0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Август дойде с много чертички две по две :) 09.08 - 15.08.
« Отговор #120 -: Август 13, 2010, 09:58:26 am »
Здравейте Момичета!

Пете мерси за страхотната закуска-много обичам плодове и кафе за закуска!

Маймунче
честито ти :bori_002: !

Аз този месец също не съм много сигурна имала ли съм Ову и кога е било то-тестовете бяха все отрицателни,но пък имах типичните болки,после БТ тотално се побърка...ще видим!

Желая  много късметлийски ПЕТЪК 13 на всички!
На мен ми е любим,защото съм родена на такъв ден и се чувствам късметлийка!!

*
« Отговор #121 -: Август 13, 2010, 10:02:50 am »
Да мина да ви кажа Добро Утро набързо, че мина"лека нощ деца" а аз все още будувам..
Страхотна закуска! Благодаря, Пете..ама ще трябва да пропусна! Сестра ми се жени след 10 дена, ще ходим да я женим в Лас Вегас..и там басейни, жеги.. ще има да се "търкалям" Та! Реших да си направя една 10 дневна диетка, и освен това си купих някакви прочистващи хапченца.. Да поприбера тумбака малко, че в тоя Вегас като идем и избвиам комплекси!
Снежи, разминах се с "боцкането" днес, иглотерапевта каза, в началото на месечния цикъл да отида.. Сега да не объркаме нещата, че тъкмо ми мина Ову преди 2 дена.. Говорихме доста, хареса ми! Ще наравим един курс от една сесия на седмица- за един месец, и после по веднъж в месеца! Дано се почуствам по  по-добре!
Ох, разприказвах се  osi_11
Сари, Мони - очакваме да чуем с нетърпение, новини за вашите сини или розови гащи :)
Щастлив Петък 13ти на всички  :flower:

*
« Отговор #122 -: Август 13, 2010, 10:25:15 am »
Здравейте милички,тука ще споделя само че ние вече сме 100% мъж  :D :D :D който се развива мн добре ( пу пу пу)  :lol:.Ами това е ,щастлива съм че нещата са добре ;).

Браво Мънки! Хайде следващият път и една сестричка да му направите :wink:! Късмет и все така добре да вървите докрая.
*
« Отговор #123 -: Август 13, 2010, 10:32:15 am »
Здравейте момичета ами да дам отчет .... доктора каза,че е нормално около овулацията да има зацапване винаги го има,но в повечето пъти е микроскопично и не го забелязваме... нямам възпаления и някъкви проблеми...но сме пропуснали овуто била е на 10  :(
Препоръча ми да си взема тестове за овулация за да съм сигурна кога е и да не пропуснем другия път  :)
Честито на всички видели гащичките желая ви успехи и спокойни месеци :)
Благодаря на всички за подкрепата и че не ме забравяте!
Прегръщам ви силно!

*
« Отговор #124 -: Август 13, 2010, 10:49:35 am »
Здравейте милички, Петенце благодаря ти за трапезката, Гале браво миличка, ще ги оправиш ти тях,
 Маринка  :happy_birthday_1:,
БЖИ радвам се, че док. те е успокоил.
Успех на ловуващите и Стоека успех с трансфера, нали днес ще е  :crossfingers:
Лек ви петък 13-ти и от мен , на мен ми върви на 13ти , дано и на вас :D
*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
« Отговор #125 -: Август 13, 2010, 12:50:52 pm »
Добър ден и от мен.Благодаря за кафенцето макар че е късничко,но аз пия по много кафета,така че може и сега.
Маймунке честити ти сини килоти.Нека всичко е наред докрая,пък ще му направите и принцеса на принца.
На всички които са в очакване на прегледи-да се чуват само хубави новини.
Аз отново си изпратих мъжо на път.Толкоз беше този път само колкото да вляза в графата чакащи/нечакащи.Да видим какви сме ги забъркали.
Лек остатък от деня ви желая и на сянка.
  <br />
« Отговор #126 -: Август 13, 2010, 12:58:28 pm »
Здравейте куклички!
Мунче честити ти  сини памперсчета   :bori_002: всичко да върви все така до края
Стоека успех с трансфера  :crossfingers: :crossfingers:
Моят персонал нещо се оплаквал... мм, ще ги построя в две редици - четири колони другата седмица, ще ги викна на среща и аз, да ги подъвча малко!!
Само така Гали няма да им се даваш да те ядосват  :balk_47:
БЖИ хайде другия месец тогава да го хванете вече  яйчицето  :crossfingers:
И аз този месец съм се объркала с тия температури ама каквото такова.

