0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

http://www.youtube.com/watch?v=VCUlC3l7PcQ

ОЧАКВАЩИ ДА ВИДЯТ  :bfp1:    

shkembelina - 21.08 :crossfingers:
Гальонди - 25.08 :crossfingers:
stoeka71 - 27.08 :crossfingers: (чакам си подаръкаааа :P )
bebeshori - 28.08 :crossfingers:
Рени 86 - 29.08 :crossfingers:
foveri - 30.08 :crossfingers:
Женя - 31.08 :crossfingers:
Чин - ? :crossfingers:
Ioly - ? :crossfingers:
Snegina - ? :crossfingers:

ЛОВУВАЩИ  :biglove:

mariq_81 :heartbeat:
Оливиа  :heartbeat:
Цвете   :heartbeat:  
Чоки :heartbeat:
Ahiito :heartbeat:

ВИДЯЛИ   ЗА МЕСЕЦ Август  :bfp1::  :cheerleader:  
tucy :cloud9: :babyflips: 

Добро утро щъркелчета :).
Заповядайте в новата тема,дано тя е по добра от миналата седмица и да има всеки ден поне по един положителен тест ,а за целта пращам много заразни вирусчета :D  :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust:
« Последна редакция: Август 22, 2010, 20:12:55 pm от petqst »
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
Добро утро сладуранки .
Исе ,миличка Благодаря ти за новата и късметлийска темичка .Дано както си написала всеки ден да има поне по един положителен тест . :D :D
ООООООООООООООППППППППППППААААААА  :surfinga: :surfinga: Да се понеса по вълните на щастието  :lol: :lol:
« Последна редакция: Август 16, 2010, 09:00:14 am от foveri »
*
Добро утро и от мен.
Да ни е чстита новата темичка. Дано е късметлииска и да има повече момичета, които да се похвалят с ++++ тестчета.
Хайде и аз да се цопна под вирусчетата.
Поздрави и хубав ден ви желая момичетата, макар че днес също ще е много горещ ден. :D

*
:surfinga: :surfinga: и аз да цопна във вирусчетата, че лова тази седмица започва  :D
Мунче мерсаж за темичката и дано има поне през ден + тестчета  :wink: :D
За мен отпуската приключи и вече съм на работа  :D Хайде лек ден и много положителни емоции
Добро утро и от мен, сладурки :)
Честита нова темичка. Нека се препълни само с  :bfp:. Успех на всички  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
И стойте на хладно, казаха че ще стане до 40 градуса навън.
Целувки
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
Re: Август дойде с много чертички две по две :) 16.08 - 2
« Отговор #5 -: Август 16, 2010, 09:39:52 am »
Здравейте, момичета!
Да ни е честита новата темичка, много положителни тестчета да има.... :D /мерси, Исе/
Жени, благодаря за кафето и закуската.
Пете, Мони чакаме ви днес с хубави новини от прегледите. :crossfingers:
Късмет на ловуващите и очакващите.  :goodluck:
Другата седмица и аз ще съм в редиците на ловуващите. :D
Лек ден и усмивкиии...
*
Мънки, бързам да се наредя под твоите вирусчета и да ме заразят бързо!
Да са ни на късмет, с много положителни тестчета  :bori_007: :bori_004: :bori_015: :bori_005:

*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
Добро утро и от мен!
Да се запиша и аз в новата късметлийска темичка на Маймунски.
Влизам във вълните от вируси  :surfinga: :surfinga: и се надявам да остана там толкова дълго,че и аз да ви ги пращам след броени дни.
Женя честит ти работен ден.На мен ми остават още два отпускарски и от сряда съм и аз в лудницата.
Петя нещо ни липсва днес със софрата.Дано да е добре и просто да си спинка.
Пазете се от жегите.Много е горещо.
  <br />
*
Re: Август дойде с много чертички две по две :) 16.08 - 2
« Отговор #8 -: Август 16, 2010, 10:27:59 am »
Да бе да, спинкам аз :wink:
Чаках до 8ч. и тъй като никой не пусна тема изчезнах да си пия кафенцето с дружки :D
Ха сега - Да ни е честита темичката и дано има мноооого положителни тестчета в нея - Маймун-благодаря :D
Жени ме е отменила - благодаря за което :wink:
Монииии, жива и здрава да си ни мила! :D
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=43301.msg741573;topicseen#msg741573
Айде лека и спорна седмица и от мен :D
Като се върна ще докладвам :D
« Последна редакция: Август 16, 2010, 10:30:30 am от petqst »
*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
Хопала, ей ме на  :lol:
Честита нова темичка ! Да се напълни с много радости  :D
Re: Август дойде с много чертички две по две :) 16.08 - 22.08 :)
« Отговор #10 -: Август 16, 2010, 10:36:29 am »
Добро утро милички,

Мони, :happy_birthday_1: :happy_birthday_1: :happy_birthday_1:, да си мноогоо здравичка, щастлива, обградена от хора, които мноог да те обичат и да те глезят! Весел празник :)

Да се цопна и аз под вирусчетата, че вече незнам ловуваща ли съм или не... то ще си покаже!

На всички бъдещи мамчета, които са на преглед днес, да ни зарадвате с много хубави новини.

За всички останали---много приятен ЛОВ с много ЛЮБОВ, а на НЕчакащите, да го дочакате --- ама след 8-9 месеца :)

Целувам ви всичките !!!

