Ох...Мидж като гледам Тео е по-малък от Дари, а и той ще ходи на ясла та незнам...Аз изобщо не съм се сещала да се притеснявам за това дали ще спи наобед -в повечето случаи я оставям сама и тя си заспива, когато й се спи. Повече ме притеснява как ще свикне и това, че много боледува. За свикването съм сигурна, че ще свикне лесно, защото е много контактно дете, но също е и много болнава. Ние също сме от тези, които сами си гледат децата - бабите са ни на по 250 км., а и честно казано предпочитам да е така, отколкото да живеят при нас и да ни се бъркат. Таткото много помага - не мога да се оплача, отскоро ми се налага да ходя на работа събота и неделя и той си поема изцяло грижите за детето, включая и това да я слага на гърне през половин час, защото се оптиваме да махнем памперса през деня. Лошото е, че също много пътува и в повечето случаи през седмицата сме само двете и много пъти също съм била на ръба на изтощението и отчаянието, когато е болна и я гледам как страда...Та такива са моите ясленски терзания, но все се надявам нещата да се подредят,