0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Много съм пртеснена...
« -: Август 14, 2010, 08:23:29 am »
Здравейте. Преди годна и половина преживях спонтанен аборт в 7г.с., получих кафяво зацапване, лежах за задържане, но всичко приключи. Един от симптомите, че нещо не е наред беше, че ми спаднаха гърдите и нямах никакво неразположение. Сега съм бременна  в 5 г.с,нямам никакво неразположение, не ми се гади не ме бол кръста, единствено се събуждам много рано сутрин. Вчера пак ми омекнаха гърдите,ходих на лекар. БХЧ-то е 5249,90, видя се само плоден сак с размери 7мм,точицата още не се вижда, казаха ми да пусна БХЧ в понеделник.Аз страшно много съм се притеснила заради омекването на гърдите,
и че нямам никакво неразположение, чувствам се както обкновенно.Ще полудея направо.
Нормално ли е това според вас? знам , че е глупаво да ви питам, но се скъсвам от рев.
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Re: Много съм пртеснена...
« Отговор #1 -: Август 14, 2010, 08:27:03 am »
ох, на кой ден това чхг, доста високо ми се види за един сак
в 5 седмица е напълно нормално да се види само плоден сак, поне в 7 ще се види нещо повече
освен търпение и спокойство, друго нищо не мога да ти пожелая
за съжаление в тези малки седмици много често се случва бременността да не продължи да се развива  :?
но симптомите не са водещи в случая, аз съм имала две бременности и нищо общо между тях като симптоматика
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #2 -: Август 14, 2010, 10:51:17 am »
Dolva75, на мен бета ЧХГ ми беше 2009 в 5г.с. и 0 дни. Същия ден имах една хубава точка в матката и още една, която изчезна после. Ако си в 5г.с. и няколко дни, може би е нормална тази стойност, като имаш предвид, че се удвоява на всеки 2 дни.
Моите гърди бяха чувствителни в началото, около деня на първия положителен тест, после се успокоиха и започнаха да наедряват чак след 1-2 месеца. Нямах други симптоми освен безсъние и ранно събуждане. Ако не знаех, че съм бременна, нямаше и това да ми направи впечатление. От време на време имах като предменструални болки долу в корема, за които докторът каза, че не са хубави и ми предписа Нош-па или Папаверин. Аз по собствена инициатива се бях застраховала и с по 2 Утрогестана вагинално вечер, което доки одобри.
Стискам палци всичко да е наред! Твоето спокойствие е много важно за крайния резултат. За сега няма нищо притеснително, вярвай в твоето чудо и го пази :)
« Последна редакция: Август 14, 2010, 10:53:18 am от Meme »
« Отговор #3 -: Август 14, 2010, 14:56:22 pm »
Аз бях в спешния кабинет в Св,София, и на видеозона точката още не се видя.В понеделник пак ще пускам БХЧ. Явно заради предишния неуспех се побърквам така, направо ме е срам. Толкова искам това бебенце, а не мога да се успокоя. Нямам никакъв апетит. Нормално ли е сака да е само 7мм. в 5 г.с? На 34 год. съм , а се сдухвам така. Извинявайте момичета, че ви занимавам. Явно от страх полудявам.