*
« Отговор #11 -: Август 16, 2010, 10:55:44 am »
Здравейтеее, хайде и аз под сините вируси ако са останали докато стигна до компютъра  :D

Благодаря, че сте ме включили в списъка, засега нямам признаци на нищо, трябва да изкарам поне докъм края на седмицата, за да има причина да тествам.

Няколко дни ме нямаше, че бяхме взели два почивни и със събота и неделя станаха четири, та изчезнах на планина, без компютри и интернет  8) ноо с термометъра до леглото  :lol: Обаче вече изчетох всичко и от старата тема и съм пак на линия  :wink:

Мони,  :balk_19: Всичко най-хубаво ти желая!
« Последна редакция: Август 16, 2010, 11:34:22 am от Fe »

*
« Отговор #12 -: Август 16, 2010, 11:25:27 am »
Мончиииииии  :happy_birthday_1: :happy_birthday_1: жива и здрава да си ни миличка, много, ама много да те обичат, целуват, глезят и уважават, постоянно да те даряват с любов, пък и ти тях. Много щастливи мигове днес и занапред.
Пете ще те чакаме с нетърпение да видим колко сърчица имаме  :D
Аз продължавам да стискам палци, за всички които имат нужда  :D Лек ден
*
« Отговор #13 -: Август 16, 2010, 13:56:35 pm »
Ето ме и мен!Благодаря Ви за пожеланията от сърце!Дано темата се напълни с +++++++++ тестчета подобаващо :wink:
време е за почерпка,днес навършвам 30 лета :D,всичко с бебо е ок ,62.5мм -6см :wink:

и вирусчета естествено :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
« Последна редакция: Август 16, 2010, 14:32:13 pm от moniks_s »

*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
« Отговор #14 -: Август 16, 2010, 14:03:33 pm »
Е хайде да ти честитя и тук след почерпката.
Да си жива,здрава и много щастлива,а няма как да не си с това сърчице под твоето сърце.
Най-искренни пожелания за сбъдвсне на всичките ти мечти.
 :happy_birthday_1: :happy_birthday_1: :happy_birthday_1:
  <br />
« Отговор #15 -: Август 16, 2010, 14:26:47 pm »
Мони,  :happy_birthday_1: :hbirth: :occasion13:
Желая ти много здраве, сбъднати мечти и прекрасни дни с любимите хора. 
*
« Отговор #16 -: Август 16, 2010, 17:16:45 pm »
Петенце,айде душко чакам доклада с нетърпение :crossfingers:

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #17 -: Август 16, 2010, 18:11:23 pm »
Монииии  :balk_19: Желая ти много хубави моменти от 30-те нататък :) пази се много ве пак сте двама :) УУ бебо е голям..Миличка весело изкарване на рождения ден и много подаръци.Е,ти си имаш най-големия но все пак..  :wink:
ПП: и не се напивай много само в рамките на нормалното  :D

Лека вечер сладуранки-аз отивам малко да релаксирам след работа на терасата..
*
« Отговор #18 -: Август 16, 2010, 18:15:42 pm »
Мони, честит рожден ден. Пожелавам ти много здраве, много щастие и много късмет.
Страхотни новини за бебо. Само така.
Фе ние с теб сме заедно общо взето. :D До края на седицата няма ли М и аз см решила на 22 да се тествам, пък да видим. :) Стискам палци на теб, а и на всички останали.
Поздрави.

*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #19 -: Август 16, 2010, 19:33:14 pm »
Е, ето го и това заритото в пясъка. Вече се поизтупах и отново съм сред готината щъркелова банда/не че не ви наглеждах де /. Честита ни нова тема и дано третия списък наистина стане мнооого дълъг. / в тази връзка разчитам Петето като се върне от доки и ни разкаже с подробности  :wink: да ме впише в "ловуващи"/ все още съм сред вас.Ако ме искате разбира се. Монито мииии и тук мила един виртуален подарък от мен  :balk_2:
Туци, Фе пожелавам ви да сте първите в третото списъче за тази седмица и... не ни дръжте много дълго под напрежение.  :P
Стоека имаш цялата ми положителна енергия и всичките ми видове палци мноооого здраво стиснати за теб.
Раиската там в хамака в райската ви градина сигурно е прохладно, а? Да стоиш на сянка, че много те мисля как си в тази жега.
Мисля всички по-малки и по-големи пупинки- да се пазите.Анизка я кажи Ицката държи ли се мъжки в тази жега?
Снежи сериозна съм поне с БТ ще съм сериозна този месец.  :wink:
Жениииии, ходите ли на Дунава да се разхлаждате?
Ееееей аз забравих да ви кажа- тази вечер като се прибирах от работа и точно преди Елин ПЕлин на едно от полетата мнооооооооого , ама мноооооого щъркели на едно място, и си казах на ум "ей ги на моите дружки" и ми стана смешно.Чак се подсмихнах нищо че бях самичка. Шашава работа или ще съм в дълбока депресия или ще олигофренясам тотално. После Клостила ми бил виновен...ГЛУПОСТИ Хапе ме и мене някое куче ама кое точно...??? ххиихихихи
Хайде приключвам с глупостите и ви пожелавам една прохладна вечер пълна с много любов. Чао