Хубав петък 13 на всички момичета

Вярвам!!!!
*
« Отговор #127 -: Август 13, 2010, 17:52:08 pm »
Трансфера мина доста леко, върнаха ми 4 ембриончета - две първо качество и две малко по лоши! Имаме си и снимка на децата, сега остава да чакаме до 27.08 да видим резултата. Между другото долатих само 289лв.! А бях на доста силна стимулация. Много съм доволна и от екипа на др Савова и от отношението на всички.
*
« Отговор #128 -: Август 13, 2010, 18:23:21 pm »
Чудесни новини Стоека.Сега остава да стиснем палчетата за 27.08 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck: :goodluck: :goodluck: :goodluck: :goodluck: :goodluck: :bighug:
*
« Отговор #129 -: Август 13, 2010, 18:55:35 pm »
Стоека ,стискам палци  няма да ги пускам :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :D

« Отговор #130 -: Август 13, 2010, 20:25:14 pm »
Стоека, имаш всички стиснати палчета и от мен :):) Ще чакаме с нетърпение до 27ми :)

« Отговор #131 -: Август 13, 2010, 21:00:27 pm »
Стоека, стискам  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и на ръцете и на краката. С нетърпение ще чакаме 27-ми  :goodluck:
*
« Отговор #132 -: Август 14, 2010, 06:52:27 am »
Добро утро слънца!
Вие си спинкайте, а аз да заредя масата :wink:
Заповядйте:

Стоека, имаш и моите палчета! Ти бъди спокойна, всичко ще е ОК! :wink:
Гале, какви са тия хора бе, а ма ха! :x Ще се оплакват те, къде бееее? :wink:
Стискам палчета и за всички, които имат нужда :D
Лека и прохладна събота! :D
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #133 -: Август 14, 2010, 08:18:08 am »
petqst много хубава маса си ни приготвила :) лек ден и от мен момичета-дано е по-прохладен от вчера.. лека събота на работещите като мен и да свърши по-бързо да се приберем и да си починем от колеги,работа и грижи :) обичам ви ..Стоека много успех и от мен мила и спокойствие :)
*
« Отговор #134 -: Август 14, 2010, 08:37:14 am »
Добро утро сладурки :)
Петеее, ама много вкусни палачинки!! Ех, като мина на диета и всичко ми се яде!  :hungry:
Стоека, ще чакаме заедно с теб до 27ми, мила!Дано, дано!! :crossfingers:
Сари, и аз съм на работа днес, ама само 6 часова смяна.. Да минава и да заминава, че мисля да сготвя нещо на грила, да не писка моя хубавец, че не му готвя  :balk_153:
Приятен уикенд на всички, забавлявайте се  :band:

*
« Отговор #135 -: Август 14, 2010, 08:49:23 am »
Добро утро сладуранки.
Петенце както всяка сутрин си много грижовна за нас и нашата  закуска и кафенце. Мерси миличка .
Лек съботен ден на всички -работещи и почиващи.
« Последна редакция: Август 14, 2010, 08:53:06 am от foveri »
« Отговор #136 -: Август 14, 2010, 09:20:52 am »
Стоекаааааа браво радвам се че всичко е минало както трябва ,а другото е че на 27.08 аз имам РД така че искам един тлъст положителен резултат от тебе  :D.
 Добро утро сега на всички,Пете ,Петеее побърка децата или детето ,поспи малко бре женааа  :D :D :D.Мерси отново за трапезата ;).
 Лек ден бандитки  :lol:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
« Отговор #137 -: Август 14, 2010, 11:08:00 am »
Добро утро мили момичета!
Петя прочела си ми мислите.Аз снощи късно вечерта направих палачинки да са ми готови за днес за закуска.А за кафенцето голямо благодаря.
Стоека имаш и моите  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: за 27.08. Пожелавам ти само  :bfp:
Аз вчера си изпратих отново мъжа да си продължи командировката,която беше така да се каже принудително прекъсната,но надявам се в наша полза.Незнам дали сме оцелили дните,защото 3 различни календара ми изчисляват 3 различни дати за ову.Освен това чак вчера видях,че тази седмица съм записана 2 пъти в ловуващи-на кирилица и на латиница.Дано да е на късмет.А сега моля да бъда преместена в първия списък за 20.08.
Лек и прохладен ден милички.
  <br />
*
« Отговор #138 -: Август 14, 2010, 12:33:36 pm »
Здравейте сладурки , Петенце мерси отново за закуската, Стоека миличка страхотни новини и стискаме сега за 27-ми  :D :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Лека работа на работещите, на ловуващите успешен улов и на нечакащитеда дочакат 2 черти  :D
Лек ден и стойте си на хладно
*
« Отговор #139 -: Август 14, 2010, 12:33:58 pm »
Благодаря, момичета! На мен и до компютъра не ми дават да се доближавам. Ние ве4е утре си тръгваме от София и хайде на морето!
Имам 15 дни болничен от деня на пункцията и смятам да си почина активно - няма да се залежавам, но не смятам и да се претоварвам.

Мънки, задължително трябва да получиш от мен хубав подарък за рожденият ден :wink: