0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Август дойде с много чертички две по две :) 16.08 - 22.08 :)
« Отговор #100 -: Август 19, 2010, 22:31:06 pm »
Добър вечер.
Женя, поне знаете, че проблема е хламидии  и ще го решите. Сг - Нормозооспермия ми се струва ок :)
Фовче, моля те не унивай  :bighug:
Момичета, как се справяте с мъжете си в дните, в които трябва да кексите? Аз винаги съм се стараела той да не разбира кога съм в овулация, а снощи... снощи ми заяви, че усещал, че искам да правим секс само в определени дни и аз съм му толкова ядосана, че тоя месец направо.. си го отписвам.
« Последна редакция: Август 19, 2010, 22:33:23 pm от chin »
*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #101 -: Август 19, 2010, 22:46:58 pm »
Чини, мила, не се излагай  :) да отпишеш месеца само заради това?!

Още по-добре ! Щом усеща - да се включва дейно, без излишни коментари, и така  :D
Тази вечер има голяма работа за вършене - да не се скатава  :D
*
« Отговор #102 -: Август 20, 2010, 06:56:31 am »
Добро утро!
Спинкате ли, ааа? :D
Хайде не остана, днес е петък и от утре - почивкаааа :D
Поне за тези, които почиват де :wink:
Заповядайте на кафенце:

Лек и спорен, а и прохладен петък.
Прегръдки на всички! :D
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #103 -: Август 20, 2010, 07:11:57 am »
Добро утро! Ехххх, Пете тази петъчна закуска ще я ям с егати му кефа.За мен днес е последен ден работа и после- отпускааааа, юпииииииии. Соро ще имаш гости  :wink: Освен това БТ ме зарадва тази сутрин и дано си имаме Ову този месец, в който не пия нищичко стимулиращо.
Фовче, разбира се, че ще се окуражаваш, никакво униване.Както казва Рени, ТЕ чакат яйчицето, а не то тях, така че...
РТФ приятно пътуване и страхотно да си изкараш където и да ходите.
Чин - не му се сърди, недей ... Сега не е момента. И ние така предния ден се изпокарахме, защото милото искаше своите мързеливи 20 мин, и аз като едно истинско хлапе се разсърдих, но... сърчицето е на линия. Хубаво е да се поразсърдите малко и после да се сдобрите с един хууубав кекс. Надявам се да го видя сърчицето в графиката ти.
Женичка, аз не разбирам от хламидии, но съм чувала, че се оправят, така че смело напред и за твое успокоение направете изследванията и на другото място. Но те нали са за това, да се види откъде идва проблема и да се отстрани.А това няма как да не стане.Успех миличка
Е, хайде ще се подготвям за последния ми ден в АДА /колежката ми, като че ли съвсем умишлено постоянно ми говори за бебета, всякакви бебешки работи и постоянно ми навира снимки на бебета в носа- не издържааааам/
Туци, ФЕ, Гале и всички НЕчакащи - целувам виииии
Хайде спокоен, слънчев ден от мен и стойте на хладничко  :bighug:
« Последна редакция: Август 20, 2010, 07:13:52 am от ioly »

« Отговор #104 -: Август 20, 2010, 07:52:48 am »
Добро утро милички  :D
 Пете мерси за закусчицата.Лек и спорен ден на всички :).
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #105 -: Август 20, 2010, 07:59:41 am »
Добро  и от мен!Минавам да пожелая успех на всички и да хапна от Петината закуска :D
Фовчи,няма да се отчайваш,аз съм чела че човечетата живея 3-4дни така,че :wink:
Успешен петък на всички osi_9 :goodluck:

