0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

http://www.youtube.com/watch?v=VCUlC3l7PcQ

ОЧАКВАЩИ ДА ВИДЯТ   :bfp1:

goldfin.ch - ? yahoo_17
Марина 75 - ? yahoo_17  
psavova-? yahoo_17
gab4o1-? yahoo_17       
mariq_81 - 12.08 yahoo_17
Оливиа - 13.08 yahoo_17
Цвете - 15.08 yahoo_17
Fe - 17.08 yahoo_17
titibar -20.08 yahoo_17
stoeka71 - 27.08 yahoo_17

ЛОВУВАЩИ  :biglove:

Рени 86  :goodluck:    
Бжи :goodluck:    
Pamela5 :goodluck:
Луничка :goodluck:  
shkembelina :goodluck:
tucy :goodluck:
Гальонди :goodluck:
renito86 :goodluck:
Чин :goodluck:
snegina :goodluck:
bebeshori :goodluck:
foveri :goodluck:
Женя :goodluck:  

ВИДЯЛИ  :bfp1: ЗА МЕСЕЦ ЮЛИ:  preggo :cloud9:

тони-бонбони :babyflips::babyflips:  
федерета :babyflips::babyflips:  
petqst :babyflips::babyflips:
какъв пол..., амиии  stork-boy stork-girl ????

Добро утро мили дружкиии :)))
 Пускам новата темичка този път специално за Чокинцето  -по нейна молба ;).Чокиии надявам се да ти донеса един 9 месечен бременен резултата  :lol: :lol: :lol:
 На всички останали пожелавам същото ,на тези който го постигнахме с много труд,борба и усилия нека нямаме пречки по пътя си до нашите рожби от тук на татък ;).
 Желая ви една приятна седмичка  :D.
 Кафето да сложи някой друггг  :lol:

Лелелелел забравих най важното пуууу ето един дъжт от вирусииии  :pink_dust_1: :babydust::pink_dust_1: :babydust::pink_dust_1: :babydust::pink_dust_1: :babydust::pink_dust_1: :babydust::pink_dust_1: :babydust::pink_dust_1: :babydust::pink_dust_1: :babydust::pink_dust_1: :babydust::pink_dust_1: :babydust::pink_dust_1: :babydust::pink_dust_1: :babydust::pink_dust_1: :babydust::pink_dust_1: :babydust::pink_dust_1: :babydust::pink_dust_1: :babydust::pink_dust_1: :babydust::pink_dust_1: :babydust::pink_dust_1: :babydust::pink_dust_1: :babydust::pink_dust_1: :babydust::pink_dust_1: :babydust:
« Последна редакция: Август 15, 2010, 09:03:07 am от petqst »
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Re: Август дойде с много чертички две по две :) 09.08 - 15.08.
« Отговор #1 -: Август 09, 2010, 08:12:16 am »
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:

Нека темата се напълни с много +++ тестчета :) малко вируси да ви държат през целия ден :) Иска хубава темичка-дано е много късметлийска.Чоки късмет на теб и всички момичета..Лек и ползотворен ден :)
*
« Отговор #2 -: Август 09, 2010, 08:14:17 am »
Добро утро!
Маймун, мнооого спинкаш :wink:
Дано темата се изпълни с мнооого +++++++ тестчета :D
Заповядайте на закуска:

Лека и спорна седмица на всички! :D
ПП: Забравих  :oops::crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck: :goodluck: :goodluck: на всички :D
« Последна редакция: Август 09, 2010, 08:15:52 am от petqst »
*
« Отговор #3 -: Август 09, 2010, 08:41:40 am »
Е,честита темичка и дано наистина завалят +++++++ тестове и усмивките!
Иси,благодаря за пожеланията :flower:
Лек ден и вируси от мен/ :lol: :lol: :lol: нещо ме избива на поезия напоследък :lol:/ :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:  :pink_dust_1:[/font

« Отговор #4 -: Август 09, 2010, 08:42:34 am »
Добро утро :)

Днес се очертава да е леко по-мрачно по морето, дано да позавали и да разхлади:)

Маимунче, благодарим за темичката, дано да е на късмет!!!

Чоки, стискаме палци, чакаме с нетърпение добри новини!

Пете, за пореден път мерси за закъсчицата и кафето!

