Здравейте д-р Бърди,
Пиша Ви при нас как се развиха нещата.
Ще бъда кратка, започвам от петък когато Ви писахза 2годишната ми дъщеря:
1.Петък - повръщане на носен секрет, многократно, дрезгав глас и стичащ се секрет отзад. Лечение Вамакур 1/2 свещичка, натриев цитрат и диета.
2.Събота се събуди със силно секретиращ нос (прозрачен секрет), леко лаеща кашлица с трудно отхрачване т-ра 38,3 градуса, и най-странното, подкожен обрив на бедрата в областа на слабините и малко по-червен на горната част на стъпалата. Педиатърката каза, че има ларингоспазъм и че е за АБ, но я притесни обрива. Направи и инжекция урбазон, и каза да включим АБ, който е Сумамед- 4мл на 24 часа.Фенистил капки 3х15к.Калций, и сироп за кашлица Флавамед 3х2,5мл. Капки за нос имах в къщи Виброцил, каза д аи капя три пъти на ден.
3.Неделя (днес) събуди се с обилна хрема, подпухнало лице с отекли и силно сълзящи очи. Температурата варира м/у 37,3 до 38,3. Това което ме притесни беше обрива, който остана само в областа на горната част на стъпалата, които станаха по-червени като червени бемки и изолирани по крачетата от стъпалото до коляното.Няма по тялото, а около слабините отслабна. Педиатърката я прегледа и каза, че имала Хеморагичен обрив, който бил от борбата на организма със заболяването и т-рата.
Та за сега остана лечението: Сумамед по 4мл на 24часа, Флавамед сироп 3х2,5, Калзий и Фенистил капки 3х15к.
Моля Ви за коментар по развитието на нашия случай. Имам чувството че се влушава всеки изминал ден. Лекарката каза утре да пуснем кръвна картина и урина. Ако може да ме посъветвате какво мога да изследвам допълнително.