0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ами хайде вече и аз да си призная:)))))
« Отговор #20 -: Август 11, 2010, 00:12:43 am »
Честито и от мен, Злати. Толкова много ме зарадва... :) :) :)
Изчетох поста ти три пъти, усещах чувството ти в момента на писането му. Разбирам те. Познавам историята ти. Именно защото всичко си изпитала - тръпненето и очакването по време на поредната процедура, разочарованието от неуспеха, болката от несбъднатата мечта, новото начало, бледата втора черта, несигурните 12 дълги седмици... За пръв път след раждането на децата ми се върнах истински месеци назад, ти ме върна. Обзе ме безкрайна радост. Казах си "Е, по дяволите, има жени, които заслужават да бъдат майки." За мен ти си една от тях!
Извини ме за отклонението. Всъщност ти пиша за да ти пожелая да бъдеш силна и уверена. Прекрасният Д-р Александров си е свършил работата перфектно, а отсега нататък всичко ще е наред! Желая ти да бъдеш спокойна и да вярваш - ще прегърнеш след няколко месеца своето дете.
Целувки и бягам, че след малко три чифта ококорени очи може и да ме потърсят... Нормално. За тях все още аз съм всичко...Вселена.
« Последна редакция: Август 11, 2010, 01:36:13 am от Tsveti75 »
« Отговор #21 -: Август 11, 2010, 00:31:56 am »
Честито, SIXSENS!Силна жена си ти,доказа го,щом докато си чакала денят до теста помагаше на нас със съвети и позитивизъм.Господ помага на силните жени и ето и теб не те изостави.Пожелавам ти,през следващите оставащи месеци много спокойствие,щастие и усмивки!
« Отговор #22 -: Август 11, 2010, 02:49:01 am »
Каква прекрасна новина! Пожелания за лека, безпроблемна бременност и здраво, слънчево бебе около термин!

Нощта е най-тъмна преди зазоряване.
« Отговор #23 -: Август 11, 2010, 08:15:22 am »
Еййй тея разходки ще ме пропилеят,глей изпуснала съм новината тцтцтццт,Златииииииии еми честито мила (отново,и отновоо) :lol: :lol: :lol:,знаеш -лека бременност,леко раждане,ииииии силно гуш с бебчо на финала с един силен рев от негова страна (хммм ама то май и от твоя ще е  :lol:).
 Айде са подобаващо да се почерпим  :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: и са се опитаите да погледнете някой в очитее  :secret: хаахахах да ама неееее след толко бириии  :lol: :lol: :lol:
 Много целувки и прегръдки  :bighug: :balk_21:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #24 -: Август 11, 2010, 08:21:52 am »
Честито и от мен!
Лека и безпроблемна бременност и здраво бебе на финала!
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
« Отговор #25 -: Август 11, 2010, 08:53:16 am »
Честито!  :ballons:
Лека бременност и само пложителни емоции до пухкавия финал!  :babyflips:
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #26 -: Август 11, 2010, 08:55:02 am »
Много хубава новина! :cheerleader: Честито, Злати! Лека и безпроблемна бременност и живо и здраво бебче на финала!  :bori_017: :bighug:
07.10.2009
*
« Отговор #27 -: Август 11, 2010, 08:59:08 am »
Браво това се казва новина.Едно много слънчево момиче като теб ще грее още по силно след това щастие.Желая ти лека и безпроблемна бременост до края.
*
« Отговор #28 -: Август 11, 2010, 09:00:33 am »
Еййй, Злати, честито миличка!!! Влизам аз в подфорума да видя дали Камбозола или Кремкарамел не са родили вече и какво да видя - една супер прекрасна новина  :P Нямаш си напредстава как ме зарадва само  :P Желая ти от все сърце лека и спокойна бременност и най-прекрасното февруаро-мартенско бебче  :D