Успешен лов на всички ловуващи и многоо ++ за всички НЕчакащи :):):)

« Отговор #5 -: Август 09, 2010, 08:45:04 am »
Хахахахха Петеее ми спинкам душаааа,аз да не съм кукувичка като тебеее  :lol: :lol: :lol: ,ама и ти още малко ще сервираш кайвето за което ти благодаря, и после има да спишшшшш  :lol: :lol: :lol:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #6 -: Август 09, 2010, 08:55:31 am »
Добро утро на всички сладурани .
Маймунче ,месри за новата темичка и за пожеланията към нея.Дано се изпълне с много радостни новини .
Петенце и на тебе благодарности за поредна сутрин в която се грижиш за нашата сутришна трапеза.
Маймунке,Мони ,Сара  голямо Мерси за вирусите -веднага се спускам по вълната  :surfinga: :surfinga: :surfinga: ,че тази седмица за мен започва  големия лов  :oops: :D :D :D.
Момичета присъединявам се към пожеланията на маймунка-за всички които имат нужда залагам едни  :crossfingers: :crossfingers: :goodluck: :goodluck:.
А за бременилките ни - да се пазят много .
Лека и успешна седмица  :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #7 -: Август 09, 2010, 08:55:49 am »
Добро утро!
Дано темата на маймунчето се препълни с  :bfp:
Пете пак рано си станала  :D мерси за кафенцето
Чоки чакаме хубави новини  :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :bfp:
Мен можете да ме сложите в ловуващи тази седмица упорито започваме улова  :00001754:
Палчета за всички нечакащи и ловуващи  :crossfingers: :crossfingers:
Да се потопя и в сладките вирусчета  :surfinga:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #8 -: Август 09, 2010, 09:10:36 am »
Здравейте муцунки!!!

Бързам да се цопна и аз във вирусите че дано прихвана! 
Супер е че първо в новата ни темичка(благодаря ти Исе) са писали само бремелинки (Пете,Сара,Мони  :bighug: )

Явно съм пропуснала нещо от предната тема,но ще стискам палци за всички!!!
И специално за Чоки  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Успешна седмица и мн мн усмихнат  ден!!!

« Отговор #9 -: Август 09, 2010, 09:27:25 am »
Добро утро и от мен.
Маймунке благодарим за новата темичка да ни е честита и на късмет.Пете отново благодаря за кафето и закуската.Днес ставам ,виждам БТ и о ужас.Развали ми се настроението и апетита още със ставането и като си помисля,че се връщам и на работа и се вкисвам още повече.Май за този месец това беше от мен.Настройвам се да чакам вещюхата до колкото е възможно .Лек ден на всички.

*
« Отговор #10 -: Август 09, 2010, 09:38:22 am »
Добро утро ранобуднички :)
Мънки, благодаря за темичката, дано я напълним с много ++++++ тестчета!!!
Петенце, благодаря за закуската! Страхоти сте!
Цопвам и аз някъде из под бременните вирусчета, пък белким ме прихванат :)
За нас лова продължава, още ден-два, и сме готови, оттам нататък - голямото чакане!!
На всички момичета приятна и спорна седмица :) Ето и кафенцето:

*
« Отговор #11 -: Август 09, 2010, 09:57:36 am »
Здравейте, момичета! Честита темичка и успех на всички!!

Днес съм щастлива- фертилити френд ми отчете овулация /аз как го казвам все едно доктор го е заявил, ама нали повечето мнения са, че е надежден ФФ/ и то точно на датата, която и аз предполагах! Вече имам малко повишение на БТ!  :D

И вчера вечерта плахо влязох в темата и видях, че Сара е писала - и нейния пост беше пълен с толкова положителна енергия, направо ме зареди! Погледнах графиката й /бременната графика в подписа/ и видях какво сходство имам дотук в температурите, съответно, че няма защо да се изприщвам от притеснение - затова искам да й благодаря, че без да подозира внесе такова успокоение в душичката ми  :thankyousign:

Хайде, че пак стана много пространно писание, взимам си от вирусите и от закуската  и пращам целувки на всички!
« Последна редакция: Август 09, 2010, 11:06:56 am от Fe »

*
« Отговор #12 -: Август 09, 2010, 10:01:44 am »
Здравейте и от мен.
Да ни е честита новата темичка. Дано ни е на късмет на всички и повечко +++++++ тесчета.
Маймунче много благодаря за темичката. Супер е.
Пете и на теб също едно голямо мерси за закуската.
Гальонди страхотно кафе. Дано и денят на всички да е така усмихнат.
Момичета аз да ви се оплача - днес ми е първи ден на работа след отпуската и ми се реве - не можах да си намеря бюрото :D Толкова е отрупано. На всичкото отгоре и през почивката не мерих БТ, за да си почина още по добре. Днес меря и предположих че вече ще е във високите стойности, пък то - изненада. Не е от най-високите.
Е хайде да ви оставям.
Поздрави на всички. Много ви прегръщам и целувам.
« Последна редакция: Август 09, 2010, 10:06:01 am от tucy »