*
« Отговор #106 -: Август 20, 2010, 08:01:02 am »
Добро утро и от мен.
Петенце отново си ни поднесла чудна закуска. И аз се нареждам на масата.
Йоли да си изкараш една хубава отпуска. Не и обръщай внимание на твоята колежка. Гледай да не се впрягаш много. Както се казва тегли и една дългааа ... благословия и да си върви по пътя. Пожелавам ти много скоро ти да говориш само за  :babyflips:
Чин - е моя не може да усети кога ми е ову. То и аз не мога :D, но този месец каза че съм му стопила лагерите. Направо съм му била изпила силити. Ама аз какво да направя - отпуска, почивка-той какво друго очаква. За това пък сега съм го оставила намира. Споко те мъжете май незнаят какво искат.
За всички НЕчакащи, а и за всички останали :goodluck: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Хубав ден на всички.  :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #107 -: Август 20, 2010, 08:15:00 am »
Ееее, доживях да се се "разпиша" :)
Добро утро сладурки  :P
Петенце, страхотен изглед, благодаря за закуската.. мога да стоя на този изглед цяяял ден :)
Не можах да пиша вчера, че бяхме у нас в Денвър да си нагледаме къщата и да окосим тревата..Абе мани! Дано да успеем да я дадем под наем, та да мирясаме и ние!
Туци, Фе, Фовче, Йоли аз чакам заедно с вас и се надявам да провлачите крак  :bfp:
Чини, и моя мъж ми ги е правил тези "сценки" И само повтаря, че се чувствал под напрежение, когато "трябва" да се кексим заради + Ову тест или покрай дните на Ову..Много ме ядосва понякога, аз спрях да му казвам каквото и да било, и пак знае значи! Понеже толкова много се изтормозих покрай спонтанните аборти, той сам предложи да се кексим колкото и когато трябва, та сега не ми се "опъва" толкова..
Жени, какво значи нормозооспермия? (не съм много в час)  :ask:
Прегръщам ви всичкииииииииииии  :grouphug:

*
« Отговор #108 -: Август 20, 2010, 09:00:25 am »
Добро утро момичета
Петенце пак си станала рано и си ни приготвила сутрешната трапеза-Мерси за което .
Йоли ,Мони ,Гале  и на всички останали  :bighug: :bighug: :grouphug:.
Чин -позната история ,все си мислех ,че само моя мъж е такова магаре по-някога.То май всички са еднакви .Когато не правя тестове и не съм във фертилните дни ,много настоятелен ,но като дойдат дните -много е изморен и причини всякакви .Не се тормози ,знам ,че е трудно и всичко е толкова изморително ,но трябва да сме силни .
Успех на всички !!!!!
При нас ловът приключи ,но пък си остава голямото чакане .То като се замисля винаги има какво да те държи под напрежение  :lol: :lol:
 :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
« Последна редакция: Август 20, 2010, 09:11:34 am от foveri »
*

ioly

• 785
« Отговор #109 -: Август 20, 2010, 09:16:08 am »
А така Монито кажи му на това нашето Фовче за да е спокойна.
Туци, БТ е страхотна и днеееееес Супер, супер, супеееееееер
Фе :crossfingers:
Галче ти, ти да повлечеш крак мила.

*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
« Отговор #110 -: Август 20, 2010, 09:29:33 am »
Добро утро момичета.
Петя страхотно е на твоите трапези.Благодаря ти.
От снощи си мисля как днес ще трябва да напиша да ме премахнете от списъка на чакащите,защото най-накрая ми прокапа след всичките дилеми и терзания,но какво установих тази сутрин  8O :тези същите 4-5 капки от снощи са си останали (само вече бяха тъмно кафяви) извинявам се за цветното описание на картинката,но съм шаш.А най-голямата ми изненада беше БТ тази сутрин-37.00.Незнам какво ме накара да я измеря и направо ме хвърли в музиката.Аз снощи дори си промених календара-записах си днешния ден като първи на нов цикъл-но днешните случки направо ме застреляха.Погледнете ми така наречената графика и вижте за какво става въпрос.Аз я върнах старата,а това кървене го записах като неменструално,освен ако днес няма някакви промени  :o
Извинявайте че ви тормозя с моите проблеми.
Желая лек ден на всички.
  <br />
*
« Отговор #111 -: Август 20, 2010, 09:42:33 am »
Добро утро момичета!

Включвам се,за да кажа че стискам палци на всички НЕчакащи и ловуващи също!

Тити дано дано така да остане БТ още дъъълго  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Лек  и усмихнат ден на всички !!!

