Е, ето го и това заритото в пясъка. Вече се поизтупах и отново съм сред готината щъркелова банда/не че не ви наглеждах де /. Честита ни нова тема и дано третия списък наистина стане мнооого дълъг. / в тази връзка разчитам Петето като се върне от доки и ни разкаже с подробности
да ме впише в "ловуващи"/ все още съм сред вас.Ако ме искате разбира се.
Монито мииии и тук мила един виртуален подарък от мен
Туци, Фе пожелавам ви да сте първите в третото списъче за тази седмица и... не ни дръжте много дълго под напрежение.
Стоека имаш цялата ми положителна енергия и всичките ми видове палци мноооого здраво стиснати за теб.
Раиската там в хамака в райската ви градина сигурно е прохладно, а? Да стоиш на сянка, че много те мисля как си в тази жега.
Мисля всички по-малки и по-големи пупинки- да се пазите.
Анизка я кажи Ицката държи ли се мъжки в тази жега?
Снежи сериозна съм поне с БТ ще съм сериозна този месец.
Жениииии, ходите ли на Дунава да се разхлаждате?
Ееееей аз забравих да ви кажа- тази вечер като се прибирах от работа и точно преди Елин ПЕлин на едно от полетата мнооооооооого , ама мноооооого щъркели на едно място, и си казах на ум "ей ги на моите дружки" и ми стана смешно.Чак се подсмихнах нищо че бях самичка. Шашава работа или ще съм в дълбока депресия или ще олигофренясам тотално. После Клостила ми бил виновен...ГЛУПОСТИ Хапе ме и мене някое куче ама кое точно...??? ххиихихихи
Хайде приключвам с глупостите и ви пожелавам една прохладна вечер пълна с много любов. Чао