*
« Отговор #13 -: Август 09, 2010, 10:15:36 am »
Добро утро сладуркиииии , ъей тези нашите бременелки ни заразили темата с вируси, как може човек да не се гмурне  :surfinga: :surfinga: :surfinga: :surfinga:
Исе благодарско за темата, сигурна съм , че както сте я заразли с Мони и Сарито ще ни донесе много късмет и много + тестчета.
Фе, Денис се опитва само да ни помогне, тя не е лекар и на база температурите ти, ти е писала, че може да има повече от 1 фоликул, ама може или О. още не е настъпила, и не поставя никакви диагнози, моля те недей така, на много момичета е помогнала с разчтането на графиките.
Петенце мерсаж отново за трапезата  :D
Много стиснти палци за всички ловуващи, НЕчакащи и в процедури и изобщо много стискам и много си ви обичкам :D
Лек ден и ползотворна седмица
А ей сега ми се обади мъжо, че във фирмата му нещо не се разбрали и няма да може да отидем утре в Плевен, отложихме го за сряда -11.08. Началника му на транспорта не казал на спедиторката и така ужас вече ми писна от началници, пък той ни е приятел и знае къде ще ходим и знае колко е важно, ама здраве да е, може пък сряда да ни е на късмет.
*
« Отговор #14 -: Август 09, 2010, 10:31:42 am »
Леле, леле :P 4-ри бременни щъркелчета са ни заредили темата тази сутрин :P
Хайде да е на късмет на всички, които НЕчакат :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Снежи, спектакъла беше грандиозен - невероятно красив и изпълнен с толкова страст, че ако ми беше ову-то през изминалата седмица, бебчето нямаше да ни се размине :wink:
Чоки, палчета на ръцете и краката :crossfingers: :crossfingers:
Жени, сряда е по-добър ден от вторник :P
Хубава и усмихната седмица на всички ви :balk_21:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #15 -: Август 09, 2010, 10:42:45 am »
Женя, аз не го казвам с лошо, ни най-малко, само споделям, че още миналия месец, когато още не мерех БТ Денис ми спомена за възможни ПКЯ и сега пак..може и да е моя грешка ако не съм й дала достатъчно подробности за общата картина, оценявам усилията й да помогне. Само казвам, че на база това предположение се притесних много, реално пак аз съм си виновна, защото нали аз попитах..това е, без лоши чувства, може би някой път човек го пише по един начин, а като се чете изглежда другояче  :balk_600: На теб успех за сряда!  :goodluck:

Оливия, радвам се, че е било толкова хубаво  :)

Туци, не се давай на стреса от първия работен ден след почивката! То май винаги е такова усещането  :wink:

*
« Отговор #16 -: Август 09, 2010, 10:49:43 am »
еййй здравейте момичета радвам се да ви видя усмихнати и във ведро настроение!
Благодаря ви че не сте ме забравили да ме сложите в ловуващи !
от снощи ловуваме активно! Дано този месец се получи!
Стискам ви палци и желая на всички да бременемм заедно с много усмивки!

*
« Отговор #17 -: Август 09, 2010, 10:50:43 am »
Добър ден на всички...
Фе, и какво като е споменала ПКЯ?  ПКЯ съвсем не е най-сериозната диагноза, с хормонална терапия и следене на нещата, всичко си идва на мястото. Аз бих се консултирала подробно с лекаря си за това, а не да си затварям очите. Аз съм с ПКЯ и забременях макар и неуспешно на 1вия месец стимулация. Ако има проблем той трябва да се търси и лекува. Аз бих предпочела някой да ми казва нещата, така както ги мисли, отколкото да ми стиска палци, ако има проблем ничии палци няма да ми помогнат.
Петенце, мерсаж за трапезата, Маймунче и на теб за прекрасната тема..
Успех на всички...
« Последна редакция: Август 09, 2010, 10:52:34 am от chin »
*
« Отговор #18 -: Август 09, 2010, 10:55:25 am »
Фе,   и аз подкрепям мненията на Чин  и на Женя.Денис само изказва мнение за което ние самите я молим ,но както е казвала не веднъж ,  не е лекар .На твое място бих посетила лекар ,и хормоналните изследвания не са за пренебрегване.
*
« Отговор #19 -: Август 09, 2010, 11:20:46 am »
Разбира се, че не искам да си затварям очите ако има някакъв проблем. Опитвам се да бъда реалист и да не изпадам в крайности. Все пак мисля, че не ме разбрахте или поне не това, което всъщност имах предвид. А то е - че има един нормален период от започването на опити до забременяванато или съответно търсенето на проблем, при мен този месец се явява втори от сериозните опити, затова започнах да меря БТ. Предполагам сте съгласни, че е рано да си правя генерални изводи от един неуспешен месец. Естествено, ако нещата се забавят, ще направим по-задълбочени изследвания, няма нищо лошо да проверя хормоните, бих го направила след някой и друг месец ако не се получи бебето /няма да чакам години/. Само казвам, че засега нямам такива индикации, изначално нямам някакви установени проблеми, но психиката е уязвимо нещо и вчера просто се почувствах зле /за което никой не ми е виновен/, това е.