0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте,
предстои ми втора операция /ендометриозна киста на яйчника/ и ми препоръчаха докотр Тимева от клиниката на Щерев. Моля Ви да споделите Вашето мнение за нея.
Предаврително благодаря!

lb2f
*
Отзиви за Д-р Тимева от клиниката на Щерев.
« Отговор #1 -: Май 16, 2006, 16:12:53 pm »
Аз посещавам тази клиника.
Д-р Тимева не ми е лекуващата лекарка, но при нея правих последната си инсеминация. С много добри впечатления съм  :)
Тук има доста момичета, които ходят при нея, надявам се да изкажат мнение  :)
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*

balmi

« Отговор #2 -: Май 16, 2006, 16:20:02 pm »
Аз съм пациентка на д-р Тимева. Много съм доволна - млада и компетентна лекарка (наборчета сме си). Имам й пълно доверие. Запозната е с проблемите на всеки един пациент и ни обгражда с огромно внимание и грижи. Мисля, че си попаднала на точния лекар.
*

mimss

• *
  • 156
  • И от най-тъмните облаци вали светла вода!
« Отговор #3 -: Май 16, 2006, 18:26:15 pm »
Аз бах при Тимева след дълго лутане и противоречиви мнения по моите проблеми. Въпреки резервите към клиниката, в която работи, мисля, че заслужава доверие.

Говори много директно и ясно. Беше единствената, която ми обясни какви са рисковете, без излишна реклама.

Аз съм "за".
« Отговор #4 -: Май 17, 2006, 11:30:13 am »
Благодаря за бързите отговори  :D  Довечера съм на преглед при докторката, стискайте палци. После ще разкажа.

Успешен ден на всички!

lb2f
« Отговор #5 -: Май 17, 2006, 15:02:32 pm »
И аз съм при д-р Тимева и съм много доволна. Все пак, в тези специализирани репродуктивни клиники правят и операции, но по-малко, отколкото в големите клиники по оперативна гинекология. Аз моите операции си ги правих в Майчин дом, и от финансова гледна точка. За д-р Тимева обаче мога да кажа, че преди това работеше в оперативна гинекология в МД и даже после се оказа и се сетих, че тя участваше в екипа при първата ми операция 2000г., а и тя ме ши - много ми е добро шевчето и почти не се вижда нищо :D
Благодаря ти, Бени!

« Отговор #6 -: Май 17, 2006, 18:40:14 pm »
Отложиха ми прегледа за петък :((
FreshBreeze, благодаря и за твоето мнение. Аз имам здравна застраховка към Закрила и от там ме увериха, че ще поемат разходите за операцията  :D  Та затова мога да си позволя да е в частна клиника. А първата ми операция беше в Св. София. За мизерията няма да разказвам, а и белега ми е ужасен  :(  
Дано този път мине по-добре.
Уфф, още два дни ще ми минава кво ли не през главата  :(
Благодаря Ви за мненията момичета!!

lb2f
*
« Отговор #7 -: Май 18, 2006, 09:12:50 am »
Защо ти отложиха прегледа?
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

« Отговор #8 -: Май 18, 2006, 10:27:14 am »
Нещо докторката беше заета :( Предложиха да ме прегледа друг лекар, но отказах. И така, още два дни чакане :(

lb2f
*
« Отговор #9 -: Май 18, 2006, 10:30:04 am »
Надявам се всичко да е наред в петък  :D

« Отговор #10 -: Май 18, 2006, 10:52:52 am »
Не се притеснявай, всичко ще е наред, докторката е печена :D
Благодаря ти, Бени!

« Отговор #11 -: Май 18, 2006, 10:59:53 am »
Опитвам се, но то при мене сега надеждата е да запазиме единия яйчник, че от другия уж бяха оставили 1/5, пък сега не могат да го открият    8O Колкото по-бързо на преглед, толкова по-бързо ще разбера, надявам се.
А иначе Огнянова каза, че най-добре на операцията ще се види.
А за таз докторка, още не съм я виждала, но съм се хванала като удавник за сламка. Не знам защо, но съм решила, че тя ще ми помогне :roll:

lb2f
*

Anonymous

« Отговор #12 -: Май 18, 2006, 14:00:23 pm »
В клиниката работят с много добра апаратура. Ще видят точно какво ти е състоянието. Не се притеснявай и успех за петък.
*

balmi

« Отговор #13 -: Май 18, 2006, 14:02:58 pm »
Госта съм аз !!!! Sorry !!!
« Отговор #14 -: Май 18, 2006, 17:26:34 pm »
Аз също съм при д-р Тимева и смятам, че тя е отличен специалист и изключително всеотдаен човек. Вярвяй в нея и успех.
« Отговор #15 -: Май 18, 2006, 18:00:29 pm »
Благодаря момичета!!
Още утре ще разкажа как е минало.

lb2f
« Отговор #16 -: Май 19, 2006, 15:09:25 pm »
Ето ме след прегледа :))
Докторката е много мила  :D  Постави ми нова диагноза. Според нея имам течност в едната тръба и тя се е раздула. Та за сега ми се разминава операцията. Два месеца на хапчета и после пак на преглед.
Не знам дали да се радвам или не.
Добрата новина е, че имам функциониращ ляв яйчник  :D  Та дори и да се наложи операция, остават шансове за бебчо, по един или друг начин  :D
Това е от мен за сега. Като има развитие ще кажа.
Желая Ви успех момичета и благодаря за подкрепата.  :balk_21:

lb2f
« Отговор #17 -: Май 19, 2006, 15:17:19 pm »
Ами дано нещата се развият по най-добрия начин! :D
Благодаря ти, Бени!

« Отговор #18 -: Май 21, 2006, 00:17:06 am »
Благодаря Фреш!
А да попитам някой имал ли е подобен проблем, течност в тръбата де? Защото на прегледа бях толкова притеснена, а и съвсем неочаквано ми дойде новата диагноза, та не попитах почти нищо :(. Търсих в форума, но почти нищо не открих  :(  Каквато съм патка, дори не попитах за името на диагнозата  :) . Само разбрах, че има течност в тръбата и тя се е "раздула" /10 на 6 см  8O /.

lb2f
« Отговор #19 -: Май 21, 2006, 00:22:37 am »
а дали се има предвид хидросалпингс или някакъв друг салпинс,  познато ли ти звучи, че напоследък се случва някой неправилно се изразил или друг неправилно разбрал, нямаш ли бележка някаква от прегледа да кажеш какво пише там, за да дадем по-точно обяснение.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]