак ми е сънливо... Ще се видим по-късно.Спорен ден и дано е по-хубав от вчерашния :)
« Отговор #59 -: Август 18, 2010, 08:33:02 am »
Добро утро и от мен :).
 Пете честита лентичка,много ти отива  :wink:,и мерсаж за закуската :).
Стоека хапвай ,това е важно задължително закусчица  :lol:.
 Аз от две вечери нещо не мога да спя ,голямо безсъние ,въртя се,комарите ме ядът,схващам се абе ужассс,и сега гледам като зомби,а толкова работа имам днеска че не знам как ще се справя.
 Чао засега от мен :).
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...