Здравейте отново! Както ме посъветвахте, днес потърсих мнението на педиатъра, не ни предложи ваксина, вероятно на този етап не може. С шарката до тук- очакваме включване
Сега ме тревожи нещо друго. Отново прегледаха Ели за кашлицата- гърдички чисти, гърло бледо розово като видя храчка, която е вероятния дразнител, констатация- касае се за алергия- 'Търсете причината вкъщи- килими, отоплителни уреди, химикали, сух или влажен въздух, и нещо странно за мен- спален чувал, а тя наистина спи с такъв, и още ред др вероятни причини.
Изписа ни: вентолин 2х4мл, АЦЦ сашета 2х 1/2,беконазе спрей за нос 2х2 впръсквания във всяка ноздра, кларитин/не съм сигурна в правописа/ като заместител на фенестил капки. И тук идва драмата, отварям листовките и чета- биконазе за деца над 6 години.
Моля ви за мнение относно лечението. Как да процедирам? Четох че, забавя растежа при малки деца, не ми се струва никак безобидно, още повече че трябва да се следи от лекар.
Моля за извинение, но какво става с тия лекари. Защо никой не обсъжда тия неща с родителите, не е ли редно? Не че искам да ми изнасят лекция след всеки преглед, но да не изпадам в ситуация да се правя на господ за детето си и да се чудя аджеба, няма ли да и навреди лечението вместо да и помогне. Е, днес самата педиатърка реагира много остро като казах, че сме пили медрол, изписан от личната преди 2 седмици- 'О, ма той е много вреден!' Е,питам, аз да не съм лекар да ги зная тези неща. Да е жив и здрав този който е измислил интернета, че се просвещаваме по-малко и от там. И все пак, винаги има риск да разбера нещата погрешно.
Отплеснах се и моля за извинение, безкрайно разчитам на вашето мнение.