*
« Отговор #112 -: Август 20, 2010, 09:43:50 am »
Мале Тити  страхотно мила .Това ми прилича на  :bfp:.Хайде миличка пусни едно тестче.
Супер ,дано ,дано  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
« Отговор #113 -: Август 20, 2010, 09:45:47 am »
Тити, ако до утре няма нищо /дано да няма/, препишкай едно тестче, може пък яйчецето да е дочакало някой бърз боец.  :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #114 -: Август 20, 2010, 10:00:05 am »
Мале Тити  страхотно мила .Това ми прилича на  :bfp:.Хайде миличка пусни едно тестче.
Супер ,дано ,дано  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
И аз мисля като Фовито, Тити дано миличка, аз и в графиката ти писах  :D :D :D
Йолиииии бегай да почиваш от тия твои тормозители и да не ни забравиш ей
Туци,Фе хайде зарадвайте ни  :wink: :crossfingers:
Пете мерси отново за страхотната закуска и кафенце и сокче хммм
Гале нормозооспермия, означава че спермограмата и човечетата са наред,т.е. в норма  :D
Ох Чичи миличка, аз всеки мисиц ги имам тези проблеми, как ме усеща и аз незнам и като мине ову и аз му казвам, че трябвало еди кой си ден да правим кекс и той вика що не ми каза, е върви обяснявай че съм казала ама кой да ме чуе
*
« Отговор #115 -: Август 20, 2010, 10:07:05 am »
И аз стискам палци, Тити  :wink: БТ даже определено се движи нагоре!

Мен днес сутринта майка ми ме стресна за събуждане, че трябвало да се изследвам за тези редките западно-нилски вируси, защото миналия месец бях командировка до Солун /и даже ме ухапа 1 комар/ ама сега като чета в нета по-подробно и ми се виждат големи глупости  :lol: т.е. все пак ми няма нищо а мина много време.

Ох, да ви кажа, вчера като се замислих за тия нашите жилищни истории - сега нали ще има или огромен ремонт за над 2 месеца на старото жилище или ще се продава и купува по-ново- и нещо се стреснах, че ако вземе че стане бебето, момента е доста неподходящ, да се подмятаме насам-натам точно в този момент или не дай си боже да сме някъде под наем в междинния период и то вече да се роди пък още да не сме се установили /че то в къщи вече трудно се издържа- всеки ден нови забележки и правила  :? /. Ще ми е много мъчно ако се наложи да спрем опитите за известно време. Ако пък е станало, и тогава ще има де се притеснявам.. Ето оплаках се.

Пожелавам слънчев ден на всички!

*

ioly

• 785
« Отговор #116 -: Август 20, 2010, 10:15:46 am »
Тити това което разказваш звучи страхотно и БТ е страхотна- дано мила, дано дано дано  :crossfingers: :bfp:
ФЕ според мен е късно чадо за подобен род терзания  :P :wink: , а пък и не мисля, че е мноого страшно и местенето или квартирата. Продължавам да стискам палци
Жении въобще няма отърване от мен да знаете-при моето свеки има комп и нет и ... никакво забравяне- немога аз без моите дружки
Обичам ви беееееее муцункииииии

« Последна редакция: Август 20, 2010, 10:21:27 am от ioly »

« Отговор #117 -: Август 20, 2010, 10:36:40 am »
Сладурки, здравейте :)

Много сте активни тази сутрин.

ТИТИ, това е чудесна новина, дано БТ остане висока и оная вешица да дойде след 9 месеца :)

ФЕ, ако бебо е станал, не се притеснявай--значи сега трябва--а за ремонта, тъкмо ще имаш оправдание да не помагаш много, а мъжо да върши цялата работа...:):)

Много ви целувам и прегръщам и дано завали порой от  :bfp: :bfp: :bfp:

*
« Отговор #118 -: Август 20, 2010, 10:41:32 am »
Тити, :P хайде дано онзи мой сън от преди месеци, най-накрая се сбъдне :crossfingers: :crossfingers:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #119 -: Август 20, 2010, 10:51:22 am »
Пете, ти не спиш ли?
Страхотна закуска, сега отивам да си направя кафе и на масата :lol: :lol:

Аз от в4ера нямах интернет и колко само съм изпуснала!!! Сега ще ви изчета подробно :D

titibar това за БТ супер, хайде дано скоро ни зарадваш  :bfp:

Fe така стават хубавите неща - неочаквано! И имаш повод да се поглезиш и мъжът ти да свърши основната работа :P