п.п. хай слагай лентичка вече  :lol:
*
« Отговор #29 -: Август 11, 2010, 09:02:28 am »
Ах ти хитрушо  :wink: :D видя ме питах те и не ми каза, обаче аз ти заподозрях коремчетооооооооо  8) :lol:

Страшно съм щастлива да прочета тази страхотна новина Златунко. Бъди спокойна и уверена, че всичко до финала ще бъде наред, то и няма как иначе де. Знаех си, а Дони беше на 300 % сигурна, че на следващото ДРЗ ще сте трима. Страхотно, страхотно,страхотно ми стана на душата, представям се ти как се чувстваш.
Поздравления и за свенливия татко, че го зърнах  8) :wink: оня ден.

Златинке, трябва срещичка да спретнем незабавно. Айде в другата тема.
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

« Отговор #30 -: Август 11, 2010, 09:21:14 am »
Прекрасна новина  :D !Честито,Сиксче! Пожелавам ти най-прекрасните и спокойни 9 месеца и най-красивия финал  :D :D :D!

“Не се заблуждавай, че щом някой се опитва да те утеши, той живее безметежно сред простите и нежни думи, които понякога ти помагат. В живота му има много трудности и тъга, далеч надхвърлящи твоите. Как иначе би намерил подобни думи!?!" Райнер Мария Рилке
*
« Отговор #31 -: Август 11, 2010, 09:27:28 am »
sixsens много се радвам за теб, желая ти една прекрасна бременност и едно сладко и здраво бебче през февруари! :balk_16:
« Отговор #32 -: Август 11, 2010, 09:35:38 am »
Мила Злати, много, ме зарадва. :D
Страхотна новина е това!
Пожелавам ти да са спокойни и леки оставащите месеци и дни от бременността, и безпроблемна първа среща с любимото човече. :D :D :D
« Отговор #33 -: Август 11, 2010, 09:39:06 am »
Честито,Злате!Лека и безпроблемна бременност ти желая и най-сладкото бебче на финала!

*
« Отговор #34 -: Август 11, 2010, 10:25:32 am »
Честито, Сиксче :balk_16:
Много съм щастлива за теб :P
Лека и приятна бременност, и пухкаво мартенско бебче :P

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #35 -: Август 11, 2010, 11:46:58 am »
Честита бременност,sixsens!Пожелавам ти спокойни и леки оставащи месеци :)

*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #36 -: Август 11, 2010, 12:08:37 pm »
Мила, Злати, въпреки че ти ми беше разкрила прекрасната новина, пак едно хубаво си поплаках на поста ти. Заляха ме толкова познати и съвсем наскоро преживяни емоции, че не успях да спра потока от сълзи, сълзи от щастие.
Знаеш пожаланията ми да не се потретвам.
Целувам те и те прегръщам. :D
« Отговор #37 -: Август 11, 2010, 12:11:17 pm »
Честито,Злати !!!
Радвам се много за теб! :balk_46:
 Желая ти лека и безпроблемна бременност до края !

:bighug:
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #38 -: Август 11, 2010, 13:01:40 pm »
Лека бременност.
Но, знай ,че в редиците има предатели и те  издадоха преди да си признаеш :))))

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #39 -: Август 11, 2010, 13:27:35 pm »
Оххх, момичета, благодаря ви! Разплакахте ме :oops: Невероятни сте!
Вали, знам ги аз кои са клюкарките :lol: Отдавна исках да си призная, но тоооолкова ме беше страх. Не че сега не се притеснявам, но уж мина рисковия период. Все още всичко ми е като в сън....все едно не се случва на мен.
Много ме трогнахте всички, да знаете :balk_21:
Наде, не исках да ти казвам така баш на улицита :lol: Ше направим срещичка :lol:
Цвети, благодаря ти за прекрасния пост - много се развълнувах. Изобщо, благодаря на всички ви, просто нямам думи! Пожелавам на всички тази радост!
Целувки!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!